Elopement wedding: quality time voor jullie twee!

Een elopement wedding is een intieme bruiloft van een hoger level. Kiezen jij en je partner ervoor om er tussenuit te gaan en elkaar het jawoord te geven op een van de mooiste plekken ter wereld?

Elopement wedding: quality time voor jullie twee!
Credits: Unsplash
  • Algemene informatie
  • Bruidspaar

Ben jij geen fan van grote bruiloften, maar meer op je gemak bij een intieme bruiloft? De elopement wedding tilt deze naar een ander level! Bij zo een bruiloft draait het enkel en alleen om jullie liefde voor elkaar. Kies een bijzondere plek en spreek de geloftes uit in minimaal gezelschap.

Geschiedenis

Adverteren

Hoewel een elopement wedding vroeger niet bekend stond om de beste ervaring is dit nu een ander verhaal. Het woord elopement betekent letterlijk ‘schaking’, wat het meevoeren van een vrouw zonder haar toestemming betekent met het doel om samen te wonen of haar te trouwen. Gelukkig is dit bij de hedendaagse elopement wedding niet het geval en stemmen jullie beiden in met de bruiloft. Een elopement wedding houdt in dat jullie er samen van door gaan om elkaar het jawoord te geven, zonder dat jullie worden lastig gevallen door anderen. Het is dan ook geen bruiloft met veel gasten, jullie doen dit vaak met zijn tweeën of de getuigen erbij: super intiem en persoonlijk dus!

De moderne elopement wedding

De moderene elopement wedding is eigenlijk niet meer dan trouwen met zijn tweetjes of in het bijzijn van twee getuigen. Of jullie dit geheim houden is aan jullie. In feite kun je het al een elopement wedding noemen wanneer jullie op maandagochtend om 09:00 met zijn tweeën op het gemeentehuis staan, maar in de praktijk zien we het vaak anders. Bruidsparen kiezen ervoor om af te reizen naar de mooiste plekken ter wereld, waar zij vol liefde en overgave het jawoord aan hun partner geven.

opslaanelopement bruiloft
Credits: Unsplash

Waarom een elopement wedding? 

Heb je even? Er zijn een heleboel goede redenen waarom ook jij en je partner voor een elopement wedding zouden moeten kiezen en wij gaan ze je allemaal geven!

  1. Je bent een stuk goedkoper uit. Je hoeft geen wiskundige te zijn om te begrijpen dat een elopement wedding een heleboel kosten bespaard. Zo hoef je geen grote trouwlocatie, cateringservice en ceremoniemeester te regelen. Tel uit je winst!
  2. Een elopement wedding kan overal. Met een elopement wedding kan je letterlijk gaan en staan waar je maar wilt. Dromen jij en je partner ervan om elkaar de liefde te verklaren op de top van een berg, in het midden van een drukke stad of in een luchtballon? Aangezien je bij een elopement wedding geen ruimte voor de gasten nodig hebt is alles mogelijk!
  3. Less stress. Met het kiezen van een elopement wedding elimineer je alle stress betreft de gastenlijst, de trouwlocatie en de catering zo uit je leven. Het enige wat telt is jullie geluk en dat is prachtig.
  4. Een groot feest is jouw ding niet. Liefde is prachtig en al helemaal wanneer je het kan delen, maar de kans bestaat dat jullie helemaal geen zin hebben om dit groots te vieren. Wellicht voel je je niet prettig bij het idee om constant in het middelpunt van de belangstelling te staan en dat is ook oké, de elopement wedding biedt hier de uitkomst!
  5. Tijdens de elopement wedding houden jullie met niemand anders rekening behalve jullie zelf. 

Wat denk jij ervan? Gaan jullie elopen of kiezen jullie toch voor een traditionele bruiloft? Het maakt niet uit waar je voor kiest, wij van Zankyou kunnen je verder helpen. Zoek naar de beste leveranciers in onze database, doe inspiratie op in ons online trouwmagazine en maak je eigen bruiloftsite!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!