Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland: trouwen zonder zorgen met een weddingplanner van de BWPN Beroepsorganisatie

Zijn jullie opzoek naar hulp bij het plannen van de bruiloft? Overweeg dan een weddingplanner van Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en je bent verzekerd van een goed georganiseerde dag!

Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland: trouwen zonder zorgen met een weddingplanner van de BWPN Beroepsorganisatie
  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Sponsored

Je gaat trouwen? Wat leuk, gefeliciteerd! De voorbereidingen van een huwelijksdag vragen heel wat planning en organisatie. Maar hoe organiseer je nu eigenlijk een bruiloft? Welke afspraken maak je met leveranciers. Wat zijn de mogelijkheden? Kies je een thema? Wie nodig je uit? Zomaar een paar vragen waar je mee te maken krijgt. Een weddingplanner is dan de oplossing. Die helpt jou de allermooiste dag te organiseren, zodat jij en je partner zorgeloos kunnen genieten van jullie trouwdag. En een weddingplanner van Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland geeft net dat beetje extra.

opslaanMeer lezen “”
Hagelwit

 

Waarom een weddingplanner?

Wij kunnen natuurlijk een mooi verhaal ophangen, maar een bruidspaar die al in het huwelijksbootje is gestapt en één van onze weddingsplanners heeft ingehuurd en kan jou dit veel beter vertellen:

Een droombruiloft organiseren bleek echter nog niet zo eenvoudig. Gelukkig konden wij rekenen op hulp van onze weddingplanner. In het traject naar de bruiloft toe nam zij de regie over, wist wat er wanneer moest gebeuren, onderhandelde met leveranciers en dacht aan dingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Daardoor hadden wij er van tevoren al veel vertrouwen in dat alles soepel zou gaan verlopen. Op de dag zelf was het echt een feest, zorgeloos, alles liep op rolletjes. Bij alle drie de locaties zorgde zij ervoor dat alles er prachtig uitzag. Alle details waren tot in de puntjes verzorgd en de gehele dag verliep soepel en feestelijk. Als er achter de schermen wat mis dreigde te lopen dan zorgde onze weddingplanner voor een adequate oplossing. Wij hebben ons geen moment druk hoeven maken en waren de hele dag het stralend middelpunt. Ook familie en vrienden hebben fantastisch genoten en wij hebben van velen gehoord dat zij, mede door alle verrassende elementen, nog nooit zo’n geweldige bruiloft hadden meegemaakt. Een dag waar wij en velen met ons nog vaak aan zullen terugdenken.

Overtuigd? Of nog niet helemaal? We geven je graag nog een goede reden om te kiezen voor een weddingplanner die onderdeel is van Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland.

Nog niet overtuigd? Lees dan ook ons artikel over waarom jullie echt een professionele weddingplanner moeten inhuren!

opslaanMeer lezen “”
&WIJ producties

Wat is Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland?

Het bruidspaar hierboven zei het al: Een droombruiloft organiseren is nog niet zo eenvoudig. Voor het feilloos organiseren van de perfecte huwelijksdag komt nu eenmaal veel bij kijken. De weddingplanners die zich onder het label van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN) mogen scharen, zijn allemaal gediplomeerd en krijgen ondersteuning op alle mogelijke gebieden, zoals trainingen en kennismakingen met de beste leveranciers uit de trouwindustrie. De kwaliteit van de weddingplanners en leveranciers wordt beoordeeld en bijgehouden; kortom, er wordt geen moeite gespaard om ervoor te zorgen dat jij en je partner alles met een gerust hart kunnen overlaten aan jouw professionele weddingplanner.

opslaan
Sharona Weddings & more

In de database van Zankyou  en onder aan dit artikel vind je een overzicht van alle weddingplanners van de BWPN. Bij beloven je: het zijn stuk voor stuk toppers!

Leden: Hagelwit &Wij producties | FBLS Weddings | Sante Bruiloften | Sharona Weddings & more | ByMACS | Pr8feest | Unique Weddings.

Wij raden je zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland om te kijken wat jullie ervan vinden. We willen je nogmaals op het hart drukken dat een weddingplanner geld bespaard, zorgen wegneemt en het plannen leuker maakt. Drie elementen die wat ons betreft goud waard zijn als je kijkt naar het plannen van de mooiste dag van je leven!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Hagelwit Weddingplanners BWPN
&WIJ producties Weddingplanners BWPN
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!