• Prijsklasse Luxueus

Bruiloften binnen de mogelijkheden van “Covid-19 beperkingen”

Ik ben Pam van den Dungen, oprichter van Het Bruidshuys en vormgever van thematische bruiloften.
Momenteel is het een moeilijke tijd voor ons allen, maar zeker ook als je een bruiloft gepland hebt staan. Ik wil je heel graag helpen met het bedenken van jullie droombruiloft, als deze op korte termijn toch plaats moet gaan vinden.

Ik heb een aantal concepten bedacht en ik ben met desbetreffende partijen rondom de “online” tafel gaan zitten om voor jullie een waardevolle en unieke bruiloft te kunnen organiseren, met alle maatregelen die vallen binnen het Covid-19 beleid.

Wil je graag meer informatie wat ik voor je kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met me.

Ik hoor graag jullie wensen, zodat ik voor jullie een unieke bruiloft kan creëren.

Het eerste gesprek via Zoom ga ik graag met jullie kosteloos aan, om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Na het eerste gesprek kan je de beslissing nemen, om wel of niet met mij in zee te gaan.

Het team van Het Bruidshuys, met 40 aangesloten topondernemers in de bruiloft sector staat graag voor jullie klaar om de gehele bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Met liefdevolle groet,

Pam van den Dungen 
Vormgever Thematische Bruiloften & WeddingEvents

Alles voor uw bruiloft op één adres

Het Bruidshuys werkt uitsluitend samen met topondernemers. Wij bundelen onze kennis en ervaring om u de beste service en kwaliteit te bieden. Dit scheelt u veel tijd en stiekem een behoorlijke dosis stress,

Wij bieden zeer exclusieve trouwlocaties én topleveranciers. Als team kunnen wij, indien gewenst, uw totale huwelijksdag organiseren. Door onze korte lijnen zorgen wij ervoor dat elk detail van uw mooiste dag klopt.

Huwelijksaanzoek

Wilt u uw partner vragen als prins op het witte paard? Of uw aanstaande ruilen tegen twee kamelen? Wilt u uw partner verrassen en een aanzoek doen middels een zandtekening. Wij helpen u bij het organiseren van uw huwelijksaanzoek. Echt alles is mogelijk. En wij denken graag met u mee.

Weddingplanner

Als team, een geoliede machine, bieden wij u een tot in de puntjes verzorgde en ontspannen bruiloft aan. Wij houden daarbij rekening met al uw wensen, maar kunnen ook zelf creatieve ideeën aandragen.

Ceremoniemeester

Als professioneel ceremoniemeester neemt Het Bruidshuys u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Weddingstylist

Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt.

DestinationWeddings

Trouwen op de mooiste plek op aarde. Wie wil dat nu niet? Gaat u voor luxe? Dan is Monaco misschien wel de perfecte plek. Monaco heeft schitterende locaties om prachtige trouwfoto’s te maken.

Of droomt u ervan te trouwen op een tropisch eiland? Op een mooi wit strand, met de zon en de zee als getuigen. U bent direct op een prachtige bestemming voor een idyllische huwelijksreis: Curaçao. Indien gewenst kunnen wij ook uw huwelijksreis organiseren, precies zoals u dat wilt.

Of wilt u juist de kou opzoeken in Lapland om daar te trouwen in een echte ijskapel om daarna te overnachten in een ijshotel? Dat terwijl u kijkt naar het noorderlicht.

Het Bruidshuys heeft goede contacten met buitenlandse topondernemers. Wij kunnen alles voor u regelen met ons team van leveranciers, ontwerpers én trouwlocaties. En als u wilt, reizen wij zelfs met u mee om alles voor u te regelen op uw droomlocatie.

Een weddingplanner is een must bij een destination wedding.

Het Bruidshuys zoekt altijd naar uw droomlocatie en lokale topondernemers om de benodigde voorbereidingen te treffen. Door het netwerk dat wij op veel locaties hebben opgebouwd, verloopt uw huwelijksdag zoals u dat wenst.

Weddingevents

14 maart 2021 Kasteel Heeswijk | Kasteel 4 | 5473 VA Heeswijk-Dinther

Bachelorparty’s

Wilt u een onvergetelijke vrijgezellendag? Denk dan eens aan een fotoshoot in victoriaanse stijl lingerie. Natuurlijk worden je haren en make-up gedaan zodat jij er op je mooist uitziet. De foto’s zorgen voor een blijvende herinnering. Uiteraard zijn er nog meer unieke mogelijkheden.

Exclusieve partners

Het Bruidshuys werkt uitsluitend samen met topondernemers. wij houden hierbij de lijntjes kort en staan garant voor een perfect georganiseerde trouwdag

Tot in de puntjes verzorgd

Het Bruidshuys staat voor creativiteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Wie wil er nu niet de ultieme dag doorbrengen op een zeer exclusieve trouwlocatie en geholpen worden door enkel topondernemers.

En wij doen altijd alles net even anders. Daardoor is iedere bruiloft uniek. Aan alles wordt gedacht: licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie. En alles is tot in de puntjes verzorgd.

Thema Bruiloften

Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften. Het door u gekozen thema komt in meerdere aspecten én momenten terug, waaronder de aankleding en styling van uw trouwlocatie. Het thema wordt uitgewerkt in een stylingplan, geheel volgens uw wensen. Natuurlijk denken wij met u mee over de invulling van het stylingplan, zodat uw dag niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten onvergetelijk wordt...

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en weddingevents, bekijk dan de Facebook- en Instagram pagina van Het Bruidshuys.

Bezoeker, laat een review achter over Het Bruidshuys en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% na het tekenen van de overeenkomst en 50% vier weken voor het huwelijk.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 125,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt. Het door u gekozen thema komt in meerdere aspecten én momenten terug, waaronder de aankleding en styling van uw trouwlocatie. Het thema wordt uitgewerkt in een stylingsplan, geheel volgens uw wensen. Natuurlijk denken wij met u mee over de invulling van het stylingsplan, zodat uw dag niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten onvergetelijk wordt… Het Bruidshuys staat voor creativiteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Wie wil er nu niet de ultieme dag doorbrengen op een zeer exclusieve trouwlocatie en geholpen worden door enkel topondernemers. En wij doen altijd alles net even anders. Daardoor is iedere bruiloft uniek. Aan alles wordt gedacht: licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie. En alles is tot in de puntjes verzorgd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Wedding Wishes

Weddingplanners | Den Bosch / 's Hertogenbosch
1

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Terwijl jullie nog met je hoofd in de wolken lopen en dromen over jullie mooiste dag schieten de eerste vragen over trouwen omhoog: Hoe willen wij een van de mooiste dagen uit ons leven vormgeven? Wat willen wij wel en niet? Met de wetenschap dat een... Zie +

Van Harte Bruiloften

Weddingplanners | Cromvoirt
3

Het enige wat ik niet kan is met jullie trouwen. De rest....dat wel!  Willen jullie zelf zorgeloos genieten en alle gasten écht gasten laten zijn?  Gun jezelf dan het gemak van een professionele ceremoniemeester! Vaak worden vrienden of familie als ceremoniemeester gevraagd. Dit is natuurlijk... Zie +

Wit & Weddings

Weddingplanners | Udenhout

Kim van Wit & Wit Weddings helpt jullie bij het realiseren van jullie droombruiloft! Er wordt gelusiterd naar jullie wensen en er wordt meegedacht! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Kim van Wit & Weddings.  Zie +

A & S De Bruiloft Planners

Weddingplanners | Helmond
1

Het aanzoek is geweest? (Of daar ook hulp bij nodig dat kan bij A&S BruiloftPlanners) Jaaa, jullie gaan trouwen! Dat is natuurlijk fantastisch, maar de periode voorafgaande aan de huwelijksdag is vooral ook heel hectisch en stressvol. Je hebt al snel het gevoel dat je een paar maanden vakantie... Zie +

NINA weddings

Weddingplanners | Eindhoven

Met veel liefde en oog voor detail verzorgt NINA weddings de organisatie en styling van hippe, unieke bruiloften op bijzondere plaatsen. Voor als het anders mag! Niet zoals het hoort, maar zoals jullie het willen! Bohemian, ongedwongen, romantisch, eigentijds, eten aan lange tafels, persoonlijke details,... Zie +

Weddings by Liset

Weddingplanners | Uden
4

Yes het is zover, jullie zijn verloofd! Hoe leuk is het om alles te regelen voor jullie bruiloft. Het zoeken van de juiste locaties, de perfecte trouwjurk, die overheerlijke bruidstaart en een fotograaf die helemaal bij jullie past. Al snel kom je er achter dat er zoveel mogelijk is dat je door... Zie +

Nikki de Lang Wedding & Events

Weddingplanners | Zeeland
3

Ten eerste, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Enthousiast, vol energie en zorgzaam, dat ben ik. Mijn hart gaat sneller kloppen van liefdevolle momenten en organiseren. De perfecte match om te zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft waar nog lang over nagepraat gaat worden.... Zie +

Moment Weddings

Weddingplanners | Almkerk
1

Creëeren van unieke belevingen, exclusief voor kleine bruiloften Hi Ik ben Marcella van der Stelt, Moment Weddings biedt een persoonlijke en warme service als weddingplanner, exclusief voor intieme en charmante bruiloften. Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner die alles van A tot Z regelt,... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers