• Prijsklasse Luxueus

Wil je voluit genieten en ontspannen tijdens jullie trouwdag? Dit kan door het inhuren van een professioneel weddingplanner & ceremoniemeester!

Ik ben Pam van den Dungen oprichter van Het Bruidshuys en vormgever van thematische bruiloften & WeddingEvents.

Ik creëer thematische bruiloften waarbij creativiteit, kwaliteit & een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Als professioneel weddingplanner & ceremoniemeester neem ik u veel zorg uit handen. U wijst zelf een of twee hulpceremoniemeesters aan. Ze ondersteunen u tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft. Op de huwelijksdag kunnen zij ons helpen, maar vooral genieten van uw mooiste dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u alleen maar hoeft te stralen.

Wil je zeker zijn dat jullie datum nog beschikbaar is, neem dan ruime tijd voor jullie bruiloft contact op met ons, zodat je zeker weet dat jullie datum word vrijgehouden. Het Bruidshuys werkt met meerdere weddingplanners & ceremoniemeesters.

Verwachten jullie 500 gasten of meer? Dan komen we meerdere ceremoniemeesters, zodat ook dan jullie bruiloft vlekkeloos verloopt.

Ongeveer 2 maanden voor jullie bruiloft plannen we nog een contact moment in en wordt het definitief draaiboek gemaakt.

Zo’n 2 weken voor jullie bruiloft nemen we contact op met alle leveranciers en locatie om de dag door te nemen. Op de trouwdag zelf zorgen wij ervoor dat alles in goede bannen wordt geleid en kun jij samen met jullie gasten genieten van een fantastische bruiloft!

Wat kun je van ons verwachten?

Op jullie trouwdag ontvangen wij de leveranciers, zoals fotograaf, cateraar, bloemist etc. We geven aan waar de goederen afgeleverd kunnen worden of we instrueren ze wat wanneer van ze wordt verwacht.

We houden goed in de gaten of de vooraf afgesproken zaken ook geregeld zijn.

Hebben jullie muziek gekozen tijdens de ceremonie, dan zorgen wij ervoor dat het juiste nummer op het juiste moment wordt ingezet of hebben jullie gekozen voor live muziek, dan instrueren wij de muzikant en zorgen ervoor dat de muziekinstallatie wordt geïnstalleerd.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de ringen op een veilige plek zijn opgeborgen. 

Zo’n 2 maanden voor jullie bruiloft nemen wij met jullie de dagindeling door. Wij maken een gedetailleerd draaiboek voor jullie bruiloft. Uiteraard zorgen wij ervoor dat zowel jullie als alle leveranciers zich zoveel mogelijk aan het draaiboek houden.

Wij vinden het belangrijk dat jullie gasten zich welkom voelen op jullie bruiloft, wij ontvangen de gasten dan ook op een gastvrije manier.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bruidegom het bruidsboeket meeneemt en dat het trouwboekje op het juiste moment op de juiste plaats is, maar ook alle andere zaken die jullie nodig hebben bij een bepaald onderdeel zullen op het juiste moment er zijn, zodat alles vlot verloopt.

Wij zijn het aanspreekpunt voor jullie gasten. We wijzen jullie gasten de weg en zullen alle vragen beantwoorden. We zorgen er ook voor dat jullie gasten begeleidt worden bij het verplaatsen naar een andere ruimte of naar de plek worden gebracht waar de foto’s gemaakt worden.

Zijn er eventuele problemen, dan staan wij klaar om deze zo goed mogelijk op te lossen. Tevens zorgen wij ervoor dat er een lijst is waar alle contactgegevens van de leveranciers op vermeld staan.

Wij zullen de cadeaus en enveloppen naar de bruidssuite brengen.

In samenwerking met de locatie zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd, zodat jullie samen kunnen na genieten van de dag.

Wij zijn stressbestendig en weten door de opgedane ervaring perfect in te springen wanneer er zich problemen voor doen.

Je ziet dat de taak van een ceremoniemeester een tijdrovende klus is. Wil je jullie vrienden hiermee niet belasten? Neem dan contact op met Het Bruidshuys. Het team van 40 topondernemers  staat klaar om voor jullie die unieke bruiloft te creëren. Wij zorgen er graag voor dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie bruiloft. 

Tot ziens,
Pam van den Dungen 

Bezoeker, laat een review achter over Het Bruidshuys en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Het Bruidshuys

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% na het tekenen van de overeenkomst en 50% vier weken voor het huwelijk.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 125,-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Droomt u al uw hele leven van een sprookjesbruiloft in een echt kasteel of heeft een Great Gatsby Wedding uw voorkeur? Het Bruidshuys organiseert thematische bruiloften waarbij verwondering, passie en úw beleving centraal staan. Ons team kan u volledig, of deels als u dat wenst, ontlasten. Uw dag, zoals u die wilt. Het door u gekozen thema komt in meerdere aspecten én momenten terug, waaronder de aankleding en styling van uw trouwlocatie. Het thema wordt uitgewerkt in een stylingsplan, geheel volgens uw wensen. Natuurlijk denken wij met u mee over de invulling van het stylingsplan, zodat uw dag niet alleen voor u, maar ook voor uw gasten onvergetelijk wordt… Het Bruidshuys staat voor creativiteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Wie wil er nu niet de ultieme dag doorbrengen op een zeer exclusieve trouwlocatie en geholpen worden door enkel topondernemers. En wij doen altijd alles net even anders. Daardoor is iedere bruiloft uniek. Aan alles wordt gedacht: licht, geluid, sfeerbeleving, muziek en presentatie. En alles is tot in de puntjes verzorgd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad:

Vergelijkbare leveranciers

Weddingplanners | Cromvoirt
3

Het enige wat ik niet kan is met jullie trouwen. De rest....dat wel!  Willen jullie zelf zorgeloos genieten en alle gasten écht gasten laten zijn?  Gun jezelf dan het gemak van een professionele ceremoniemeester! Vaak worden vrienden of familie als ceremoniemeester gevraagd. Dit is natuurlijk... Zie +

Weddingplanners | Udenhout

Kim van Wit & Wit Weddings helpt jullie bij het realiseren van jullie droombruiloft! Er wordt gelusiterd naar jullie wensen en er wordt meegedacht! Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Kim van Wit & Weddings.  Zie +

Weddingplanners | Den Bosch / 's Hertogenbosch
1

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Terwijl jullie nog met je hoofd in de wolken lopen en dromen over jullie mooiste dag schieten de eerste vragen over trouwen omhoog: Hoe willen wij een van de mooiste dagen uit ons leven vormgeven? Wat willen wij wel en niet? Met de wetenschap dat een... Zie +

Weddingplanners | Almkerk
1

Creëeren van unieke belevingen, exclusief voor kleine bruiloften Hi Ik ben Marcella van der Stelt, Moment Weddings biedt een persoonlijke en warme service als weddingplanner, exclusief voor intieme en charmante bruiloften. Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner die alles van A tot Z regelt,... Zie +

Weddingplanners | Tiel
4

Gefeliciteerd !! Jullie gaan trouwen! Hoe bijzonder is dat. Je zweeft waarschijnlijk nog op een heleboel roze wolkjes….want je bent net ten huwelijk gevraagd of…. je hebt je partner net ten huwelijk gevraagd en met een volmondig “ja” start je nu met de organisatie van jullie bruiloft. Je prikt een datum,... Zie +

Weddingplanners | Uden
2

 Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! Vanaf nu kan het genieten echt beginnen! Trouwen is een bijzondere gebeurtenis en behoort de mooiste dag van jullie leven te zijn. Vooraf breekt er een drukke periode aan waarin voorbereidingen getroffen gaan worden en... Zie +

Weddingplanners | Uden
4

Yes het is zover, jullie zijn verloofd! Hoe leuk is het om alles te regelen voor jullie bruiloft. Het zoeken van de juiste locaties, de perfecte trouwjurk, die overheerlijke bruidstaart en een fotograaf die helemaal bij jullie past. Al snel kom je er achter dat er zoveel mogelijk is dat je door... Zie +

Weddingplanners | Eindhoven
6

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar waar begin je? Wij zijn Sara en Nathalie, weddingplanners. Wij kunnen jullie ontzorgen zodat jullie bruiloft makkelijk, uniek en betaalbaar wordt.  Wat kunnen wij voor jullie doen:  - Een persoonlijke bruiloft met veel creativiteit en verzorgd tot in het... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers