Vertrouwd met Anne

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart? Om optimaal te genieten op zowel de dag zelf, maar ook van de weg ernaartoe, schiet ik jullie graag te hulp als weddingplanner.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Gedurende een vrijblijvend kennismakingsgesprek breng ik jullie wensen en behoeftes in kaart, zodat ik een passende service kan bieden. Op de grote dag, maar ook tijdens alle voorbereidingen, zullen jullie optimaal kunnen genieten!

Jullie droom om te trouwen in het buitenland? Ook daar heb ik ervaring mee. 

Bezoeker, laat een review achter over Vertrouwd met Anne en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 4 reviews
Door marliesvandewoestijne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Organiseren is Anne op het lijf geschreven en wij hebben alles met heel veel vertrouwen los kunnen laten op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen. 

Ze is altijd enthousiast, ze heeft een heel groot netwerk, geen enkele vraag is teveel en haar perfectionisme en oog voor detail is voornamelijk op je trouwdag erg belangrijk.

Ik zou Anne aan iedereen aanbevelen, zonder haar hulp was ons huwelijk niet zo perfect geweest!

Misbruik rapporteren
Door niels_van_duinen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anne is an amazing planner and we are incredibly lucky to have her help.

From the very first moment we had a “mutual click” with Anne. She is incredibly organized, professional but also a warm and friendly person. As it is difficult to put in a review, we just very much recommend to have that initial “get to know” each other chat and see for yourself :).

Anne always makes us feel as though she has everything under control and she is very flexible and attentive to details and our wishes. We love all the ideas she comes up with and we trust her. Despite our busy schedules is able to push us to finish our “to-dos” and provide our input on time.

Anne is worth every single penny and we would hire her all over again!! We couldn’t recommend Anne more and we are very happy that she accompanies us on this important journey!

Misbruik rapporteren
Door ramonaedeling
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je op zoek bent naar een enthousiaste, betrokken en persoonlijke weddingplanner dan zouden wij Anne zeker aanraden. Door haar krijgt onze grote dag net dat beetje extra wat wij zelf anders nooit voor elkaar gekregen hadden. Niets is te gek en alles is bespreekbaar!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op maat.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Adres

Stad: 3522HX