Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De verloving is een feit en nu begint de daadwerkelijke voorbereiding. Van het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van een locatie tot het ‘say yes to the dress-moment’ en de keuze voor de bruidstaart. Of toch een tikkie anders en liever een kaastaart? Om optimaal te genieten op zowel de dag zelf, maar ook van de weg ernaartoe, schiet ik jullie graag te hulp als weddingplanner.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Gedurende een vrijblijvend kennismakingsgesprek breng ik jullie wensen en behoeftes in kaart, zodat ik een passende service kan bieden. Op de grote dag, maar ook tijdens alle voorbereidingen, zullen jullie optimaal kunnen genieten!

Jullie droom om te trouwen in het buitenland? Ook daar heb ik ervaring mee. 

Bezoeker, laat een review achter over Vertrouwd met Anne en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 5 reviews
Door juliabesedina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anne is gewoon geweldig! Zij heeft ons zo goed geholpen met het organiseren en voorbereiden van onze bruiloft, wij zijn haar enorm dankbaar. Zij heeft onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. De dag verliep perfect. Anne heeft niet alleen de dag zelf op zich genomen, maar alles van tevoren zodanig goed geregeld dat alles vlekkeloos verliep. En dat wil je natuurlijk op je grote dag, zelf lekker genieten. Anne ontzorgt je volledig. 

Door haar enthousiasme en vriendelijkheid is het heel fijn om met Anne samen te werken. Zij is heel vrolijk en houdt duidelijk van haar vak. Alles wat Anne doet, doet zij met liefde.

Zo is zij altijd bereikbaar voor vragen en pakt dingen gelijk op.

Anne luistert goed naar je wensen en ideeën, maar denk ook graag mee. Zij heeft tenslotte veel ervaring en dat merk je gelijk.

Ik wil Anne aan iedereen aanbevelen!

Misbruik rapporteren
Door marliesvandewoestijne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Organiseren is Anne op het lijf geschreven en wij hebben alles met heel veel vertrouwen los kunnen laten op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen. 

Ze is altijd enthousiast, ze heeft een heel groot netwerk, geen enkele vraag is teveel en haar perfectionisme en oog voor detail is voornamelijk op je trouwdag erg belangrijk.

Ik zou Anne aan iedereen aanbevelen, zonder haar hulp was ons huwelijk niet zo perfect geweest!

Misbruik rapporteren
Door niels_van_duinen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anne is an amazing planner and we are incredibly lucky to have her help.

From the very first moment we had a “mutual click” with Anne. She is incredibly organized, professional but also a warm and friendly person. As it is difficult to put in a review, we just very much recommend to have that initial “get to know” each other chat and see for yourself :).

Anne always makes us feel as though she has everything under control and she is very flexible and attentive to details and our wishes. We love all the ideas she comes up with and we trust her. Despite our busy schedules is able to push us to finish our “to-dos” and provide our input on time.

Anne is worth every single penny and we would hire her all over again!! We couldn’t recommend Anne more and we are very happy that she accompanies us on this important journey!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op maat.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Kortingen

50,- korting op een adviesgesprek met een datum in 2020!

Van €300,- voor €250,- onder vermelding van "ZankYou bruidspaar" :)

Speciaal voor bruidsparen die het leuk vinden om de de bruiloft van A-Z zelf te organiseren, maar geen idee hebben waar te beginnen!

Een adviesgesprek van 2,5 uur inclusief: 

  • Voorafgaand aan het gesprek zetten jullie alle vragen die jullie nu al hebben rondom de organisatie van de bruiloft op de mail, zodat ik deze voor kan bereiden. 
  • Tijdens het gesprek geef ik antwoord/denk ik mee over jullie vragen en nemen we de hele organisatie van een bruiloft door van A-Z, zodat jullie precies weten wat er allemaal bij komt kijken, waar je aan moet denken en ook wanneer je moet starten met de organisatie van welk aspect. Jullie krijgen ook een planning van mij mee.  
  • Daarnaast proberen we met elkaar een globaal kostenplaatje te maken, zodat jullie direct inzichtelijk krijgen of jullie ideeën haalbaar zijn binnen het budget dat je in gedachten hebt. 

Na het gesprek hebben jullie nog 1 uur tot jullie beschikking om extra vragen te stellen per mail/telefoon. 

Zie voor meer informatie https://www.vertrouwdmetanne.nl/weddingservices/adviesgesprek/

Voorwaarden

Adres

Stad: 3522