De beste patissiers van Noord-Nederland voor een onvergetelijke bruidstaart!

Lekkere taarten voor jouw bruiloft, zonder ver te moeten reizen? Ontdek Zankyou's favoriete patesseries uit het noorden van Nederland. Stuk voor stuk ware kunstenaars die de allerlekkerste taarten bakken. Bijzondere kunstwerkjes waar je je vingers bij aflikt. Lees snel verder en neem contact op met onze leveranciers!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling

Een bruiloft bestaat uit veel onderdelen: Decoratie, lekker eten, muziek en, onbetwistbaar, een lekkere taart. Een goede taart is dé herinnering aan je bruiloft. Niet alleen jullie, maar ook de gasten zal het water in de mond lopen bij het zien van een prachtige taart, die ook nog eens heerlijk smaakt. Ben jij op zoek naar de beste patissiers van noord Nederland? Lees dan snel verder en ontdek onze selectie!

De benoemde patissiers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Wilma's Droomtaarten
Foto: Wilma’s Droomtaarten

Wilma’s DroomtaartenBezoek de website

Adverteren

Wilma van Wilma’s Droomtaarten is van alle markten thuis. Een sweet table, bruidstaarten of andere zoetigheden, Wilma kan het allemaal. De meest prachtige creaties verzorgt ze voor jullie, en deze zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jullie voorkeuren. Een traditionele taart, een nude cake, een taart met alle kleuren van de regenboog, eetbare bloemen, of een prachtige toren? Geen probleem! Wilma denkt graag met je mee en gaat voor niets minder dan perfectie.

Foto: Wilma's DroomtaartenNeem nu contact op met Wilma's Droomtaarten!
Foto: Wilma’s Droomtaarten
Foto: Wilma's DroomtaartenNeem nu contact op met Wilma's Droomtaarten!
Foto: Wilma’s Droomtaarten

Juffrouw Taart – Bezoek de website

Yvonne van Juffrouw Taart begon in 2009 haar bedrijf en is sinds dat moment is ze alleen maar gegroeid. Met een geweldig team ontwerpt zij de lekkerste taarten naar ieders wens. Hippe metallictaarten met chique bloemen als topper, ombré taarten, sweet tables of lekkere cupcakes. Yvonne draait haar de handen niet voor om. Maak een afspraak en bespreek je wensen en ga voor een heerlijk en passend eindresultaat. Kom langs om wat te proeven!

Foto: Juffrouw TaartNeem nu contact op met Juffrouw Taart!
Foto: Juffrouw Taart
Foto: Juffrouw TaartNeem nu contact op met Juffrouw Taart!
Foto: Juffrouw Taart

Maaikes taartBezoek de website

Maaike is gespecialiseerd in het maken van persoonlijke taarten en sweet tables. Dankzij haar uitgebreide ervaring maakt ze van elk taart een waar kunstwerk. “Voor onze taarten gebruiken wij ingrediënten van de beste kwaliteit, zodat de taart niet alleen mooi is, maar ook nog eens lekker smaakt!” Wat voor taart je ook wilt, bij Maaike zit je goed. “Alles is mogelijk bij Maaikes Taart: Van modern en strak tot trendy of romantisch. Zoet, fruitig of lekker fris: Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een taart, geheel in eigen stijl!”

Foto: Maaikes TaartNeem nu contact op met Maaikes Taart!
Foto: Maaikes Taart
Foto: Maaikes TaartNeem nu contact op met Maaikes Taart!
Foto: Maaikes Taart

Toet BakkerijBezoek de website

Toet is een gezellig plekje in Groningen waar je van overheerlijke huisgemaakte taartjes en gebakjes kunt genieten. Naast een gezellige plek levert Toet Bakkerij ook graag een heerlijke taart voor jullie bruiloft die geheel aan jullie wensen en voorkeur voldoet.  Er is van alles mogelijk qua wensen voor taarten. Zo kunnen gluten- en suikervrije taarten gemaakt worden. Bij Toet Bakkerij kun je ook terecht voor veganistische taarten!

Ga voor de beste taartenbakkers van Noord-Nederland en garandeer je van een heerlijke en mooie taart op jouw grote dag! Wil je nog meer inspiratie opdoen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Yvonne Vos Taart en Zoetigheid
Wilma's Droomtaarten Taart en Zoetigheid
Maaike´s Taart Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!