De beste trouwambtenaren en ceremoniemeesters uit de provincie Utrecht!

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! De komende maanden gaan jullie enorm veel keuzes maken en natuurlijk wil je ook een trouwambtenaar en ceremoniemeester met wie je een klik hebt en die een persoonlijk verhaal kan overbrengen naar jullie en jullie gasten. Zoeken naar een speld in de hooiberg? Nee, hoor! Want voor Utrecht en omgeving hebben wij al de allerbesten geselecteerd.

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Met Liefde Trouwen. Foto: Elsa Schaddelee
Met Liefde Trouwen. Foto: Elsa Schaddelee

Charlotte de Moel – Bezoek de website!

Alles begint met een verblijvend gesprek om te kijken of er een klik is. Als die er is kun je Charlotte met recht een verzamelaar noemen: want verzamelen dat doet ze in aanloop naar jullie trouwdag. Bij jullie en jullie vrienden en familie zal ze informatie verzamelen zodat ze de mooiste speech voor jullie trouwdag kan schrijven: 100% persoonlijk. Door ervaring in de theaterwereld weet ze dat timing, improvisatievermogen, humor en gevoel voor sfeer essentieel zijn. Ze zoekt altijd naar de juiste balans tussen ernst en humor. Oh ja, indien gewenst kan ze ook in het Engels speechen.

Charlotte de Moel. Foto: Jesse van KalmthoutNeem nu contact op met Charlotte!
Charlotte de Moel. Foto: Jesse van Kalmthout
Charlotte de Moel. Foto: MeltingpoststoriesNeem nu contact op met Charlotte!
Charlotte de Moel. Foto: Meltingpoststories

Jaap Loonen – Bezoek de website!

Sinds 2016 is Jaap in te huren als trouwambtenaar en ceremoniespreker. Blijkt het na een kennismakingsgesprek te klikken, dan wordt eerste de administratieve rompslomp bekeken. Als dat achter de rug is, stuurt hij jullie een lijst met een aantal leuke, grappige en serieuze vragen. Ook zal er nog een gesprek bij jullie thuis plaatsvinden waarbij hij jullie de hemd van het lijf vraagt. Op die manier zijn jullie verzekerd van een persoonlijk verhaal op jullie trouwdag. Jaap houdt van interactie en zal proberen bij iedereen een een lach én soms een traan op het gezicht te toveren.

Foto: Jaap LoonenNeem nu contact op met Jaap!
Foto: Jaap Loonen
Foto: Jaap LoonenNeem nu contact op met Jaap!
Foto: Jaap Loonen

Ceremooiste – Bezoek de website!

Geen open deuren bij Vera van Ceremooiste. Zij verzorgt graag een warme ceremonie, waarbij jullie verhaal vertelt wordt. Ze neemt hierbij meestal iets tastbaars mee dat dat verhaal symbolisch tot uitdrukking brengt. Ze richt zich op dingen die er bij jullie toe doen, dus verhalen over de geschiedenis van de trouwlocatie, algemene gedichten en belerende woorden over goede en slechten tijden zul je niet horen. Hebben jullie kinderen? Dan maakt Vera graag kennis met ze om te kijken of er ook zij een rol kunnen vervullen tijdens de ceremonie.

Ceremooiste. Foto: AnitafotografieNeem nu contact op met Ceremooiste!
Ceremooiste. Foto: Anitafotografie
Foto: CeremooisteNeem nu contact op met Ceremooiste!
Foto: Ceremooiste

Lucky Match – Bezoek de website!

Michelle van Lucky Match wil meer bieden dan een standaard ceremonie: zij maakt het graag persoonlijk. Zij bekijkt graag samen met jullie of er personen in jullie vriendenkring of familie zijn die een mooie speech kunnen verzorgen. Als trouwambtenaar wil zij zelf graag spreken op een manier die bij jullie past. In de afspraken die jullie voor jullie grote dag met haar maken, bespreken jullie welke sfeer jullie willen neerzetten en wat daar voor nodig is. Interactie met de gasten? Een persoonlijke trouwbelofte? Een band die jullie favoriete nummers speelt? Michelle staat overal voor open.

Foto: Lucky MatchNeem nu contact op met Lucky Match!
Foto: Lucky Match
Foto: Lucky MatchNeem nu contact op met Lucky Match!
Foto: Lucky Match

CORA VONK memorabele momenten – Bezoek de website!

Cora Vonk ziet trouwen als een grote stap in het leven, het is niets iets dat je zo maar besluit. Daarom vindt ze het belangrijk dat jullie je bruiloft vormgeven op een manier die past bij de gevoelens die jullie voor elkaar hebben. Door naar jullie verhaal te luisteren, kan ze dat vertalen in een passende vorm voor de ceremonie. Vragen die jullie van tevoren eventueel mogen beantwoorden: Welke plek past het beste bij jullie verhaal en wie wil je er graag bij hebben? Wat maakt jullie trouwdag tot een absolute topdag? Cora is eveneens meester-goudsmid en kan dus zelfs jullie unieke ringen maken!

Cora Vonk. Foto: Chantal FijnenbergNeem nu contact op met Cora!
Cora Vonk. Foto: Chantal Fijnenberg
Cora Vonk. Foto: Erik WardekkerNeem nu contact op met Cora!
Cora Vonk. Foto: Erik Wardekker

Callistas weddings – Bezoek de website!

Je trouwdag is een spannende dag, maar Callista van Delft van Callistas weddings vindt toch dat huwelijksceremonie vooral soepel en ontspannen moet zijn. Het is haar passie om van de ceremonie een echte belevenis te maken waarvan jullie optimaal kunnen genieten. Met betrokkenheid, inlevingsvermogen, enthousiasme en oog voor detail zal zij jullie verhaal aan jullie en jullie gasten vertellen. Ze ontzorgt jullie helemaal en bewaart het overzicht ook in onverwachte situaties. Ze helpt jullie ook graag als personal wedding assistant vóór en tijdens jullie grote dag.

Foto: Callistas weddingsNeem nu contact op met Callistas Weddings!
Foto: Callistas weddings
Foto: Callistas weddingsNeem nu contact op met Callistas weddings!
Foto: Callistas weddings

Met Liefde Trouwen – Bezoek de website!

Larissa maakt als allereerste graag kennis met jullie om te kijken of het klikt. Ze hoort dan ook graag wat jullie wensen, ideeën en verwachtingen zijn. Gaan jullie samen aan de slag, dan wil ze graag het een en ander van jullie weten, zodat ze op jullie trouwdag een persoonlijk verhaal kan vertellen. Om daartoe te komen hebben jullie regelmatig contact via de mail of via Whatsapp. In overleg met jullie legt ze ook graag contact met jullie vrienden en familie. Op die manier krijgt ze extra informatie die ze kan gebruiken voor haar speech en kan ze ook jullie nog verrassen op de trouwdag zelf!

Foto: Met Liefde TrouwenNeem nu contact op met Met Liefde Trouwen!
Foto: Met Liefde Trouwen
Foto: Met Liefde TrouwenNeem nu contact op met Met Liefde Trouwen!
Foto: Met Liefde Trouwen

Pauline Suidgeest Ceremoniespreker – Bezoek de website!

Eén groot eerbetoon aan jullie relatie, zo ziet Pauline Suidgeest jullie trouwdag. Graag vertelt ze jullie persoonlijke verhaal met diepgang en met luchtigheid. Ze heeft respect voor het moment van de ceremonie, maar waakt ervoor dat het te stijf wordt. De ceremonie staat in het teken van jullie verbintenis en de mensen met wie jullie je verbonden voelen. Om dit optimaal te kunnen verzorgen, maakt ze graag op tijd kennis met jullie om alles goed voor te bereiden. Kort voor de trouwdag zelf, komt ze nog bij jullie lang voor een persoonlijk gesprek.

Pauline Suidgeest. Foto: BruidbeeldNeem nu contact op met Pauline!
Pauline Suidgeest. Foto: Bruidbeeld
Pauline Suidgeest. Foto: BruidbeeldNeem nu contact op met Pauline!
Pauline Suidgeest. Foto: Bruidbeeld

BABS Con – Bezoek de website!

Con ziet de huwelijksceremonie als een van de hoogtepunten van je trouwdag. Geef hem eens ongelijk, dit is het moment waarop je het jawoord uitspreekt. Con vindt ook dat een ceremonie best wat losser en leuker mag. Dus bij hem geen standaard verhaal dat je bij ieder bruidspaar kunt toepassen, maar een persoonlijk verhaal dat de gasten maar ook jullie zal verrassen. Zoals hij het zelf verwoordt: Een persoonlijk verhaal, een onvergetelijke speech met aandacht voor het verleden, heden en de toekomst! Jullie bepalen wat en hoe jullie iets willen, Con zal zijn ervaring gebruiken om dat te realiseren.

Foto: BABS ConNeem nu contact op met Con!
Foto: BABS Con
Foto: BABS ConNeem nu contact op met Con!
Foto: BABS Con

Denk je je trouwambtenaar of ceremoniemeester gevonden te hebben? Twijfel dan niet en neem contact met hem of haar op! Nog meer leuke dingen van Zankyou bekijken? Check danFacebook, Pinterest en Instagram!

Bekijk ook hoe je een openingsdans organiseert, of jullie een videograaf nodig hebben en of het vestandig is om de bruiloft te verzekeren!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Ouiyessie. Foto: Sanne Francis
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Op zoek naar een trouwambtenaar in de regio Zuid-Holland? Zankyou heeft de beste opties voor je op een rijtje gezet.
Foto: Trouwbureau Amsterdam
De beste én leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters van Noord-Holland!
Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!
Foto: Shutterstock
Zankyou kiest: de beste trouwambtenaren van Noord Nederland
De beste trouwambtenaren en ceremoniesprekers vind je in Noord Nederland. Wij hebben onze top voor je verzameld en hopen dat jij hierdoo echt de bruiloft en ceremonie krijgt waar je al zo lang naar uitkijkt. Lees snel verder en ontdekt deze fantastische leveranciers!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie