De beste trouwambtenaren en ceremoniesprekers uit de provincie Utrecht!

Zankyou heeft voor jullie de leukste en beste trouwambtenaars en ceremoniesprekers uit Utrecht op een rijtje gezet. Bekijk ze nu! Zij zullen van jullie trouwceremonie een feestje maken.

  • Andere services
  • Ceremonie
  • Bruidspaar
  • Utrecht
  • Best-Of

Index

Charlotte de Moel
Jaap Loonen
Ceremooiste
lucky match

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! De komende maanden gaan jullie enorm veel keuzes maken en natuurlijk wil je ook een trouwambtenaar en ceremoniemeester met wie je een klik hebt en die een persoonlijk verhaal kan overbrengen naar jullie en jullie gasten. Zoeken naar een speld in de hooiberg? Nee, hoor! Want voor Utrecht en omgeving hebben wij al de allerbesten geselecteerd.

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Charlotte de Moel

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Charlotte de Moel

Contact

Alles begint met een vrijblijvend gesprek om te kijken of er een klik  is. Als die er is kun je Charlotte met recht een verzamelaar noemen: want verzamelen dat doet ze in aanloop naar jullie trouwdag. Bij jullie en jullie vrienden en familie zal ze informatie verzamelen zodat ze de mooiste speech voor jullie trouwdag kan schrijven: 100% persoonlijk. Door ervaring in de theaterwereld weet ze dat timing, improvisatievermogen, humor en gevoel voor sfeer essentieel zijn. Ze zoekt altijd naar de juiste balans tussen ernst en humor. Oh ja, indien gewenst kan ze ook in het Engels speechen.

Jaap Loonen

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Jaap Loonen

Contact

Sinds 2016 is Jaap in te huren als trouwambtenaar en ceremoniespreker. Blijkt het na een kennismakingsgesprek te klikken, dan wordt eerste de administratieve rompslomp bekeken. Als dat achter de rug is, stuurt hij jullie een lijst met een aantal leuke, grappige en serieuze vragen. Ook zal er nog een gesprek bij jullie thuis plaatsvinden waarbij hij jullie de hemd van het lijf vraagt. Op die manier zijn jullie verzekerd van een persoonlijk verhaal op jullie trouwdag. Jaap houdt van interactie en zal proberen bij iedereen een een lach én soms een traan op het gezicht te toveren.

Ceremooiste

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Ceremooiste

Contact

Geen open deuren bij Vera van Ceremooiste. Zij verzorgt graag een warme ceremonie, waarbij jullie verhaal vertelt wordt. Ze neemt hierbij meestal iets tastbaars mee dat dat verhaal symbolisch tot uitdrukking brengt. Ze richt zich op dingen die er bij jullie toe doen, dus verhalen over de geschiedenis van de trouwlocatie, algemene gedichten en belerende woorden over goede en slechten tijden zul je niet horen. Hebben jullie kinderen? Dan maakt Vera graag kennis met ze om te kijken of er ook zij een rol kunnen vervullen tijdens de ceremonie.

Denk je je trouwambtenaar of ceremoniespreker gevonden te hebben? Twijfel dan niet en neem contact met hem of haar op! Nog meer leuke dingen van Zankyou bekijken? Check danFacebook, Pinterest en Instagram!

Bekijk ook hoe je een openingsdans organiseert, of jullie een videograaf nodig hebben en of het vestandig is om de bruiloft te verzekeren!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Charlotte de Moel Trouwambtenaar
Ceremooiste Trouwambtenaar
Jaap Loonen Trouwambtenaar

Laat een bericht achter