De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!

Wij zijn dol op taart, jullie ook?

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort ook een over heerlijke en prachtige bruidstaart vinden wij bij Zankyou! Niet alleen omdat wij “gek” op taart zijn, maar ook omdat het een bijzonder en symbolisch moment is op jullie grote dag. Bruidstaarten zijn meer dan alleen een traditie, het is een expressie van jullie persoonlijkheid en stijl.

Wij introduceren jullie de lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland, met hun fantastische vakmanschap, oog voor detail, kennis van smaken, maken zij de verrukkelijkste bruidstaarten die jou en jullie gasten zullen verbluffen!!

Baked by Isabelle

Bij Baked by Isabelle stap je in een dromerige zoete wereld, waar zij mooie ideeën en inspiraties omzetten in delicieuse creaties. In overleg met jou maken zij een unieke bruidstaart. Zij zullen er alles aan doen om voor een onvergetelijke en heerlijk zoete ervaring te zorgen. With sweet love  – from Isabelle.

Meer lezen “Baked by Isabelle”
Credits: baked by isabelle

Taart je Taart

Taart je Taart is al jaren een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten! Een klein familie bedrijf bestaande uit zowel patissiers als kunstenaars met jarenlange ervaring in het maken van bijzondere bruidstaarten. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends van de meest uiteenlopende  stijlen: Strak, modern, romantisch, vintage, thema, groot, klein, taart, cupcakes, cakepops, whoopies, macarons? Jij noemt het en zij maken het!

Zij hebben het altijd razend druk, dus bijtijds een afspraak maken is het advies!!

Meer lezen “taartjetaart”
Credits: Taartjetaart

Style me Pretty

 

StyleMePretty maakt mooie en elegante taarten die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook héérlijk smaken. Hun doel is om elke taart op maat voor elke gelegenheid én elk koppel te maken. De taarten van StyleMePretty worden met liefde gebakken en met een toewijding aan perfectie versierd. Zij geloven in een echte persoonlijke benadering, omdat een belangrijk feest als bruiloft een zeer speciale taart waardig is. Zo creëren zij de droomtaart voor iedereen!

Meer lezen “Style me Pretty”
Credits: Style me Pretty

Micha and Diana´s Pâtisserie

Bij Micha en Diana’s pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om uw bruidstaart tot één van uw mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in hun eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Zij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van hun bruidstaarten! Wat dacht je bijvoorbeeld van hun heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met verse aardbeien of een framboos met witte chocolade mousse, dit klinkt toch verrrukkelijk!

Meer lezen “Micha en Diana's Pâtisserie”
Credits: Micha en Diana’s Pâtisserie

Deze bakkerijen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een bakkerij uit Noord-Holland tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Loopt het water je al in de mond? Met deze bruidstaart bakkerijen komt het volgens ons wel goed met jouw overheerlijke bruidstaart. Benieuwd naar meer informatie over deze bruidstaart bakkerijen ? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! 

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Trouwbureau Amsterdam
De beste én leukste trouwambtenaren en ceremoniemeesters van Noord-Holland!
Een persoonlijke trouwambtenaar kan zo veel verschil maken op jullie grote dag. Wij hebben de leukste uit Noord-Holland op een rijtje gezet!
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!
Foto: Myrthe Regelt Het
De beste weddingplanners uit Noord-Holland, regel jullie bruiloft perfect met deze toppers!
Ben je nog op zoek naar een weddingplanner? Zo ja, bekijk dan hier de beste weddingplanners uit Noord-Holland.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie