De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!

De fans van het Britse Koninklijk huis kunnen hun geluk niet op! Vanaf oktober kun je namelijk de trouwkleding van Prince Harry en zijn vrouw Hertogin Meghan in een tentoonstelling op Windsor Castle komen bewonderen!

Foto: Royal Collection Trust

De trouwkleding van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zullen worden getoond in een tentoonstelling in de Royal Collection Trust op Windsor Castle. Fans van de koninklijke familie kunnen dan komen kijken naar de prachtige trouwjurk van modehuis Givenchy met de 5 meter lange sluier, evenals de tiara van koningin Elizabeth II, die Meghan droeg op haar trouwdag. Ook is er een kopie te zien van het militaire uniform dat Harry droeg op de bruiloft op 19 mei.

Foto: Royal Collection Trust

Het ¨diadeem debuut¨ voor Meghan: op haar huwelijk droeg ze voor de eerste keer koninklijke sieraden. Er werd lang gespeculeerd welke tiara de koningin zou gaan kiezen voor de bruid van haar kleinzoon, prins Harry. De koningin koos uiteindelijk voor een diamanten bandeau uit Engeland. In het midden van de diadeem siert een diamanten broche, dat dateert uit 1893. De oorspronkelijke eigenaar was de grootmoeder van koningin Elizabeth: Koningin Mary.

Foto: Royal Collection Trust

Met de simpele, lange jurk met lange mouwen en een XXL-sluier, verleidde Meghan niet alleen haar geliefde, maar stal ze de harten van iedereen die keek! Met haar prachtige jurk van Givenchy, verraste Meghan werkelijk iedereen in mei. Niemand had verwacht dat zij zou kiezen voor een jurk van het Franse merk. Er waren immers zoveel aanbiedingen…

Foto: Royal Collection Trust

De sluier was ook spectaculair. Op vijf meter was het veel langer dan die van Hertogin Catherine in 2011. Toegevoegd aan dit was het gedetailleerde en liefdevolle ontwerp: Hertogin Meghan had 53 bloemmotieven opgenomen – elk symboliseert een land van het Britse Gemenebest.

Schloss Windsor – Foto: shutterstock

¨A Royal Wedding: de tentoonstelling van de hertog en hertogin van Sussex¨ is te zien in Castle Windsor van 26 oktober tot 6 januari en van 14 juni tot 6 oktober 2019 in het Schotse Holyrood-paleis in Edinburgh. Dit mag je niet missen!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

Laat een bericht achter

REFILE - CORRECTING TYPO IN HEMSWORTH: World Premiere of “Thor: Ragnarok” – Los Angeles, California, U.S., 11/10/2017 - Liam Hemsworth and Miley Cyrus.CODE: X90045
Eindelijk! Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd!
Na een lange knipperlicht relatie zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth eindelijk getrouwd, en wel in het geheim!
Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben zich verloofd
Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben zich verloofd
Muzikant Nick Jonas en actrice Priyanka Chopra gaan trouwen! Wij hebben alle informatie die je moet weten!
Bron: Show.nl
Lil Kleine vraagt zijn vriendin Jaimie Vaes ten huwelijk!
Lil Kleine gaat trouwen! Jorik Scholten ging op Ibiza op zijn knieën voor vriendin Jaimie Vaes. Wij hebben alle informatie!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie