Meghan Markle en prins Harry verwachten hun eerste kind!

Het Britse koningshuis en het Kensington Paleis hebben bekend gemaakt dat Meghan Markle zwanger is! Het stel is pas vijf maanden geleden getrouwd in de St. George’s Chapel in Windsor Palace. Het kindje van de Británica Crown wordt verwacht in het voorjaar van 2019.

Cordon Press

Foto: Cordon Press

“Het Koninklijk paar waardeert alle steun die zij hebben ontvangen van mensen over de hele wereld sinds de bruiloft in mei. Ze zijn enthousiast om het goede nieuws met iedereen te delen,” aldus de officiële verklaring. Het nieuws valt samen met de eerste officiële reis van het echtpaar als hertogen van Sussex, in Sydney (Australië). Ondanks het risico van Zika in het gebied, een ziekte die zwangere vrouwen treft, hebben artsen hen de vrijheid gegeven om door te gaan met de reis.

De eerste geruchten over de zwangerschap van Meghan ontstonden afgelopen weekend. Meghan Markle woonde het huwelijk bij van Eugenia de York, gekleed in een grote blauwe jas die een zwangere buik leek te vermommen. Het echtpaar deelde op dezelfde datum als de bruiloft het nieuws met de familie. Het verwachte kindje van de Hertogen van Sussex wordt de zevende in rij voor de opvolging van de Britse troon. De volgorde is als volgt: Charles, Prince of Wales; Willem van Engeland en zijn kinderen (Jorge, Carlota en Luis); en prins Harry.

De moeder van Meghan heeft ook gereageerd op het goede nieuws, Doria Ragland. Dit vertelde ze in het Kensington-paleis waarin ze zegt erg blij te zijn met dit kostbare nieuws en uitkijkt naar de verwelkoming naar haar eerste kleinkind.

Na een bruiloft die een van de belangrijkste van het decennium is geworden, verwachten we nu ook de komst van het nieuwste lid van de Britse koninklijke familie, zonder twijfel is dit het beste cadeau voor prins Harry en Meghan Markle in 2019.

Wil je nog meer weten? Bekijk dan onze Facebook Pinterest en Instagram pagina.

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Beyonce releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material. *** Local Caption *** 22146101
Beyoncé en Jay-Z vernieuwen hun geloften op een spectaculaire manier!
Wereldsterren Beyoncé en Jay-z verassen het publiek weer! Dit keer met de prachtige beelden van de vernieuwing van hun geloften! Mis de beelden niet!
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Elk jaar zijn er weer bepaalde data die érg populair zijn voor bruiloften. Wat zijn de meest populaire trouwdata van 2018?
Credits: Sweetheart
Sweetheart 2018: een nieuwe collectie voor de romantische bruid
Jij zult er fantastisch uit zien in één van deze Sweetheart jurken. Deze collectie combineert de nieuwste trends moeiteloos met klassieke vormen.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie