Meghan Markle en prins Harry verwachten hun eerste kind!

Het koninklijk paleis Kensington heeft zojuist bekend gemaakt dat Meghan Markel zwanger is met haar eerste kindje!

  • Na de bruiloft
  • International

Het Britse koningshuis en het Kensington Paleis hebben bekend gemaakt dat Meghan Markle zwanger is! Het stel is pas vijf maanden geleden getrouwd in de St. George’s Chapel in Windsor Palace. Het kindje van de Británica Crown wordt verwacht in het voorjaar van 2019.

Cordon Press

Foto: Cordon Press

Adverteren

“Het Koninklijk paar waardeert alle steun die zij hebben ontvangen van mensen over de hele wereld sinds de bruiloft in mei. Ze zijn enthousiast om het goede nieuws met iedereen te delen,” aldus de officiële verklaring. Het nieuws valt samen met de eerste officiële reis van het echtpaar als hertogen van Sussex, in Sydney (Australië). Ondanks het risico van Zika in het gebied, een ziekte die zwangere vrouwen treft, hebben artsen hen de vrijheid gegeven om door te gaan met de reis.

De eerste geruchten over de zwangerschap van Meghan ontstonden afgelopen weekend. Meghan Markle woonde het huwelijk bij van Eugenia de York, gekleed in een grote blauwe jas die een zwangere buik leek te vermommen. Het echtpaar deelde op dezelfde datum als de bruiloft het nieuws met de familie. Het verwachte kindje van de Hertogen van Sussex wordt de zevende in rij voor de opvolging van de Britse troon. De volgorde is als volgt: Charles, Prince of Wales; Willem van Engeland en zijn kinderen (Jorge, Carlota en Luis); en prins Harry.

De moeder van Meghan heeft ook gereageerd op het goede nieuws, Doria Ragland. Dit vertelde ze in het Kensington-paleis waarin ze zegt erg blij te zijn met dit kostbare nieuws en uitkijkt naar de verwelkoming naar haar eerste kleinkind.

Na een bruiloft die een van de belangrijkste van het decennium is geworden, verwachten we nu ook de komst van het nieuwste lid van de Britse koninklijke familie, zonder twijfel is dit het beste cadeau voor prins Harry en Meghan Markle in 2019.

Wil je nog meer weten? Bekijk dan onze Facebook Pinterest en Instagram pagina.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!