Écht genieten van je bruiloft dankzij Nikki’s planningskills

Op zoek naar de tips en tricks van de insiders van de trouwbusiness? Dan ben je bij Nikki de Lang aan het goede adres; deze weddingplanner is van alle markten thuis!

  • Weddingplanner
  • Sponsored
  • Nederland

Op zoek naar de tips en tricks van de insiders van de trouwbusiness? Dan ben je bij Nikki de Lang aan het goede adres. Deze weddingplanner is van alle markten thuis en weet dan ook alles over de trouwtrends, de fijne details van een bruiloft, de beste locaties voor het feest, en veel meer. Haar meisjesdroom werd werkelijkheid toen ze in oktober vorig jaar voor zichzelf begon als weddingplanner. Wie is Nikki, wat kan ze voor jullie betekenen en heeft ze alvast wat tips voor ons?

opslaanFoto: Irene Bruidsfotografie
Foto: Irene Bruidsfotografie

Nikki is een echte cappuccino liefhebber, reist graag om nieuwe culturen en stranden te ontdekken, houdt van wandelen met haar hond, de sauna en is ze als een echte weddingplanner natuurlijk verslaafd aan Pinterest. Maar haar echte passie? Die ligt al jaren in de trouwbusiness. Twee mensen de mooiste dag van hun leven bezorgen is waar ze echt warm voor loopt. Stapje voor stapje zorgde ze ervoor dat haar grote droom werkelijkheid werd. Ze liep stage bij Trouwbeleving en na deze ervaring durfde ze de grote stap te nemen. In oktober vorig jaar begon Nikki haar eigen bedrijf Nikki de Lang Wedding & Events.

opslaanFoto: Janssen Fotografie
Foto: Janssen Fotografie

Voor Trouwbeleving ging ze al veel beurzen af waardoor ze een goed inzicht kreeg in het vraag en aanbod van de trouwwereld. Terwijl ze haar eigen bedrijf steeds meer uitbreidt, weet ze haar eigen werkzaamheden nog steeds te combineren met haar werk voor Trouwbeleving. “De combinatie tussen beurzen organiseren voor Trouwbeleving en Weddingplanner is ideaal. Door het grote netwerk wat ik daardoor heb weet ik voor elk bruidspaar de juiste leveranciers te vinden.

opslaanFoto: Janssen Fotografie
Foto: Janssen Fotografie

Nikki geeft verder toe een controlfreak te zijn. “Ik hou van plannen, plannen en nog eens plannen en laat natuurlijk niks aan het toeval over.” Toch zijn die intieme momenten tussen het bruidspaar en hun vrienden en familie niet te plannen. Gelukkig ziet Nikki bij elke bruiloft die ze organiseert, elke keer prachtige intieme, ongeplande momenten. Dat is ook wat ze het allermooist vindt aan haar baan. “Ik geniet van elke bruiloft, krijg kippenvel en tranen in mijn ogen tijdens de ceremonie en zie graag hoe het bruidspaar met hun familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag.

Hoewel er voor elke bruiloft een andere stijl is, is er een overeenkomst waar Nikki altijd voor gaat. “Dat de gasten gelijk denken, wauw! Dit is precies het bruidspaar!“ Tijdens een bruiloft moet er ruimte zijn voor spontane momenten vindt Nikki. “ik houd van ongedwongen bruiloften, heerlijk tafelen, borrelen en eventueel een swingend feest.

opslaanFoto: Amanda Drost photography
Foto: Amanda Drost photography

Alvast een tip van de sluier van Nikki’s oneindige lijst met tips en tricks? “Bespaar niet op een fotograaf of videograaf, dit zijn de enige manieren om nog in beeld terug te kijken naar jullie mooiste dag! En willen jullie dat alle gasten optimaal van de dag kunnen genieten? Schakel dan een professionele ceremoniemeester in. En daarnaast, ga voor een Zelfstandig Trouwambtenaar om de ceremonie zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken!

Voor degenen die stiekem ook dromen van een carrière als weddingplanner heeft Nikki ook nog een goed advies. “Het belangrijkste als startende weddingplanner is om te netwerken. Maak kennis met leveranciers zodat je voor elk bruidspaar de juiste leveranciers kan vinden. En leer je bruidsparen kennen zodat je aan een half woord genoeg hebt om te weten wat zij bedoelen en.. ontzorg!

opslaanFoto: Irene Bruidsfotografie
Foto: Irene Bruidsfotografie

Wil je meer weten over Nikki, haar werk zien of een afspraak maken? Neem dan nu contact met haar op! 

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!