Justin Alexander 2016 collectie preview

Justin Alexander 2016 collection preview

  • Designers en boetieks
  • Sponsored

De Justin Alexander 2016 Collection  is gepland om wereldwijd gelanceerd te worden op 15 April 2015, maar jij bent een van de eerste die een eerste blik kan nemen op hun prachtige nieuwste ontwerpen.

Credits: Justin AlexanderCredits: Justin Alexander

Voor dit nieuwe seizoen, is hun team van ontwerpers gericht op rijke materialen en uitgebreide handgemaakte kralen op tijdloze silhouetten. Luxe Charmeuse, klassieke Venetië kant, delicate laser gesneden satijn, zacht tule en exquise geborduurde kant siert de volumineuze baljurken en licht dramatische pasvormen. Elke kanten trouwjurk beschikt over een adembenemende halslijnen geaccentueerd met kelderen terug halslijnen, sierlijke kralen en verfijnde styling aan vintage geïnspireerde jurken perfect om een zelfverzekerde bruid te creëren. Elk ontwerp is gemaakt om iedere bruid zich zelfverzekerd, verfijnd, en glamoureus te laten voelen.

Credits: Justin AlexanderCredits: Justin Alexander

Borduurwerk, kanten details en een mooie rug zijn slechts een paar van de prachtige dingen die je weer kunt verwachten van deze elegante ontwerper. We zijn super enthousiast om te zien wat dit bruids merk voor ons in petto heeft in hun 2016 collectie!


Contact Justin Alexander Bridal
Web : Justin Alexander
E-mail: info-mx@justinalexander.com
Tel.: +31 (0) 845 369 6631

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!