Dé trend van 2017; bruidsboeketten met wilde bloemen!

  • Bruidsboeket met wilde bloemen
  • [ALT] 18+

Het bruidsboeket is een essentieel onderdeel van de perfecte look. Met de keuze uit duizenden bloemen en combinaties is het kiezen van het perfecte boeket geen gemakkelijke taak. Als u iets unieks zoekt bekijk dan deze galerij en raak geïnspireerd door de nieuwste trend van 2017; wilde bloemen boeketten! 

Bent u niet zo van de strakke, nette bruiloft, maar heeft u het liever iets persoonlijker en losser? Dan is deze trend perfect voor u! De wilde bloemen boeketten bestaan uit gewaagde combinaties en soorten, zoals olijf, eucalyptus of zelfs gedroogde bloemen. Vroeger bestonden bruidsboeketten slechts uit rozen en pioenen, maar die tijd is voorbij! Wilt u nog meer inspiratie voor een unieke look bekijk dan onze selectie van gekleurde bruidsschoenen. 

Wilt u meer weten over deze stoere maar stijlvolle boeketten, bekijk onze galerij! We kunnen u verzekeren dat u een boeket vind dat perfect bij u past!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie