Trouwschoenen trends voor heren!

Steeds meer heren kiezen voor een bijzondere bruidegom outfit, daar horen ook de perfecte trouwschoenen bij... laat je inspireren!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruidegom

Met deze galerij zetten wij een keer de bruidegom in het zonnetje. Want ook zij willen perfect gestyled zijn op hun grote dag. Steeds vaker zien we dan ook bruidegoms die de standaard etiquette verbreken en voor bijzondere outfits kiezen. Colberts met print, kleurrijke sokken, sjaals en opvallende stropdassen, soms zelfs opvallende schoenen! Wij vinden het geweldig!

Adverteren

Wat ook steeds duidelijker wordt, is dat de standaard etiquette verandert, en meegaat met de trends – gelukkig! Traditioneel gezien reikten de pantalons van de heren altijd tot de bovenkant van de hak van de schoen. Dat korte broeken nu trendy zijn en mannen hierin trouwen, is een hele verandering! En met deze stijl zijn de trouwschoenen van de bruid ook steeds meer zichtbaar. Eindelijk tijd om die bijzondere trouwschoenen te rocken! Welk model je ook kiest, één ding is altijd belangrijk: comfort. De schoen moet een comfortabele vorm hebben en goed zitten, want de bruiloft is een lange dag. Is de bruid langer dan de bruidegom? Dan kan de bruidegom kiezen voor onopvallende inlegzooltjes waarmee je centimeters wint.

Naast goede trouwschoenen is het belangrijk om genoeg aandacht te geven aan de accessoires. Net als met schoenen, kan een slechte keuze namelijk je outfit helemaal verpesten. Als je niet weet waar je moet beginnen, of gewoon geen risico wilt nemen met de schoenen, ga dan voor zwarte schoenen: Het liefst het bekende Oxford model. En let op: een vierkante neus is verboden! Investeer in een goed paar schoenen, en je zult er de rest van je leven plezier van hebben. Een prachtig paar leren trouwschoenen maakt een pak helemaal af en bovendien wordt een simpele outfit vele malen chiquer met een goed paar schoenen.

Liefhebber van deze klassieke look? In deze galerij vind je de beste inspiratie, geheel in stijl met de trends van nu!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwschoenen trends voor heren!