Vera Wang 2019 trouwjurken - durf een uniek ontwerp aan!

Heb jij lef en houd je van risico's nemen? Bekijk dan de nieuwe collectie trouwjurken Vera Wang van 2019!

  • Designers en boetieks

Het kiezen van de perfecte trouwjurk voor de grote dag is een van de mooiste taken tijdens de bruiloft voorbereidingen. De meeste vrouwen hebben het ontwerp dat ze leuk vinden al in hun hoofd; de een gaat bijvoorbeeld voor een klassieke jurk, terwijl de ander graag iets meer risco neemt. Dit kan een lastige beslissing zijn, want het nemen van risico’s op een datum die zo belangrijk is moet natuurlijk wel goed voelen. Als bruid wil je niet de fout maken om jezelf niet te meer herkennen bij zo’n speciale gelegenheid. Voor degenen die het aandurven is er de nieuwe collectie trouwjurken Vera Wang van 2019. Mis deze selectie van ontwerpen die, in navolging van de provocerende lijn van de ontwerper, je blijft verbazen niet!

Adverteren

Onder de ontwerpen die het bedrijf heeft opgenomen in haar nieuwe collectie verdienen de kleuren van de trouwjurken een speciale vermelding. Rood, geel, geel, nude, roze of zwart behoren tot de ontwerpen van de New Yorkse ontwerper. Bruidsjurken met volumineuze rokken bestaande uit oneindige lagen tule versierd met bloemen gemaakt van dezelfde stoffen en andere opvallende kralen. Daarnaast zijn er ook jurken met kant, mooie lijfjes en statement overrokken.

De Vera Wang 2019 bruidsjurk collectie is een synoniem is voor lef, verfijning, en een chique en gedurfde touch waar bruiden van over de hele wereld zo van houden. Bekijk deze inspirerende gallerij!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Vera Wang 2019 trouwjurken - durf een uniek ontwerp aan!