De beste zaken voor jouw trouwpak in Gelderland!

Een trouwpak vind je niet zomaar, tenzij je langs gaat bij één van deze zaken in Gelderland. Het zijn onze favoriete zaken voor het vinden van een trouwpak. Succes met de zoektocht!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • Bruidegom

Het trouwpak voor de man is een beetje het ondergeschoven kindje. Misschien niet heel gek, want de jurk van de bruid spreek tot de verbeelding, en vele vrouwen dromen al van kinds af aan over de perfecte trouwjurk. Toch is het trouwpak voor de bruidegom net zo belangrijk en daarom zetten wij onze favoriete zaken voor het kopen van het trouwpak op een rij. Deze keer: provincie Gelderland.

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rietbergh Trouwpakken

Adverteren

Daphne en Rutger begonnen in 2006 met hun prachtige zaak en merk Rietbergh Trouwpakken. Bij Rietbergh Trouwpakken werken ze met hun eigen label. Deze pakken kun je van  A tot Z zelf samenstellen, en er zijn dan ook talloze opties voor een pak op maat. Rietbergh werkt nauw samen met ‘s wereld beste stoffenhuizen, wat zorgt op een uniek pak. De pakken zijn op maat gemaakt dus je bent niet afhankelijk van beschikbaarheid, ook wel zo fijn. “Verder leveren wij ook alle benodigde accessoires waaronder; maatshirts, bow-ties, stropdassen, manchetknopen, schoenen, en veel meer.”

Trouwpakken Gelderland
Credits: Rietbergh trouwpakken
Trouwpakken Gelderland
Credits: Rietbergh trouwpakken
Trouwpakken Gelderland
Credits: Rietbergh trouwpakken

Bijer Besselink

Bij Bijer Besselink kun je terecht voor zowel trouwpakken, als voor de trouwjurk. Beijer Besselink werkt met twee prachtige merken. Immediate is een Nederlands merk dat bekend staat om de trendy en chique ontwerpen. De Italiaanse pasvorm en de rijke, soepele stoffen zorgen voor een match made in heaven. Daarnaast werk Bijer Besselink ook met Wilvorst. Wilvorst is een traditioneel Duits merk, en staat bekend om de glimmende en klassieke stoffen. Naast de traditionele modellen is er ook een slim fit collectie, ideaal voor de moderne mannen. Met deze twee merken slaag je zeker weten bij  Bijer Besselink voor het perfecte pak!

Beijer Besselink. Foto: WeddingpicsNeem nu contact op met Beijer Besselink!
Beijer Besselink. Foto: Weddingpics
Beijer Besselink. Foto: WeddingpicsNeem nu contact op met Beijer Besselink!
Beijer Besselink. Foto: Weddingpics
Trouwpakken Gelderland
Credits: Beijer Besselink

O’MAGGIO

Kijk je misschien een beetje op tegen het uitkiezen van het pak? Het passen, keuzestress, en twijfel? O’MAGGIO laat je zien dat het kiezen van een trouwpak eigenlijk heel leuk is. “Geen pak uit het vak maar gewoon op maat, zodat jij de beste versie van jezelf uitstraalt op jullie grote dag. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste wijze en juiste stijl naast jouw bruid komt te staan. Jullie zullen perfect matchen voor de Perfect Picture!”

Trouwpak Gelderland
Credits: O’MAGGIO
Trouwpak Gelderland
Credits: O’MAGGIO
Trouwpakken Gelderland
Credits: O’MAGGIO

Suits by Jeanet

Een pak dat niet alleen perfect is voor jouw grote dag, maar waar je de rest van je leven ook nog van kunt genieten? Dat kan bij Suits by Jeanet . Een trouwkostuum op maat is het antwoord op alle twijfels die kunt hebben bij het kopen van een trouwpak. Bij Suits by Jeanet  kijkt Jeanet samen met jou naar alle mogelijkheden. De grote collectie stoffen, en een volledige keuze in model, kleur, en print. Daarnaast kun je nog gaan voor extra’s als “het borduren van jullie trouwdatum of jouw eigen naam in het colbert. Dit alles en nog veel meer zit bij de prijs inbegrepen!”

Trouwpakken Gelderland
Credits: Suits by Jeanet
Foto: Suits by Jeanet 
Foto: Suits by Jeanet
Foto: Suits by Jeanet 
Foto: Suits by Jeanet

Heb je inspiratie opgedaan en zie je een zaak die je graag wilt bezoeken? Neem dan contact op met de leveranciers uit dit artikel! Zij helpen jou op weg naar het trouwpak van je dromen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Rietbergh trouwpakken Winkels Bruidegom
Beijer Besselink Bruidsmode Boetiek
O'MAGGIO Winkels Bruidegom
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!