De beste zaken voor jouw trouwpak in Gelderland!

De beste zaken voor jouw trouwpak in Gelderland!

Een trouwpak uitzoekes is soms nét zo lastig als het kiezen van een jurk. Toch wordt er veel minder aandacht aan besteed. Jammer! Daarom zetten wij in dit artikel onze favoriete zaken voor het kopen van het trouwpak voor je op een rij. Deze keer: provincie Gelderland!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • Bruidegom

Het trouwpak voor de man is een beetje het ondergeschoven kindje. Misschien niet heel gek, want de jurk van de bruid spreek tot de verbeelding, en vele vrouwen dromen over de perfecte jurk van kinds af aan. Toch is het perfecte pak voor de bruidegom heel belangrijk. Daarom zetten wij onze favoriete zaken voor het kopen van het trouwpak voor je op een rij. Deze keer: provincie Gelderland.

De leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rietbergh Trouwpakken – Bezoek de website

Daphne en Rutger begonnen in 2006 met hun prachtige zaak en merk Rietbergh Trouwpakken. Bij Rietbergh Trouwpakken werken ze met hun eigen label. Deze pakken kun je van  A tot Z zelf samenstellen, en er zijn dan ook talloze opties voor een pak op maat. Rietbergh werkt nauw samen met ‘s wereld beste stoffenhuizen, wat zorgt op een uniek pak. De pakken zijn op maat gemaakt dus je bent niet afhankelijk van beschikbaarheid, ook wel zo fijn. “Verder leveren wij ook alle benodigde accessoires waaronder; maatshirts, bow-ties, stropdassen, manchetknopen, schoenen, en veel meer.”

Foto: Rietbergh TrouwpakkenNeem nu contact op met Rietbergh Trouwpakken!
Foto: Rietbergh Trouwpakken
Foto: Rietbergh TrouwpakkenNeem nu contact op met Rietbergh Trouwpakken!
Foto: Rietbergh Trouwpakken

Bijer Besselink – Bezoek de website

Bij Bijer Besselink kun je terecht voor zowel trouwpakken, als voor de trouwjurk. Beijer Besselink werkt met twee prachtige merken. Immediate is een Nederlands merk dat bekend staat om de trendy en chique ontwerpen. De Italiaanse pasvorm en de rijke, soepele stoffen zorgen voor een match made in heaven. Daarnaast werk Bijer Besselink ook met Wilvorst. Wilvorst is een traditioneel Duits merk, en staat bekend om de glimmende en klassieke stoffen. Naast de traditionele modellen is er ook een slim fit collectie, ideaal voor de moderne mannen. Met deze twee merken slaag je zeker weten bij  Bijer Besselink voor het perfecte pak!

Beijer Besselink. Foto: WeddingpicsNeem nu contact op met Beijer Besselink!
Beijer Besselink. Foto: Weddingpics
Beijer Besselink. Foto: WeddingpicsNeem nu contact op met Beijer Besselink!
Beijer Besselink. Foto: Weddingpics

O’MAGGIO – Bezoek de website

Kijk je misschien een beetje op tegen het uitkiezen van het pak? Het passen, keuzestress, en twijfel? O’MAGGIO laat je zien dat het kiezen van een trouwpak eigenlijk heel leuk is. “Geen pak uit het vak maar gewoon op maat, zodat jij de beste versie van jezelf uitstraalt op jullie grote dag. Wij zorgen ervoor dat je op de juiste wijze en juiste stijl naast jouw bruid komt te staan. Jullie zullen perfect matchen voor de Perfect Picture!”

Foto: O'MAGGIONeem nu contact op met O'MAGGIO!
Foto: O’MAGGIO
Foto: O'MAGGIONeem nu contact op met O'MAGGIO!
Foto: O’MAGGIO

Suits by Jeanet 

Een pak dat niet alleen perfect is voor jouw grote dag, maar waar je de rest van je leven ook nog van kunt genieten? Dat kan bij Suits by Jeanet . Een trouwkostuum op maat is het antwoord op alle twijfels die kunt hebben bij het kopen van een trouwpak. Bij Suits by Jeanet  kijkt Jeanet samen met jou naar alle mogelijkheden. De grote collectie stoffen, en een volledige keuze in model, kleur, en print. Daarnaast kun je nog gaan voor extra’s als “het borduren van jullie trouwdatum of jouw eigen naam in het colbert. Dit alles en nog veel meer zit bij de prijs inbegrepen!”

Foto: Suits by Jeanet 
Foto: Suits by Jeanet
Foto: Suits by Jeanet 
Foto: Suits by Jeanet

Hij Trouwt By Jansen en Jansen 

Martijn en Theresa zijn het gezicht achter Hij Trouwt. Niet helemaal op de hoogte van de trends? Of echt geen idee wat je wilt? Bij Hij Trouwt helpen ze je graag verder. Martijn en Theresa hebben oog voor detail en zijn op de hoogte van de laatste trends. Zo weet je zeker dat je er goed uit zal zien op jouw bruiloft. Voor de laatste, echte details kijkt een coupeuse mee die je adviseert over de eventuele laatste aanpassingen voordat je ja zegt tegen je pak.

Foto: Hij Trouwt By Jansen en Jansen
Foto: Hij Trouwt By Jansen en Jansen
Foto: Hij Trouwt By Jansen en Jansen
Foto: Hij Trouwt By Jansen en Jansen

Heb je inspiratie opgedaan en zie je een zaak die je graag wilt bezoeken? Neem dan contact op met de leveranciers uit dit artikel! En om op de hoogte te blijven van de laatste trends, volg je ons op Facebook, Pinterest en Instagram.

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Beijer Besselink Bruidsmode Boetiek
O'MAGGIO Winkels Bruidegom
Rietbergh trouwpakken Winkels Bruidegom

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!