De mooiste bruidstaarten van Bird on your Cake

Lees in dit artikel alles over de meest prachtige taarten gemaakt door Bird on your Cake! Een prachtige bruidstaart, die ze speciaal personaliseert voor jullie en aanpast naar jullie voorkeuren!

  • Bruidstaart
  • Aanbeveling

Merel van Bird on your Cake is een professional waar wij zelf graag een taartje mee eten, want wauw, wat een geweldige, lekkere en mooie taarten maakt ze. Wat goed is ze in haar vak! Dit is dan ook een leverancier die wij jullie niet willen onthouden. Lees snel verder waarom Merel van Bird on your Cake tot onze favoriete cake designers behoort.

Merel studeerde in New York aan het ICC

Adverteren

Dat Merel een professional is, is duidelijk. Haar taarten, haar manier van communiceren, haar ervaring en haar website zijn perfect. Vanaf het eerste moment heb je een goed gevoel bij Merel, en vele bruidsparen die jou voorgingen bevestigen dat ook de verdere samenwerking precies is zoals ze hadden gehoopt. Na veel omwegen en zijpaden, ontdekte Merel haar passie, taarten maken. Dus begon ze haar eigen bedrijf! Ze studeerde aan het prestigieuze International Culinary Center, waar ze haar Grand Diplome haalde. Ze heeft daar veel geleerd, maar bovenal de spirit van de Amerikanen opgepikt. “Cake Design en Amerikanen zijn een geweldige combinatie die zorgt voor eindeloze inspiratie en liefde voor cake. Ik heb er ook geleerd dat alle gebeurtenissen worden gevierd en dat cake meer is dan Cake alleen.”

opslaanBird on your Cake. Foto credits: For Love We Live
Bird on your Cake. Foto credits: For Love We Live

Hoe gaat Bird on your Cake te werk?

Dat een gemiddeld aanstaand bruidspaar niet dagelijks taarten besteld, is jammer, maar vaak waar. Hoe zo’n taart bestelproces dan werkt, is iets wat de meesten waarschijnlijk niet weten. Maar eigenlijk is het heel simpel. Het allerbelangrijkste is dat je eerst Merel op belt of mailt en het goede nieuws over jullie huwelijk vertelt. Jullie gaan trouwen, en hebben het oog op de diensten van Bird on your Cake laten vallen. Zodra Merel op de hoogte is van jullie plannen om te trouwen, én jullie datum weet, kan het proces beginnen. Voor Merel is het vooral belangrijk dat al haar ontwerpen persoonlijk zijn. Ze luistert goed naar het bruidspaar en ze gaat dan ook samen met jullie de dag door bespreken. Zo kunnen jullie de taart laten afstemmen op het thema, de jurk of bijvoorbeeld de bloemen. Dit maakt elk ontwerp uniek!

opslaanBird on your Cake
Bird on your Cake

Een proefsessie om te smullen

Voor de proefsessie kunnen jullie kiezen uit twee smaken cake en vier smaken vulling. Voor de cake kun je kiezen uit een aantal verschillende smaken. De vulling kan gemaakt worden van botercrème, curd of ganache. De luchtige botercrème vulling is in veel smaken te kiezen, waaronder vanille, chocolade, aardbei, framboos, mango of stracciatella. De andere, nog luxere vullingen bestaan uit lekkere smaken zoals lemon curd, passievruchten curd, frambozen curd of chocolade ganache. Hebben jullie echt geen idee of hebben jullie een andere smaaksuggestie? Neem dan vooraf nog even contact op met Merel. Zij helpt jullie graag.

opslaanBird on your Cake
Bird on your Cake

Andere zoetigheden?

Ook voor andere zoetigheden kun je natuurlijk bij Merel terecht. Denk bijvoorbeeld aan macarons, cupcakes of een sweet table! Tijdens het proeven vertellen jullie Merel wat voor taart jullie in gedachten hebben. Neem foto’s mee van taarten die jullie mooi vinden, en bespreek bijzondere wensen, zoals vegan cakes – ook mogelijk! – of allergieën. Op basis van al deze informatie maakt Merel een passende prijsopgave. Elke taart is uniek en de prijs zal dan ook verschillen per taart. De gemiddelde prijs voor een bruidstaart is ongeveer 10 euro per persoon. “De prijs hangt samen met de mate van complexiteit van je bestelling en kan dus variëren. Zo wordt de prijs hoger als je bestelling complexer wordt, en kan de prijs lager worden als je bestelling eenvoudiger wordt.”

opslaanBird on your Cake
Bird on your Cake

Winnares van de Zankyou International Wedding Award 2018

Deze goedlachse taartentovenaar weet elke klant te veroveren met haar heerlijke taarten en geweldige persoonlijkheid. En dat niet alleen wij fan haar zijn, werd duidelijk tijdens onze jaarlijkse Zankyou International Wedding Awards, die dit jaar haar tiende editie kende. Zo heeft Merel een regionale prijs mogen ontvangen in de categorie Bruidstaarten.

opslaanBird on your Cake. Credits: Rikst Slingerland Fotografie
Bird on your Cake. Credits: Rikst Slingerland Fotografie

Willen jullie de bruidstaart wel laten ontwerpen door Merel van Bird on your Cake? Neem dan nu contact met haar op! Meer artikelen, inspiratie en plaatjes? Bekijk dan onze PinterestInstagram en Facebook pagina.

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bird on your Cake Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!