Diary of a Weddingplanner: Een bruiloft organiseren: gemakkelijk? of toch niet?

Een weddingplanner: overbodige luxe? Theway2yourwedding geeft jullie elke maand een kijkje in de keuken van een weddingplanner!

  • Weddingplanner

Als vaste Zankyou blogger schrijf ik al langere tijd over allerlei leuke trouwonderwerpen, trouwtrends en “things to know”. In de eerstvolgende blogs neem ik jullie echter mee op reis in de voorbereidingen van een bruiloft, bijzondere, mooie, gekke, maar vooral ook geluksmomentjes en geef jullie tips and tricks bij het organiseren van jullie trouwdag. Daarmee gun ik jullie ook een kijkje in de keuken van deze weddingplanner.

opslaanFoto: Martijn Roos Fotografie
Foto: Martijn Roos Fotografie
Adverteren

Vaak hoor ik om me heen van bruidsparen dat zij het inschakelen van een weddingplanner een (overbodige) luxe vinden. Bruidsparen zien het nut er helemaal niet van in of vinden het veel te leuk om zelf te organiseren. Dat organiseren valt toch reuze mee? Het uitzoeken van alle leveranciers moet te doen zijn. Het ceremoniemeesterschap op de dag zelf wordt veelal overgedragen aan een familielid of een (beste) vriend of vriendin. No worries. Dat komt helemaal goed! Of… toch niet ?

opslaanFoto: Martijn Roos Fotografie
Foto: Martijn Roos Fotografie

Een weddingplanner is een duizendpoot

Het inschakelen van een weddingplanner heeft best wel heel veel voordelen. Een weddingplanner is namelijk… een duizendpoot. Heel belangrijk is natuurlijk dat jullie dag tot in detail perfect wordt georganiseerd en er trouwspecialisten worden ingeschakeld die bij jullie passen, kwaliteit leveren en passie hebben in hetgeen zij doen. Een weddingplanner is er na-tuur-lijk ook bij als dé dag aanbreekt om te zorgen dat alles volledig conform wensen en afspraken verloopt. Maar een weddingplanner zorgt ook zeker voor rust en structuur.

opslaanFoto: Astrid Termaat Fotografie
Foto: Astrid Termaat Fotografie

Een onvergetelijke en goed georganiseerde prachtige trouwdag

Niet één bruidspaar is hetzelfde; daar waar het ene bruidspaar een knalfeest wil geven met alles erop en eraan wil een ander bruidspaar het klein houden en vieren met een selecte groep familie en vrienden. Maar volgens mij wil iedereen, los van de invulling van deze dag, een on-ver-ge-te-lijke, goed georganiseerde en prachtige trouwdag beleven waar je nog heel lang met heel veel plezier aan kunt terugdenken. 

Stay tuned: Theway2yourwedding geeft jullie de volgende maanden een kijkje in de keuken van een weddingplanner!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Theway2yourwedding Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!