Ed Sheeran is in het geheim getrouwd!

Zeven maanden na de aankondiging van zijn verloving, wat bekend werd gemaakt door een foto op Instagram, liet Ed Sheeran weten tijdens een interview met Access dat hij al is getrouwd met Cherry Seaborn.

Foto via Instagram @teddysphotos

Ed is altijd zeer gereserveerd over zijn privéleven, toen hem werd gevraagd naar de datum en plaats van de bruiloft, zweeg de zanger, maakte een bescheiden glimlach en toonde met wat nervositeit een trouwring om zijn vinger.

De journalist reageerde enthousiast – “Oké …. dat is geweldig! Gefeliciteerd!” – meteen vroeg de journalist hoe Sheeran deze grote dag geheim kon houden. “Ik deel mijn privé leven niet graag met de wereld”, legde de muzikant uit.

Foto Reprodução Instagram

Sheeran en Cherry Seaborn zijn al vele jaren vrienden. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun tienerjaren op school in Suffolk, een graafschap in het oosten van Engeland. Ed stopte met school en besloot zijn leven te wijden aan de muziek. Seaborn studeerde af in moleculaire biologie en werkt momenteel als consultant bij Deloitte.

De relatie werd in 2015 openbaar gemaakt. Cherry is de muze van zijn liedjes. Ze inspireert de muzikant, waaronder het beroemde nummer Perfect, die in 2017 uitkwam.

Dit is het  moment waarop Ed Sheeran onthult dat ze al bij de gehuwde club horen!

Tijdens het grote feest van Ed waren veel grote artiesten aanwezig zoals Beyoncé. Welk feest? Wij weten natuurlijk nog niet alles, maar zodra we erachter komen, vertellen we het natuurlijk allemaal!

Voor meer, zie ook:

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!
Kaley Cuoco (Penny in 'The Big Bang Theory') is hertrouwd!
De beroemde actrice Kaley Cuoco is voor de tweede keer getrouwd, dit keer met de ruiter en miljardair Karl Cook.
Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Wereldster Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's en vraagt Hailey Baldwin ten huwelijk! Benieuwd naar hoe? Lees de details snel verder.
Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Een van de meest ongewone bruiloftsoutfits van deze zomer is zeker van Lolita Jacobs. De fashionista verscheen voor haar bruiloft aan de Côte d'Azur in een wit herenoverhemd!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie