Ed Sheeran is in het geheim getrouwd!

De beroemde zanger maakt in een interview duidelijk dat hij "Ja" tegen Cherry Seaborn heeft gezegd en tot de gehuwde club behoort!

  • Na de bruiloft
  • International

Zeven maanden na de aankondiging van zijn verloving, wat bekend werd gemaakt door een foto op Instagram, liet Ed Sheeran weten tijdens een interview met Access dat hij al is getrouwd met Cherry Seaborn.

opslaan
Foto via Instagram @teddysphotos

Ed is altijd zeer gereserveerd over zijn privéleven, toen hem werd gevraagd naar de datum en plaats van de bruiloft, zweeg de zanger, maakte een bescheiden glimlach en toonde met wat nervositeit een trouwring om zijn vinger.

De journalist reageerde enthousiast – “Oké …. dat is geweldig! Gefeliciteerd!” – meteen vroeg de journalist hoe Sheeran deze grote dag geheim kon houden. “Ik deel mijn privé leven niet graag met de wereld”, legde de muzikant uit.

opslaan
Foto Reprodução Instagram

Sheeran en Cherry Seaborn zijn al vele jaren vrienden. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun tienerjaren op school in Suffolk, een graafschap in het oosten van Engeland. Ed stopte met school en besloot zijn leven te wijden aan de muziek. Seaborn studeerde af in moleculaire biologie en werkt momenteel als consultant bij Deloitte.

De relatie werd in 2015 openbaar gemaakt. Cherry is de muze van zijn liedjes. Ze inspireert de muzikant, waaronder het beroemde nummer Perfect, die in 2017 uitkwam.

Dit is het  moment waarop Ed Sheeran onthult dat ze al bij de gehuwde club horen!

Tijdens het grote feest van Ed waren veel grote artiesten aanwezig zoals Beyoncé. Welk feest? Wij weten natuurlijk nog niet alles, maar zodra we erachter komen, vertellen we het natuurlijk allemaal!

Voor meer, zie ook:

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!