Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben zich verloofd

Al sinds juli zijn er roddels dat Nick Jonas en Priyanka Chopra verloofd zijn, maar nu maken de muzikant van de Jonas Brothers en de Indiase actrice eindelijk hun verloving officieel met berichten op Instagram.

Foto: instagram.com/priyankachopra

Op zaterdag plaatste Nick Jonas een foto op zijn Instagram kanaal waarop duidelijk te zien is dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar. ¨De toekomstige mevrouw Jonas¨, schreef de zanger onder de foto. Het is officieel! De twee zijn echt verloofd. Ook noemde hij zijn verloofde op Instagram ¨mijn liefde¨ en ¨mijn hart¨. Priyanka Chopra plaatste ook een foto van hun twee op haar Instagram kanaal, met de woorden: ¨Taken… with all my heart and soul…´.

View this post on Instagram

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Priyanka Chopra publiceerde op haar kanaal ook verschillende foto´s van een traditionele hindoe-verlovingsceremonie. Volgens Amerikaanse media, gebeurde dat afgelopen zaterdag in Mumbai, waarbij ook de ouders van Nick Jonas aanwezig waren.

Het beroemde stel is volgens mediaberichten pas enkele maanden samen:

¨Op het Met Gala 2017 verschenen Priyanka Chopra en Nick Jonas voor het eerst samen op de rode loper. In die tijd benadrukten ze echter dat hun relatie puur vriendschappelijk was en dat ze alleen samen verschenen omdat ze samen waren gekleed door Ralph Lauren.¨

Foto: Ralph Lauren

In mei van dit jaar werden de actrice en de muzikant samen gespot op een weekendje weg. Ze woonden een honkbalwedstrijd bij, keken naar een concert en maakten een boottocht met vrienden.

In juni leken de twee sterren serieuzer te zijn geworden in hun relatie, toen Nick Jonas Priyanka Chopra naar het huwelijk van zijn neef bracht, waar hij haar aan zijn familie voorstelde. Daarna reisden ze samen naar haar geboorteplaats Mumbai om haar familieleden daar te ontmoeten.

In de maanden daarop werden Priyanka en Nick keer op keer gezien, naar verluidt, ging de zanger zelfs naar het appartement in New York van de Bollywood-ster. Vanaf juli lichtte een grote diamanten ring op Priyanka Chopra’s vinger de geruchtenmolen op. Nu is het officieel: de actrice en de muzikant zullen gaan trouwen.

Foto: instagram.com/officialraveenatandon

De mooie Bollywood-actrice Chopra zit al een aantal jaren in de Amerikaanse televisieserie Quantico en zal binnenkort te zien zijn in de film “Cowboy Ninja Viking”. Jonas werd in 2005 bekend als Jonas Brothers met zijn broers Joe en Kevin. De jongensband is in 2013 uit elkaar gegaan.

Wij wensen het stel heel veel geluk samen! En wij kijken heel erg uit naar de ontwikkelingen…

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Een van de meest ongewone bruiloftsoutfits van deze zomer is zeker van Lolita Jacobs. De fashionista verscheen voor haar bruiloft aan de Côte d'Azur in een wit herenoverhemd!
Beyonce releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material. *** Local Caption *** 22146101
Beyoncé en Jay-Z vernieuwen hun geloften op een spectaculaire manier!
Wereldsterren Beyoncé en Jay-z verassen het publiek weer! Dit keer met de prachtige beelden van de vernieuwing van hun geloften! Mis de beelden niet!
De Royal Wedding van prins Harry & Meghan: we hebben alle details!
De Royal Wedding van prins Harry & Meghan: we hebben alle details!
Nog minder dan twee weken te gaan tot Prins Harry en Meghan Markle elkaar het JA-woord geven! We can't wait! Hier is alles wat je moet weten over de bruiloft van het jaar!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie