Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben zich verloofd

Al sinds juli zijn er roddels dat Nick Jonas en Priyanka Chopra verloofd zijn, maar nu maken de muzikant van de Jonas Brothers en de Indiase actrice eindelijk hun verloving officieel met berichten op Instagram.

Foto: instagram.com/priyankachopra

Op zaterdag plaatste Nick Jonas een foto op zijn Instagram kanaal waarop duidelijk te zien is dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar. ¨De toekomstige mevrouw Jonas¨, schreef de zanger onder de foto. Het is officieel! De twee zijn echt verloofd. Ook noemde hij zijn verloofde op Instagram ¨mijn liefde¨ en ¨mijn hart¨. Priyanka Chopra plaatste ook een foto van hun twee op haar Instagram kanaal, met de woorden: ¨Taken… with all my heart and soul…´.

View this post on Instagram

Future Mrs. Jonas. My heart. My love.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Priyanka Chopra publiceerde op haar kanaal ook verschillende foto´s van een traditionele hindoe-verlovingsceremonie. Volgens Amerikaanse media, gebeurde dat afgelopen zaterdag in Mumbai, waarbij ook de ouders van Nick Jonas aanwezig waren.

Het beroemde stel is volgens mediaberichten pas enkele maanden samen:

¨Op het Met Gala 2017 verschenen Priyanka Chopra en Nick Jonas voor het eerst samen op de rode loper. In die tijd benadrukten ze echter dat hun relatie puur vriendschappelijk was en dat ze alleen samen verschenen omdat ze samen waren gekleed door Ralph Lauren.¨

Foto: Ralph Lauren

In mei van dit jaar werden de actrice en de muzikant samen gespot op een weekendje weg. Ze woonden een honkbalwedstrijd bij, keken naar een concert en maakten een boottocht met vrienden.

In juni leken de twee sterren serieuzer te zijn geworden in hun relatie, toen Nick Jonas Priyanka Chopra naar het huwelijk van zijn neef bracht, waar hij haar aan zijn familie voorstelde. Daarna reisden ze samen naar haar geboorteplaats Mumbai om haar familieleden daar te ontmoeten.

In de maanden daarop werden Priyanka en Nick keer op keer gezien, naar verluidt, ging de zanger zelfs naar het appartement in New York van de Bollywood-ster. Vanaf juli lichtte een grote diamanten ring op Priyanka Chopra’s vinger de geruchtenmolen op. Nu is het officieel: de actrice en de muzikant zullen gaan trouwen.

Foto: instagram.com/officialraveenatandon

De mooie Bollywood-actrice Chopra zit al een aantal jaren in de Amerikaanse televisieserie Quantico en zal binnenkort te zien zijn in de film “Cowboy Ninja Viking”. Jonas werd in 2005 bekend als Jonas Brothers met zijn broers Joe en Kevin. De jongensband is in 2013 uit elkaar gegaan.

Wij wensen het stel heel veel geluk samen! En wij kijken heel erg uit naar de ontwikkelingen…

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Wereldster Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's en vraagt Hailey Baldwin ten huwelijk! Benieuwd naar hoe? Lees de details snel verder.
REFILE - CORRECTING TYPO IN HEMSWORTH: World Premiere of “Thor: Ragnarok” – Los Angeles, California, U.S., 11/10/2017 - Liam Hemsworth and Miley Cyrus.CODE: X90045
Eindelijk! Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd!
Na een lange knipperlicht relatie zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth eindelijk getrouwd, en wel in het geheim!
De Royal Wedding van prins Harry & Meghan: we hebben alle details!
De Royal Wedding van prins Harry & Meghan: we hebben alle details!
Nog minder dan twee weken te gaan tot Prins Harry en Meghan Markle elkaar het JA-woord geven! We can't wait! Hier is alles wat je moet weten over de bruiloft van het jaar!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie