Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben zich verloofd

Muzikant Nick Jonas en actrice Priyanka Chopra gaan trouwen! Wij hebben alle informatie die je moet weten!

  • Beroemdheden
  • International

Al sinds juli zijn er roddels dat Nick Jonas en Priyanka Chopra verloofd zijn, maar nu maken de muzikant van de Jonas Brothers en de Indiase actrice eindelijk hun verloving officieel met berichten op Instagram.

opslaan
Foto: instagram.com/priyankachopra

Op zaterdag plaatste Nick Jonas een foto op zijn Instagram kanaal waarop duidelijk te zien is dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar. ¨De toekomstige mevrouw Jonas¨, schreef de zanger onder de foto. Het is officieel! De twee zijn echt verloofd. Ook noemde hij zijn verloofde op Instagram ¨mijn liefde¨ en ¨mijn hart¨. Priyanka Chopra plaatste ook een foto van hun twee op haar Instagram kanaal, met de woorden: ¨Taken… with all my heart and soul…´.

Priyanka Chopra publiceerde op haar kanaal ook verschillende foto´s van een traditionele hindoe-verlovingsceremonie. Volgens Amerikaanse media, gebeurde dat afgelopen zaterdag in Mumbai, waarbij ook de ouders van Nick Jonas aanwezig waren.

Het beroemde stel is volgens mediaberichten pas enkele maanden samen:

¨Op het Met Gala 2017 verschenen Priyanka Chopra en Nick Jonas voor het eerst samen op de rode loper. In die tijd benadrukten ze echter dat hun relatie puur vriendschappelijk was en dat ze alleen samen verschenen omdat ze samen waren gekleed door Ralph Lauren.¨

opslaan
Foto: Ralph Lauren

In mei van dit jaar werden de actrice en de muzikant samen gespot op een weekendje weg. Ze woonden een honkbalwedstrijd bij, keken naar een concert en maakten een boottocht met vrienden.

In juni leken de twee sterren serieuzer te zijn geworden in hun relatie, toen Nick Jonas Priyanka Chopra naar het huwelijk van zijn neef bracht, waar hij haar aan zijn familie voorstelde. Daarna reisden ze samen naar haar geboorteplaats Mumbai om haar familieleden daar te ontmoeten.

In de maanden daarop werden Priyanka en Nick keer op keer gezien, naar verluidt, ging de zanger zelfs naar het appartement in New York van de Bollywood-ster. Vanaf juli lichtte een grote diamanten ring op Priyanka Chopra’s vinger de geruchtenmolen op. Nu is het officieel: de actrice en de muzikant zullen gaan trouwen.

opslaan
Foto: instagram.com/officialraveenatandon

De mooie Bollywood-actrice Chopra zit al een aantal jaren in de Amerikaanse televisieserie Quantico en zal binnenkort te zien zijn in de film “Cowboy Ninja Viking”. Jonas werd in 2005 bekend als Jonas Brothers met zijn broers Joe en Kevin. De jongensband is in 2013 uit elkaar gegaan.

Wij wensen het stel heel veel geluk samen! En wij kijken heel erg uit naar de ontwikkelingen…

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!