Prins Harry en Meghan Markle zijn vandaag twee jaar getrouwd!

Exact twee jaar geleden, op 19 mei 2018, stapten Prins Harry en Meghan Markle in de St. George Chapel van Windsor Castle in het huwelijksbootje. Zankyou heeft de hoogtepunten van het tweejarig huwelijk van de Duke & Duchess of Sussex op een rijtje gezet!

Prins Harry en Meghan Markle zijn vandaag twee jaar getrouwd!
Credits: Instagram @meghanmarkleupdates
  • Beroemdheden
  • International
  • Bruidspaar
  • Verenigd Koninkrijk

Vandaag precies twee jaar geleden, op 19 mei 2018, stapten Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Hun sprookjeshuwelijk vond plaats in de St. George Chapel in Windsor Castle. Hun eerste twee huwelijksjaren kenden veel ups en downs, met als hoogtepunt de geboorte van hun zoon Archie. Als dieptepunt, nog mild gezegd, kunnen we stellen dat de roddelpers die het bruidspaar continu lastigvalt het sprookjeshuwelijk de das om heeft gedaan. Lees snel verder over de hoogtepunten van het huwelijk van Prins Harry & Meghan Markle!

De verloving

Adverteren

In juli 2016 leerden Prins Harry en Meghan Markle elkaar via een gemeenschappelijke vriend kennen. Het klikte meteen en het was voor Prins Harry al  meteen duidelijk dat Meghan de ware was. Op een reis naar Botswana in Afrika, had het koppel écht in alle rust tijd om tijd met elkaar door te brengen. Al snel werd het nieuws naar buiten gebracht dat Prins Harry een relatie had met de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle. Na maanden van speculatie over een royal engagement, maakten Prins Harry en Meghan Markle, na goedkeuring van Queen Elizabeth, op 27 november 2017 tijdens een fotoshoot in de tuinen van Kensington Palace hun verloving bekend. Na de verloving werd Meghan geïntroduceerd aan het Britse publiek en aan het leven als een werkende royal. Vanaf nu was ze aanwezig bij officiële aangelegenheden als verloofde van Prins Harry én was ze bezig met het plannen van de royal wedding.

De Royal Wedding

En dan was het éindelijk zo ver: de Royal Wedding waar we allemaal op hadden gewacht! Tientallen miljoenen mensen hebben meegekeken naar de royal wedding van Prins Harry en Meghan Markle op 19 mei 2018 in Windsor Castle. Met trouwgasten zoals Oprah Winfrey, David en Victoria Beckham en natuurlijk de royal family, het werd een trouwdag voor in de boeken! Alle ogen waren gericht op de prachtige bruid Meghan Markle in een fantastische bruidsjurk met lange mouwen van Givenchy. Twee dagen na de bruiloft, op 21 mei 2018, werden de officiële portretfoto’s van de Royal Wedding naar buiten gebracht. Wat zien Harry en Meghan er stralend uit!

Lees ook: Alle details over de Royal Wedding van Prins Harry & Meghan Markle: we hebben alle details!

Baby Archie

A royal baby is coming! Op 15 oktober 2018 maakte Kensington Palace bekend dat Meghan Markle in verwachting was van haar eerste kind. En op 9 mei 2019 was het zover; Baby Archie was geboren! De jongen is de zevende in de lijn van troonopvolging en is het achtste kleinkind van Queen Elizabeth en Prins Philip. Lees ook: Meghan Markle en Prins Harry verwachten hun eerste kind.

Senior-members of the Royal Family

Op 8 januari 2020 maakten Prins Harry en Meghan Markle via hun Instagram account @sussexroyal bekend dat ze een transitie zouden maken door een stap terug te doen als Senior-leden van de Royal Family. Het echtpaar wil gaan werken om volledig financieel onafhankelijk te worden van het Britse koningshuis. Hierbij zullen ze Queen Elizabeth en het koningshuis volledig blijven supporten. Harry en Meghan gaan hun tijd verdelen tussen hun leven in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Hierdoor kunnen ze hun zoon Archie in alle ruimte opvoeden en laten opgroeien. Deze keuze van Harry en Meghan werd wereldnieuws, waar vandaag de dag nog steeds over gepraat wordt.

Zankyou maakte een video over de Royal Wedding van Prins Harry en Meghan Markle, deze mag je ook zeker niet missen!

Wij dromen nog steeds weg bij het sprookjeshuwelijk van Prins Harry & Meghan Markle! Jullie ook? Lees ook: De Trouwkleding van Prins Harry en Meghan Markle tentoongesteld.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!