Filmster Emma Stone is verloofd met Dave McCary!

Emma Stone is verloofd met filmmaker Dave McCary, dit maakte het stel woensdag 4 november bekend via Instagram. 

Filmster Emma Stone is verloofd met Dave McCary!
Foto: Shutterstock
  • Beroemdheden
  • Engagement
  • Bruidspaar
  • Verenigde Staten

Op woensdag 4 november 2019 heeft Dave McCary (37) La La Land actrice Emma Stone (31) ten huwelijk gevraagd. Op Dave´s Instagram (@davemccary) maakte het koppel de verloving bekend door middel een geweldige foto waarop Emma al stralend haar verlovingsring laat zien met een hartjes emoji als caption.

Adverteren

Emma ontmoette Dave eind 2016 tijdens een uitzending van de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live, waar Emma te gast was en Dave toen als regisseur werkte. Begin dit jaar verscheen het stel voor het eerst in het openbaar op de rode loper van de SAG-Awards.

De actrice staat bekend als vaste gast op veel celebrity bruiloften, waaronder die van Adele, Jennifer Lawrence en Sienna Miller. Eerder in april dit jaar gingen er al geruchten rond dat Emma verloofd zou zijn, doordat ze toen al een ring om haar ringvinger droeg.

Wij van Zankyou zijn heel erg benieuwd naar de voorbereidingen van de bruiloft en Emma´s wedding look en houden jullie ook zeker op de hoogte van de bruiloft. Tenslotte wensen wij het bruidspaar heel veel geluk toe!

Meer over beroemdheden lezen? Bekijk dan ook:

 

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!