Jennifer Lopez is verloofd met Alex Rodriguez en de verlovingsring is schitterend!

Jlo zal voor de vierde keer 'ja' zeggen tegen de liefde. De 49-jarige ster is afgelopen weekend verloofd met haar vriend na een tweejarige relatie

Jennifer Lopez is verloofd met Alex Rodriguez en de verlovingsring is schitterend!
  • Beroemdheden
  • International

Jennifer Lopez haar Spaanse nummer ‘El anillo pa cuando’ -dat gaat over wanneer je de trouwring krijgt- lijkt uit te komen in het leven van de beroemde Bronx zangeres en diva, die verloofd is met haar vriend, ex-atleet en zakenman Alex Rodriguez.

Adverteren

Het huwelijkaanzoek vond afgelopen zaterdag plaats, waarbij de pers verantwoordelijk was voor het bekend maken van deze gebeurtenis aan de wereld. Eén ding stond heirbij centraal: de verlovingsring! En niet zomaar een; een platina ring met een grote diamant ter waarde van ongeveer een miljoen dollar.

 

opslaanIG @jlo
Foto: IG @jlo

Hun verloving was na een relatie van twee jaar een verrassing en werd gevierd tijdens een romantische Bahamaanse feestdag. Dit wordt het vierde huwelijk van de zangeres en actrice. Haar eerste huwelijk was in 1997 met Ojani Noa; daarna trouwde ze in 2001 met danser Chris Judd. En we mogen haar passie en media romantiek niet vergeten met Ben Affleck, waarbij ze talloze krantenkoppen haalde in de internationale pers. Nadat ze over deze breuk was, kwam in 2004 haar meest besproken huwelijk, samen met salsaster Marc Anthony, met wie ze de tweeling Maximiliaan David en Emme Maribel kreeg.

Dit is een nieuwe kans voor een liefdesverhaal voor JLo. Ze post hierover in ieder geval veel op social media, zowel de goede relatie die ze met de zakenman heeft, maar ook hoe haar kinderen het met hem kunnen vinden.

opslaanIG @jlo
Foto: IG @jlo

Wij zijn ervan overtuigd dit de bruiloft van een van de meest invloedrijke Latijns-Amerikaanse koppels in de entertainmentindustrie zal zijn. Wij zijn erg benieuwd naar het aankomende huwelijk van dit gloednieuwe verloofde echtpaar, en wij houden je natuurlijk op de hoogte wanneer er nieuwe details naar buiten worden gebracht over het huwelijk!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!