De mooiste rode loper looks van de Golden Globes 2020!

Veel beroemdheden schitterden op de rode loper van de 77e Golden Globe Awards in Los Angeles op 5 januari 2020. Bekijk hier alle hoogtepunten en trends!

  • Beroemdheden
  • International
  • Rode loper

Afgelopen zondag 5 januari was de 77e editie van de Golden Globe Awards. Dit is een prijs die elk jaar het werk van filmprofessionals erkent, waaronder acteurs, regisseurs, schrijvers enzovoort. De prijs dient ook als een maatstaaf voor de Oscars, de hoofdprijs in de categorie.

Adverteren

Afgezien van de beeldjeswinnaars, zijn de looks die de celebrities naar het gala droegen een veelbesproken onderwerp. Dit jaar zagen we op de rode loper dat er vaak voor donkere kleuren werd gekozen. Maar, sommige beroemdheden kozen toch voor een opvallende kleur om de show mee te stelen. Zo was de zwarte Dior Haute Couture jurk van Jennifer Aniston een veelbesproken look. Margot Robbie zagen we in een Chanel Couture met witte rok, Jennifer Lopez in een Valentino jurk met grote gouden strik en Olivia Colman in een knalrode jurk van Emilia Wickstead. Een andere trend op de rode loper is de pofmouw, die zijn gecombineerd worden met verschillende modellen jurken.

Bekijk deze gallery met de belangrijkste looks van de Golden Globe Awards 2020!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste rode loper looks van de Golden Globes 2020!