Hilary Duff is getrouwd met Matthew Koma!

Het stel is op 21 december 2019 in hun huis in Los Angeles in het huwelijksbootje gestapt, lees snel verder!

Hilary Duff is getrouwd met Matthew Koma!
Foto: Harper Smith Photo via Instagram @hilaryduff
  • Beroemdheden
  • International
  • Ceremonie
  • Bruidspaar

Op zaterdag 21 december 2019 is de Lizzie McGuire actrice Hilary Duff (32) in het huwelijksbootje gestapt met songwriter Matthew Koma (32). Éen dag na het huwelijk, op zondag 22 december 2019, deelden Hilary en Matthew een foto van de ceremonie op Instagram. “This” schrijft Hilary als caption onder de foto terwijl ze met haar kerstverse man voor een Jeep met ´Just Married´ op de achterruit poseert. Matthew plaatste dezelfde foto op zijn Instagram met de caption: “For the rest of forever… 12.21.19.”

Adverteren

Na een verloving van zeven maanden is het stel in Los Angeles getrouwd. Hilary´s bruidsjurk is ontworpen door Jenny Packham. De jurk heeft een open rug en een lange cape. De kleinschalige bruiloft vond plaats in het huis van Hilary en alleen familie en goede vrienden waren uitgenodigd. De ceremonie begon bij zonsondergang en het koppel werd binnen in het huis getrouwd. De receptie was in een witte tent in de tuin en Haylie, de zus van Hilary, was erg betrokken bij het organiseren van de bruiloft. Voor Hilary was het schrijven van de geloften één van de moeilijkste dingen die ze ooit gedaan heeft. “Het is moeilijk om in vijf minuten aan iemand te vertellen wat hij allemaal voor je betekent, alle dingen die je leuk vindt aan hem en waarom.”

Hilary´s stylist, Jessica Paster, deelde via haar Instagram een sneak peak van het winterse bruidsboeket:

Het bruidpaar laat trots en vol liefde hun trouwringen zien via de Instagram Stories van Hilary:

opslaan
Credits: Instagram Stories @hilaryduff

In de Intagram stories van Hilary en Matthew zijn romantische GIFS van het bruidspaar te zien, wij zijn fan!

opslaanHilary Duff is getrouwd
Credits: Insta Stories @matthewkoma

Het bruidspaar leerde elkaar in het begin van 2017 kennen. Na een paar maanden was het stel alweer uit elkaar, maar vonden al snel de liefde terug. In 2018 maakte het koppel bekend in verwachting te zijn van dochter Banks. Hilary had toen al een 7-jarige zoon Luca uit een vorige relatie.

Wij van Zankyou wensen het bruidspaar veel liefde en geluk toe!

Lees ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!