YouTuber Dylan Haegens is verloofd met Marit Brugman!

Dylan Haegens heeft zijn vriendin Marit Brugman ten huwelijk gevraagd! Tijdens de allerlaatste opnames voor zijn Youtube-serie Cliffhanger ging hij op een knie.

YouTuber Dylan Haegens is verloofd met Marit Brugman!
Foto: Instagram @dylanhaegens
  • Beroemdheden
  • Engagement

Leuk nieuws in YouTube-wereld! Op dinsdag 29 oktober 2019 is YouTuber Dylan Haegens (27) op een knie gegaan voor zijn grote liefde Marit Brugman (29). Hij maakte het nieuws bekend op Instagram:

Adverteren

¨She said yes! Geloof het of niet, maar het is echt gebeurd. Vandaag tijdens de allerlaatste opnames van onze serie Cliffhanger. Marit is nu officieel mijn verloofde¨

Ook Marit deelde het geweldige nieuws op haar Instagram: ¨AAAAAAHHH! WIJ GAAN NU ECHT TROUWEN!¨

 

Het koppel is al jaren samen en had ¨toevallig¨ al trouwkleren aan voor de allerlaatste opnames van hun serie Cliffhanger voor het YouTube-kanaal van Dylan. Heel #teamDylanHaegens was dan ook aanwezig op de set en aanwezig bij het moment dat Dylan op één knie ging. Marit was gehuld in een waanzinnig mooie prinsessen trouwjurk met kanten lijfje en open rug en Dylan droeg een mooi blauw glanzend trouwpak. Een perfecte setting voor een huwelijksaanzoek! 

opslaan
Foto: Instagram @robhoekx

Op de Instagram accounts van Dylan en Marit was te zien dat het stel al snel een verlovingsfeest vierde met al hun vrienden. Ook veel bekende Nederlanders hebben gereageerd op de verloving. Zo hebben Chantal Janzen, Bas Smit, Britt Dekker, Bram Krikke en Mascha van Beautygloss hun felicitaties aan het verloofde koppel overgebracht.

opslaan
Foto: Instagram @maritbrugman

De 29-jarige Marit is ook nauw betrokken bij Dylan´s succesvolle YouTube video´s. Verder is ze ook mede-eigenaar van videoproductiebureau Haegens Media. Tenslotte is afgelopen jaar ook De Film van Dylan Haegens in de bioscoop geweest, waar Marit ook een grote rol in speelde.

Wij wensen het paar heel veel geluk toe!

Meer over beroemdheden lezen? Lees dan ook:

 

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!