Q&A met Marit Brugman over haar bruiloft met Dylan Haegens!

Marit Brugman gaat trouwen met haar vriend Dylan Haegens! Wij van Zankyou hebben Marit in een Q&A vragen gesteld over de voorbereidingen van hun bruiloft.

Q&A met Marit Brugman over haar bruiloft met Dylan Haegens!
Foto: Intagram @maritbrugman
  • Beroemdheden
  • Interview

Op dinsdag 28 oktober 2019 werd Marit Brugman door haar vriend YouTuber Dylan Haegens ten huwelijk gevraagd. And she said YES! Dylan ging op één knie na de opnames van hun serie Cliffhanger. Een leuk detail: voor deze opnames droegen het stel al bruidskleding! Marit en Dylan zijn al jaren samen en maken ook veel YouTube video´s samen. Momenteel is het koppel al volop bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft en wij van Zankyou zijn ontzettend benieuwd naar alle bruiloft details! Lees snel verder voor de Q&A met Marit!

Q&A met Marit Brugman

Adverteren

Iris: Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Wat vond je van het aanzoek van Dylan?

Marit: Ik vond het echt heel erg bijzonder en had het totaal niet zien aankomen. Wat ik echt heel mooi vond, was het feit dat er familie en vrienden bij waren. Dat maakte het wel extra speciaal. Veel mensen hebben daarna gevraagd: is het wel echt? Omdat we in trouwkleding klaarstonden voor het opnemen van een scène van een van onze video’s. Maar ja, het is echt!

Iris: Hoe gaat het met de voorbereidingen en wat vind je het leukste tot nu toe van de voorbereidingen?

Marit: We hebben nu net een locatie en datum gekozen. Ik vond het enorm leuk om op locatiebezoek te gaan en enthousiast te worden van alle mogelijkheden. We zijn nu bezig met de save the date en gelukkig hebben we een weddingplanner die ons helpt bij alles. We hebben een eigen bedrijf en een behoorlijk drukke agenda, dan is het wel fijn dat iemand in de gaten houdt hoe het ervoor staat en op welke momenten je wat moet doen. Verder heb ik heel veel zin in de trouwjurk gaan passen en het vrijgezellenfeest! Maar het hele styling-gedeelte vind ik ook heel tof!

Iris: Hoe ziet jouw droombruiloft eruit?

Marit: Belangrijkste vind ik dat ik de mensen om mij heen heb die wij lief hebben. Ik hoop dat we een bruiloft krijgen waar ook de rest de liefde die dag kan voelen.

Iris: Waar kijk je zoal om inspiratie voor de bruiloft op te doen?

Marit: Pinterest is echt mijn grootste vriend op dit moment. Voor ideeën voor styling op te doen, de taart, de jurk en andere dingen die allemaal bij een bruiloft komen kijken.

Iris: Ben je al trouwjurken gaan passen? En welk model heeft jouw voorkeur?

Marit: Ik ben nog geen trouwjurken gaan passen, maar door mijn werk heb ik al heel wat jurken aan mogen doen omdat wij vaak opnames maken bij de supergrote bruidsmodezaak Koonings. Daardoor weet ik ook al wel een beetje wat ik mooie jurken vind en wat bij mij staat. Zo heb ik een keertje een mermaid model aangehad daar en ik moet zeggen dat ik dat niet heel flatteus vond staan. Dus ik denk niet dat ik voor zo’n model ga, maar verder sta ik nog redelijk voor alles open!

Iris: Welke stijl(en) voor de bruiloft vind je mooi en waarom?

Marit: Ik weet niet of ik per se een stijl in gedachten heb, maar wat wel leuk is om te vertellen is dat wij onze bruiloft net voor kerst gaan doen dus we zullen het in de winter/kerstsfeer gaan doen.

Iris: Wat is tot nu toe de grootste uitdaging waar je tegenaan bent gelopen of welke uitdaging verwacht je tegenaan te lopen?

Marit: De gastenlijst haha! Ik denk dat veel stellen dat hebben… Wat is dat moeilijk zeg: wie nodig je wel voor overdag uit en wie niet? Wie nodig je ’s avonds voor het feest en doe je dat dan met de partner die je nog nooit hebt gezien.. Dat soort vragen!

Iris: Naar welk moment van de bruiloft kijk je het meeste uit en waarom?

Marit: De hele dag! Ik kijk ontzettend uit naar de ceremonie zelf want we hebben al een trouwambtenaar gekozen van wie ik weet dat hij er een supergroot feestje van gaat maken. Maar als ik aan het diner en toast en taart denk, word ik ook al heel blij. En het feest daarna, dat moet echt de klapper worden. Eigenlijk kijk ik dus uit naar alles!

Iris: Wat is het beste bruiloft advies wat je tot nu toe hebt gekregen?

Marit: Probeer het niet voor iedereen perfect te doen, want dat is onmogelijk. Ik vind het heel moeilijk dat je misschien mensen teleurstelt door ze niet uit te nodigen of ze niet te kiezen voor een ‘functie’ die dag. Maar veel mensen zeggen tegen mij: “je kunt het nooit perfect doen, dus doe vooral waar jullie je prettig bij voelen en als iemand dat dan niet begrijpt is dat niet jouw probleem.”

De bruiloft van Marit en Dylan belooft een prachtige dag te worden, waarop de liefde te voelen zal zijn. Verder hebben ze een fantastisch thema gekozen: winter/kerstsfeer én zullen ze net voor kerst gaan  trouwen! Volgens Marit is Pinterest dé must-have voor het zoeken van inspiratie voor de bruiloft. Het maken van de gastenlijst kan een challenge zijn, maar een mooie tip van Marit is: je kan het niet perfect doen voor iedereen, doe vooral waar jullie je prettig bij voelen. En wij van Zankyou sluiten ons daar helemaal bij aan!

Wij wensen Marit en Dylan ontzettend veel succes met alle voorbereidingen en alvast een heel gelukkige én onvergetelijke trouwdag!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!