Prinses Beatrice is in kleine kring getrouwd en wij zijn verliefd op haar trouwjurk!

Prinses Beatrice is in het klein getrouwd op een prachtige locatie in Windsor. Ze straalt in een oude jurk van de koningin!

Prinses Beatrice is in kleine kring getrouwd en wij zijn verliefd op haar trouwjurk!
Foto: Benjamin Wheeler via @theroyalfamily
  • Beroemdheden
  • International
  • Bruidspaar
  • Verenigd Koninkrijk

In tijden van crisis moeten we allemaal creatief zijn en zo ook Prinses Beatrice en de Italiaanse designer Edoardo Mapelli. Hun bruiloft zou eigenlijk eind mei in de tuin van het Buckingham Palace plaatsvinden, maar door de huidige Corona-pandemie kon deze helaas niet doorgaan. Desalniettemin heeft het stel besloten om elkaar toch het jawoord te geven in kleine kring en daar hebben wij de foto’s van!

opslaan
Foto: Benjamin Wheeler via @theroyalfamily
Adverteren

De bruiloft vond in het geheim en in zeer kleine kring plaats. Het koppel is getrouwd in de Royal Chapel of All Saints in de Royal Lodge in Windsor. Het mag dan niet het Buckingham Palace zijn, maar wat ons betreft is dit ook zeker niet verkeerd! Bij de ceremonie waren ook Koningin Elisabeth II en haar man prins Philip aanwezig. En natuurlijk mochten ook de ouders van de bruid prins Andrew en Hertogin Sarah van York de bruiloft niet missen.

opslaan
Foto: Benjamin Wheeler via @theroyalfamily

Beatrice is de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Fergurson en de negende in de Britste troonopvolging. Haar zus Eugenie is twee jaar geleden getrouwd met een goede dosis aandacht van de media.

opslaan
Foto: Benjamin Wheeler via @theroyalfamily

De trouwjurk waar prinses Beatrice in trouwde is een vintage jurk van Norman Hartnell. Die heeft ze geërfd van haar grootmoeder de koningin. Net als het diamanten diadeem dat zij de jurk droeg. Het staat haar prachtig!

De crèmekleurige taftjurk is bezaaid met diamanten en werd in de jaren zestig speciaal voor de koningin ontworpen. In tegenstelling tot Beatrice droeg zij deze niet op haar bruiloft, maar bij de filmpremière van “Lawrence of Arabia” in Londen. Bijna 60 jaar later werd de jurk weer tevoorschijn gehaald en geheel aangepast aan de wensen van de kersverse bruid. Zo heeft zij hem aan laten vullen met korte pofmouwen van tule. Een pracht exemplaar!

Wat stralen ze! Zo zien we maar weer dat, ondanks deze vervelende crisis, het mogelijk is om een prachtige trouwdag te hebben. Wij wensen het nieuwe bruidspaar heel veel geluk samen.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!