Deze celebrities moesten hun bruiloft cancelen door Corona

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat veel gebeurtenissen en functies zijn geannuleerd, hierdoor worden verschillende geplande bruiloften van beroemdheden worden ook beïnvloed

Deze celebrities moesten hun bruiloft cancelen door Corona
Credits: Instagram
  • Beroemdheden
  • International

Veel bruidsparen moeten hun bruiloft met een zwaar hart uitstellen of afzeggen vanwege het coronavirus. Sommigen zijn gedwongen om deze stap te nemen, anderen besluiten vrijwillig hun trouwdatum te wijzigen als voorzorgsmaatregel. Sommige bruiloften van beroemdheden worden ook getroffen door het virus.

Lees ook: Bruiloft verplaatsen, 5 handige tips voor bruidsparen

Zangeres Katy Perry en acteur Orlando Bloom

Adverteren

Eigenlijk wilden Katy Perry en Orlando Bloom hun bruiloft in Japan vieren, gepland voor juni. “Het was allemaal geregeld in Japan voor 150 gasten. Katy keek er echt naar uit om zwanger door het gangpad te lopen”, schrijft het tijdschrift People. De zanger en de acteur hebben elkaar in 2016 ontmoet en zijn verloofd op Valentijnsdag in 2019. Het koppel verwacht dit jaar hun eerste kind samen.

 

Lees ook: Coronavirus en jouw bruiloft, dit is hoe het virus de bruidssector beïnvloedt

Nikkie Tutorials en Dylan Drossaers

Ook Nikkie Tutorials, aka Nikkie de Jager, gaat dit jaar nog niet met haar Mr Tutorials trouwen. Het koppel heeft door alle onzekerheid die de coronacrisis met zich meeneemt besloten om de bruiloft met een jaar uit te stellen. Dit heeft Nikkie in een YouTube video samen met Dylan bekendgemaakt. “We stellen het uit tot het veiliger is voor ons, voor onze familie en voor onze vrienden.”

 

Prinses Beatrice en Edoardo Mapelli

De bruiloft van prinses Beatrice en ontwerper Edoardo Mapelli staat al geruime tijd niet meer in goed daglicht. Eerst zorgde het schandaal rondom haar vader prins Andrew ervoor dat de viering werd uitgesteld, nu staat dit ook de kleindochter van Queen Elizabeth in de weg. Volgens een rapport van de Britse “BBC” is de receptie op 29 mei al geannuleerd, en volgens een woordvoerder van Buckingham Palace is Prinses Beatrice op dit moment bezig haar plannen voor de huwelijksceremonie te “herzien.” Mogelijke opties op dit moment zijn een volledige annulering of een ceremonie in kleine kring. Na een relatie van slechts elf maanden is het koppel in september 2019 verloofd.

Actrice Emma Stone en Dave McCary

De Hollywood actrice zou in het voorjaar van 2020 het jawoord geven aan haar droomman. Zij en haar verloofde Dave McCary hadden hun bruiloft gepland voor het weekend van 14 en 15 maart in Los Angeles, maar ze hebben de exacte locatie op de uitnodigingen niet onthuld. Toen de avondklok in Los Angeles werd aangekondigd, moest de grote dag volgens “Page Six” worden uitgesteld en is er nog geen nieuwe datum vastgesteld. Emma Stone en de kunstenaar Dave McCary hadden in december 2019 hun engagement op Instagram aangekondigd.

Lees ook: Filmster Emma Stone is verloofd met Dave McCary!

Presentatrice Sylvie Meis en Niclas Castello

Ebenfalls auf der Kippe: Sylvie Meis’ Hochzeit mit ihrem Verlobten Niclas Castello. Die beiden wollten in diesem Jahr gemeinsam vor den Altar treten. Die niederländische Moderatorin verrät im „Closer“-Interview: „Was unsere Hochzeit betrifft, werden wir in den nächsten Wochen sehen, wie sich die Situation entwickelt. Ich habe grossen Respekt vor den aktuellen, den anstehenden und den noch möglichen Konsequenzen, die Corona bringt und bringen wird.“

Ook op het randje: het huwelijk van Sylvie Meis met haar verloofde Niclas Castello. De twee wilden dit jaar samen naar het altaar lopen. De presentatrice onthult in het “Closer” interview: “Wat ons huwelijk betreft, zullen we zien hoe de situatie zich de komende weken ontwikkelt. Ik heb groot respect voor de huidige, komende en nog steeds mogelijke gevolgen die Corona brengt en zal brengen.”

Lees ook:

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!