Nienke Plas is verloofd: een kijkje achter de schermen bij het aanzoek van Resley

Nienke Plas en Resley gaan trouwen! Resley vlogte alles over zijn voorbereidingen voor het super romantische aanzoek op een boot in Dubai. Genieten!

  • Beroemdheden
  • Engagement
  • Nederland

Wij deelden eerder deze week al het grote nieuws: Vlogger, zangeres en actrice Nienke Plas is verloofd met haar grote liefde Resley Stjeward! Vandaag publiceerde zij op haar YouTube kanaal een achter de schermen video, gemaakt door haar Resley, waarin hij ons meeneemt tijdens de voorbereidingen van zijn super romatische aanzoek tijdens hun familie vakantie in Dubai.

Adverteren

Hoe leuk is dit! Resley nam voor even het stokje van Nienke over en vlogte al zijn voorbereidingen voor het super romantische aanzoek op een boot in Dubai. In deze video zie je hoe hij de verlovingsring uitzoekt, Nienke’s vader om haar hand vraagt én hoe hij het aanzoek in Dubai plant. GENIETEN! Het is duidelijk te zien dat Resley het ontzettend spannend vond – maar wat een mooie beelden zijn dit!

Voor het publiceren van deze video start Nienke een nieuwe serie “IK GA TROUWEN OUWE”, dus hopelijk krijgen we nog veel meer te zien van de voorbereidingen van het huwelijk van Nienke en Resley! Houd onze website in de gaten voor alle updates…

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!