Vlogger Nienke Plas en haar Resley zijn verloofd!

Nienke Plas is verloofd met haar grote liefde Resley Stjeward - nog een Nederlandse celebrity bruiloft om naar uit te kijken dit jaar!

Vlogger Nienke Plas en haar Resley zijn verloofd!
  • Beroemdheden
  • Rode loper
  • Nederland

Vlogger, zangeres en actrice Nienke Plas is verloofd met haar grote liefde Resley Stjeward! Dat maakte zij gister bekend op haar Instagram: ¨HOLY MACARONI IK BEN VERLOOFD!¨ schreef ze bij de foto. Het stel is op dit moment samen op vakantie in Dubai: de perfecte locatie voor een super romantisch aanzoek!

Adverteren

Resley en Nienke leerden elkaar kennen tijdens een avondje stappen en zijn inmiddels al 11 jaar samen. Het stel heeft ook een zoontje samen: Frenky-Dean. Nienke vlogt over haar leven in haar YouTube series Shitty Diaries, waar haar gezin een grote rol in speelt. Wij kijken er nu al naar uit om alles te horen over de bruiloft voorbereidingen in haar videos! 

Ook al is Nienke degene die meer in de spotlight staat, achter de schermen staat Resley altijd voor haar klaar. Hij is het management achter het succesvolle Youtube-kanaal van Nienke (met meer dan 260.000 subscribers) en werkt aan de marketing voor haar merk. Één ding is zeker: samen werken met je partner is niet eenvoudig – maar Resley en Nienke zijn een echt team! Een echt powercouple, als je het ons vraagt… 

Op de hoogte blijven van al het bruiloft nieuws in Nederland? Houd onze website en social media in de gaten!

Meer lezen?

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!