Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!

Wereldster Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's en vraagt Hailey Baldwin ten huwelijk! Benieuwd naar hoe? Lees de details snel verder.

  • Beroemdheden
  • International

Je zou denken dat het weer het zoveelste gerucht over Justin Bieber is, maar niets is minder waar! Justin heeft supermodel Hailey Baldwin, de dochter van acteur Stephan Baldwin, ten huwelijk gevraagd! En op een geweldige manier ook!

Het gebeurde allemaal op een vakantieoord in de Bahama’s. Na een lange break up werd het koppel een maand geleden al gespot en ging het gerucht dat ze weer aan het daten waren. Dit gerucht is onlangs bevestigd door de recente gebeurtenissen op de Bahama’s. Het koppel werd dansend op Spaanse muziek gespot op de Bahama’s. Het beveiligingspersoneel van Justin vroeg de gasten in het restaurant om hun telefoons weg te doen, omdat de superster iets speciaals zou doen.  Wie zou hebben gedacht dat dit zou gebeuren?! Justin knielde voor Hailey en vroeg haar ten huwelijk! Natuurlijk antwoordde ze met een JA!

Hoewel het alleen door ooggetuigen is bevestigd, gaat het nieuws al rond als een lopend vuurtje. Enkele uren na het nieuws uploadde Justin’s vader, Jeremy Bieber, een foto van Justin met de volgende caption erbij:

Justin Bieber bevestigt het bericht met een volgende post op zijn Instagram:

Het koppel heeft na enkele ups en downs elkaar weer terug in elkaars armen genomen en hebben besloten serieuze stappen te zetten. Krijgen jullie ook de kriebels van dit nieuws en kunnen jullie niet wachten op de bruiloft net als ons? Of ben je juist verdrietig dat jouw droomman Justin je in de steek heeft gelaten? We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!