Hailey Baldwin bevestigt geruchten over haar huwelijk met Justin Bieber (Denken wij!)

Met een verandering van de achternaam op Instagram, laat Hailey zien dat zij en Justin officieel getrouwd zijn! Van harte gefeliciteerd naar het leuke echtpaar.

  • Beroemdheden
  • 2018
  • 2019
  • Verenigde Staten

Dit weekend hebben we eindelijk bevestiging gekregen van het 21-jarige supermodel Hailey Baldwin dat zij en Justin Bieber de knoop hebben doorgehakt! We hebben al geruchten gehoord over deze twee. Over de huwelijksplechtigheid van dit jaar in september nadat Hailey’s oom Alex Baldwin een hint weggaf op de Emmy Awards aan een verslaggever dat het paar net was getrouwd. Dit werd destijds sterk ontkend door het paar op sociale media, maar alles veranderde afgelopen zaterdag!

opslaan
Credits: W Magazine

Het is niet de meest gebruikelijke manier om aan de buitenwereld te laten zien dat deze twee lovers, na een knipperlichtrelatie, toch elkaar het jawoord hebben gegeven! Hailey heeft haar Instagram-gebruikersnaam veranderd van Hailey Rhode – voorgaand haar meisjesnaam – naar Bieber.  Inderdaad, velen waren overtuigd dat oom Alex mensen op het verkeerde pad had gezet en dat het nog lang zou duren voordat Justin en Hailey verschenen voor het altaar – ze zijn tenslotte pas verloofd in juli!

Om het nog interessanter te maken, plaatste Justin zelfs een foto afgelopen weekend van hem en zijn – durven we het te zeggen? – vrouw, met het onderschrift “mijn vrouw is geweldig”. Deze tekst is moeilijk te interpreteren. Na vier jaar daten – met een knipperlicht relatie en andere mensen te daten – hebben de Biebers het eindelijk officieel gemaakt.

En de reacties van social media waren ongeveer net zo hysterisch als we ons kunnen voorstellen! Fans van Bieber lieten blijken blij te zijn voor het koppel – hoewel er een aantal tienermeisjes erg verdrietig waren! – en de opmerkingen over Hailey’s eerste foto na de naamswijziging tonen een enorme hoeveelheid steun voor het paar. Na jaren te hebben gewacht op dit fantastische koppel, zijn de fans dolgelukkig dat ze er uiteindelijk een draai aan hebben gegeven (hoewel we moeten toegeven dat we nog steeds niet overtuigd zijn van de #jailey hashtag…)

Wij bij Zankyou wensen deze twee het allerbeste toe in de toekomst! Na maanden van speculatie lijkt het eindelijk te zijn bevestigd dat het paar getrouwd is – gefeliciteerd, Mr en Mrs Bieber!

Wil je nog meer leuke nieuwtjes weten? Bekijk dan PinterestInstagram en Facebook!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!