Lieve cadeautjes om je bruidegom te verrassen op jullie trouwdag

Bekijk deze lijst met leuke suggesties om cadeau te geven aan jouw aanstaande man!

  • De bruidegom
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Bruidegom

Eindelijk is de grote dag aangebroken. Vandaag ga je trouwen!  Over een paar uurtjes zien jullie elkaar. Best spannend….. Volgens de traditie is de kans groot dat jullie de eerste uren van de dag apart van elkaar doorbrengen. Ieder druk met de laatste voorbereidingen. Wat is er dan mooier om je husband-to-be te laten weten dat je toch aan hem denkt? Met deze lieve cadeautjes zal je hem zeker verrassen!

opslaanCredits: Melike Doganbas
Credits: Melike Doganbas

Waarom? Daarom!

Adverteren

Een heel speciaal boekje voor jouw allerliefste man. Hierin heb je alle denkbare redenen opgeschreven waarom jij met hem wilt trouwen. Van groot tot klein, van ontroerend tot grappig. Leuk om al stiekem mee te starten vanaf de dag dat hij je ten huwelijk heeft gevraagd.

opslaan
Foto: Etsy JournalsGalore

Mr. Right

Hij is jouw ideale man, jouw mr Right en dat mag hij weten ook. Met deze speciale kleerhanger wordt hij daar elke dag aan herinnerd. Vandaag voor zijn trouwpak en alle dagen hierna voor zijn gewone kloffie. Voortaan gezellig naast jouw hangertjes in de kast.

opslaan
Foto: Etsy HandmadeAffair

Spannend!

Je lief kan natuurlijk niet wachten om je te zien! Gun hem alvast een kleine sneak-preview: prachtige, mooie, sensuele foto’s van zijn toekomstige vrouw in haar bruidslingerie. Voor classy en uiterst stijlvolle foto’s wél een professionele boudoir fotograaf inschakelen!

opslaan
Foto: Malyugin

In goede en slechte tijden

Vul een stapel enveloppen met mooie en lieve woordjes voor diverse gelegenheden. Zet op de envelop de situatie wanneer hij deze mag openen. Uiteraard een speciale boodschap voor deze bijzondere dag, maar ook voor toekomstige momenten (open wanneer…. we onze eerst heftige ruzie hebben…..ons eerste kind wordt geboren…. je wilt weten hoeveel ik van je hou …. je verdrietig bent…) Laat zien dat je altijd van hem zal houden en hem altijd zal steunen. In goede en in slechte tijden.

opslaan
Foto: Africa Studio

Samen nagenieten

Hoe lekker is het om straks na afloop van de grote dag samen gezellig na te genieten onder het genot van een lekker glaasje wijn, champagne of iets sterkers? Een fles met lieve tekst brengt je lief alvast in de stemming.

opslaan
Foto: Etsy CustomBottleLabels

Deze post is geschreven door gastblogger Hellen Meijer. Deze creatieve en enthousiaste weddingplanner heeft een grote passie voor het organiseren van themabruiloften. Nieuwsgierig? Bezoek haar website: www.nozza.nl

 

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!