Deze 7 accessoires maken de bruidegom de knapste man op aarde!

Aangezien ook de bruidegom moet stralen op de bruiloft hebben wij hier de 7 leukste accessoires op een rijtje gezet.

  • De bruidegom
  • Adviseren
  • Bruidegom
Wanneer we kijken naar de bruiloft focussen we ons vaak meer op de bruid dan op de bruidegom. Daarom hebben wij weleens de indruk dat de bruidegom wordt vergeten. Maar, in veel gevallen is er zonder bruidegom geen bruiloft! Aangezien wij bij Zankyou de outfit van de bruidegom net zo belangrijk vinden als die van de bruid hebben wij 7 accessoires op een rij gezet die ervoor zorgen dat jij als bruidegom de hele dag door straalt. Ontdek ze hier!
opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

1. Sokken met print

De trend van de sokken met print is al een tijdje gaande en we zien dan ook dat deze in steeds meer winkels verkrijgbaar zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een nette outfit die zij combineren met sokken met print. Wist je dat de meeste zakenmannen dit ook doen? Een echte aanrader van Carlo Lanza! De meest gebruikelijke kleuren zijn roze, mint, paars en ivoor. Voor welke kleur of print jij kiest op de dag van de bruiloft hangt helemaal van jouw eigen voorkeur af. Voor bruine schoenen raden wij je aan voor lichtblauwe, pastelkleur roze of een heldere groen te kiezen.
opslaanFoto: Carlo Lanza
Foto: Carlo Lanza

2. Bretels 

Adverteren

Bretels! Dacht jij dat ze ouderwets waren? No way. Deze hebben hun comeback een aantal jaren geleden gemaakt door de trend van de hipster en past nu heel goed bij een retro look. Ze geven je look een nette uitstraling en zijn aanpasbaar in ieders stijl.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

3. Leuke stropdassen 

Why so serious? Kies voor een leuke stropdas met een print om jouw look een touch of fun te geven. Kies bij voorkeur (en waar relevant) voor een kleur van een stropdas die aansluit op de kleur van de make-up van jouw bruid.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

4. Horloge

Een klassiek accessoire voor het alledaagse leven én voor de bruiloft is een horloge. Heb jij op dit moment nog geen horloge in bezit? Breng dan eens een bezoekje aan een mooie juwelier of een vintage winkel. Hier kun je vaak de mooiste horloges scoren voor een prikkie van de prijs.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

5. Vlinderdas 

Voor de bruidegoms onder ons die niks met een stropdas hebben bestaat er de vlinderdas. Deze das past perfect bij een nette gelegenheid en is daarom perfect voor een evenement als de bruiloft.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

6. Een zakdoek

Wil jij voor een nette look gaan, maar hier toch iets geks in verwerken? Dan kan een zakdoek de perfecte oplossing bieden. Kies voor een leuke kleur of een lekker printje en stop deze in jouw borstzakje. Kijk hier wederom of je de kleur hiervan kan laten matchen met de accessoires of make-up van de bruid, zodat jullie één geheel vormen.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

7. Gekleurde schoenen 

Waarom zou je voor zwarte schoenen kiezen als je ook voor een gekleurde schoen kunt gaan? Als je pak marineblauw of grijs is zijn bruine schoenen een must. Mocht jij iets gekker willen doen kies dan voor een schoen met een meer uitgesproken kleur.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock
We gaan ervan uit dat het na het zien van de bovenstaande een makkie wordt om die accessoires te scoren. Voor je de accessoires kiest is het uiteraard wel handig om te kijken wat voor een trouwpak je gaat dragen. Hoe je een trouwpak voor de bruiloft kiest lees je hier. Als jij op weg bent naar de perfecte bruiloft wil je deze 101 tips ook absoluut niet missen.
Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!