Ontdek de beste bloemisten uit Zuid-Nederland!

Leer onze favoriete bloemisten uit het zuiden van Nederland kennen, en ga voor een prachtige wedding met de beste bloemdecoratie. Lees snel verder!

  • Bloemen
  • Aanbeveling
  • Zuid-Holland

Er is geen twijfel over mogelijk dat bloemen dé toon zetten voor de bruiloft. Een huis, ruimte, kerk of dinertafel fleurt op zodra het versiert wordt mooie de mooiste bloemen . En op jouw grote dag wil je deze prachtige en vrolijke decoratie natuurlijk op en top voor elkaar hebben. En wat kan je dan beter doen dan op zoek gaan naar de beste bloemisten van het land? Omdat het niet nodig is héél Nederland af te zoeken, heeft Zankyou een selectie van de beste bloemisten uit het zuiden van Nederland voor je gemaakt, lees snel verder!

Joeke Verhoeven Floral Design - Married at first sight. Foto: Niki van den Akker Fotografie
Joeke Verhoeven Floral Design – Married at first sight. Foto: Niki van den Akker Fotografie

Joeke Verhoeven Floral Design – Bezoek de website

Adverteren

Joeke uit Middelburg begon haar eigen bedrijf direct na haar opleiding bloemsierkunst. Dat was midden in tijden van crisis, maar ze heeft er geen moment spijt van gehad. Joeke werkt vanuit haar eigen atelier aan huis, en is hierdoor flexibel. Via een persoonlijk gesprek komt ze graag achter jullie wensen, voorkeuren en stijl. Op basis hiervan gaat ze aan de slag, en komt ze met een passend voorstel en offerte.

Foto: Kreativ Weddingklik voor meer
Foto: Kreativ Wedding
Foto: RiCon Fotografieklik voor meer
Foto: RiCon Fotografie

SUUS Bloem & Meer – Bezoek de website

Hoewel de bohemian Ibiza-stijl pas de laatste jaren opkomend is, is Suus van SUUS Bloem & Meer uit Eindhoven, hier al sinds dag één weg van. Haar specialisme is veldboeketten. Wild, kleurrijk en met veel verschillende bloemen. Naast het maken van bruidsboeketten, kan ze ook de verdere bloemdecoratie verzorgen. Van corsages tot strooibloemen, niets is haar te gek.

Foto: SUUS Bloem & Meerklik voor meer
Foto: SUUS Bloem & Meer
Foto: SUUS Bloem & Meerklik voor meer
Foto: SUUS Bloem & Meer

Bloemenmelodie – Bezoek de Website

Karrie Mennen van Bloemenmelodie verzorgt prachtig bruidsbloemwerk op maat, ze maakt en ontwerpt aan de hand van jullie wensen bloemwerk dat bij jullie past. Als jouw hart stiekem sneller gaat kloppen bij alle prachtige luxe en kleurrijke bruidsbloemwerken, kun je bij Bloemenmelodie terecht.

Bloemenmelodie is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende bruidsbloemwerken zoals bruidsboeketten, corsages en polscorsages of de bloemaankleding van de auto, koets, kerk, ceremonie en trouwzaal. Om bruidsbloemwerk te maken wat helemaal bij jullie past, is het belangrijk om samen deze wensen te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Gedurende het gesprek kan Karrie in spelen op jullie persoonlijke wensen.

Op de mooiste dag van je leven geven bloemen van Bloemenmelodie de finishing touch.

Bloemenmelodie. Foto: Mandy Scholten.klik voor meer
Bloemenmelodie. Foto: Mandy Scholten.
Bloemenmelodie. Foto: Robin Roefsklik voor meer
Bloemenmelodie. Foto: Robin Roefs

Bloemmarie – Bezoek de website

Marieke van Bloemmarie heeft misschien wel de gezelligste bloemenzaak van Eindhoven. Haar hart gaat sneller kloppen van bloemen, en toen ze de kans kreeg een eigen bloemenzaak te openen, was dat dan ook een logische vervolgstap. “Het is zo bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan belangrijke en bijzondere momenten in iemands leven!” Marieke van Bloemmarie is een bloemist in hart en nieren, en dat is terug te zien in haar fantastische creaties! Ze creëert namelijk boeketten met zoveel mogelijk seizoensbloemen voor de perfecte natuurlijke look. 

Foto: Bloemmarieklik voor meer
Foto: Bloemmarie
Foto: Jessica fotografieklik voor meer
Foto: Jessica fotografie

Cox Design – Bezoek de website

Voor Cox Design is eigenlijk geen ontwerp te gek. Deze bloemist specialiseert zich in bloemwerk voor evenementen. Samen met elk bruidspaar stelt Cox Design een persoonlijk bloemconcept samen. Dat, en de service, kwaliteit, en persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je helemaal relaxed de decoratie uit handen kan geven. Ontzorgen, daar staat Cox Design voor!

Cox Design. Foto: Mandy Brander fotografie.klik voor meer
Cox Design. Foto: Mandy Brander fotografie.
Cox Design. Foto: Sjurlie fotografie.klik voor meer
Cox Design. Foto: Sjurlie fotografie.

Cobi Natuurlijk Bijzonder – Bezoek de website

Cobi Natuurlijk Bijzonder is dé specialist van Roermond. Vanuit haar beeldige pand in Roermond verzorgt ze de mooiste creaties voor ieders wens. Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekt ze wat jullie wens is, en hier maakt ze dan een passend ontwerp bij. Geen thema, voorkeur of smaak is haar te gek, en dat is terug te zien in haar uitgebreide portfolio.

Cobi Natuurlijk Bijzonder. Foto: Youri Claessensklik voor meer
Cobi Natuurlijk Bijzonder. Foto: Youri Claessens
Cobi Natuurlijk Bijzonder. Foto: Kim FotografeertKlik voor meer
Cobi Natuurlijk Bijzonder. Foto: Kim Fotografeert

Bloemerie 88 – Bezoek de website

Voor een adembenemend boeket ben je bij Bloemerie 88 aan het juiste adres. Deze professional weet dat perfectie hem in de details zit, en daar help Bloemerie 88 dan ook graag mee. Of je nu alleen een boeket wilt, of de hele decoratie verzorgt wil hebben door Bloemerie 88, het is geen enkel probleem, en met veel passie en liefde verzorgt deze bloemist de mooiste versiering!

Bloemerie88. Foto: Scheurwater Fotografieklik voor meer
Bloemerie88. Foto: Scheurwater Fotografie
Bloemerie88. Foto: Scheurwater Fotografieklik voor meer
Bloemerie88. Foto: Scheurwater Fotografie

Ilse van Es Bloemenatelier – Bezoek de website

Na mee te hebben gewerkt aan grote en kleurrijke projecten in Nederland én het buitenland, besloot Ilse dat het tijd werd voor haar eigen bedrijf. De prachtige creaties die zij  met haar bedrijf maakt vallen altijd goed in de smaak. En of je nu een groot budget hebt of een kleiner budget hebt gereserveerd voor de bloemen, bij Ilse zit je altijd goed.

Ilse Van Es Bloemenatelier. Foto: Liefs Angeliqueklik voor meer
Ilse Van Es Bloemenatelier. Foto: Liefs Angelique
Ilse Van Es Bloemenatelier. Foto: Liefs Angeliqueklik voor meer
Ilse Van Es Bloemenatelier. Foto: Liefs Angelique

Wij hopen dat je deze bloemisten net zo geweldig vindt als wij! Trendy, professioneel, gezellig en vooral heel vakkundig! Vraag om een kennismakingsgesprek met deze leveranciers, en doe ondertussen extra veel inspiratie op door ons te volgen op Facebook, Instagram of Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Cobi Natuurlijk Bijzonder Bruidsboeketten
SUUS Bloem & Meer Bruidsboeketten
Bloemmarie Bruidsboeketten
Bloemerie 88 Bruidsboeketten
Cox Design Bruidsboeketten
Ilse Van Es Bloemenatelier Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!