100 jaar herenmode in dit nieuwe jaar: 1915-2015!

Ontdek de laatste 100 jaar aan mannenmode!

  • De bruidegom
  • Mannen accessoires
  • Bruidegom voorbereiding
  • Bruidegom

De jaarwisseling nadert en wij willen de mannen graag nog even in het licht zetten met een video van 100 jaar herenmode voordat de New Year’s Eve party aanbreekt.

Adverteren

Beginnend met een elegante en klassieke zwarte smoking, een bloem als detail en voorzien van een hoge hoed. De witte handschoenen geven een burgerlijke touch. De video wordt vervolgens naar de jaren ’20 vervoerd waar de vintage stijl aanbreekt.

In de jaren ’30 zie je een bordeaux jas met manchetten en zakken in de stijl van Hugh Hefner.

De jaren ’50 is het begin van een steeds meer charmantere stijl. Gekleurde stropdassen en kleine accessoires. In de jaren ’60 is te zien dat het een mix bevat van alle afgelopen jaren: jasen in kleuren, stropdassen en verschillende stijlen.

Volgens ons de topic van de jaren ’70 is het toch echt de baby blauwe pakken. De jaren ’80 is zeker een vintage jaar geweest maar de meest casual jaren zijn geweest in de nineties. Een eenvoudige en succesvolle stijl dat bij velen zeer geliefd was.

En 2015? Hierin zien wij dat het meest succesvol de kobaltblauwe pakken waren met persoonlijke accessoires. Met spectaculaire resultaten kunnen we genieten van de 11 afgelopen jaren met super stijlvolle kledij.

Het MODE team staat achter deze geweldige video met de Macy’s kledingwinkelmerk Distinction Ryan Seacrest.

Vídeo: MODE – Foto portada: Shutterstock – hombre traje
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!