• Online magazine
  • De Bruid

Adore van Justin Alexander: de nieuwe herfst/winter collectie voor 2020 met een informele en elegante touch!

In deze galerij laten we je kennismaken met de nieuwste collectie, Adore, van Justin Alexander voor herfst/winter 2020. Laat je verbazen door de fashion-forward trouwjurken van deze geweldige ontwerper!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Justin Alexander

Het zijn gekke tijden. De hele wereld staat op zijn kop door het coronavirus en niets lijkt nog normaal te kunnen gaan. We zijn dan ook extra blij dat sommige dingen gewoon doorgaan en dat wij nu vol enthousiasme de nieuwe collectie van Justin Alexander voor het herfst/winter seizoen van 2020 kunnen aankondigen! De Adore collectie is gefocust op een informele styling met elegante touches in ieder detail. Elke trouwjurk geeft dat onbeschrijfbare gevoel van jouw trouwdag weer en geeft ons een blik op de pure blijdschap die je voelt wanneer je vooraan het altaar staat om de liefde van jouw leven te kussen!

Voordat het zover is heb je nog ruim de tijd om weg te zwijmelen tijdens het uitkiezen van een trouwjurk waarin je dit mag doen. Grote kans dat er ook voor jou iets tussen zit, want de collectie heeft van alles wat! Trendy halslijnen, off-shoulder details, bikini en V-halslijnen, crêpe fit jurken, uitlopers en A-lijnen van chiffon. Er is een design voor iedere bruid. Wij hebben alle trouwjurken van de Adore collectie van Justin Alexander verzameld in deze galerij en presenteren je de meest mooie en unieke details van alle ontwerpen!

De collectie is hartstikke gevarieerd, maar toch hebben alle jurken een aantal dingen gemeen en dat zijn de jeugdigheid en elegantie die we tot in de kleinste details terugvinden. Justin Alexander heeft deze collectie gemaakt voor de moderne bruid, wereldwijd. Door te trouwen in één van deze jurken omarm je blijdschap en plezier, die de main goals tijdens het samenstellen waren voor de ontwerpers. Als jij een liefhebber bent van on-trend en fashion forward trouwjurken wil je deze galerij absoluut niet missen. Laat ons weten welke Adore trouwjurk van Justin Alexander jouw favoriet is!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!