Bruidstaarten met echte bloemen als decoratie op de bruiloft!

Bij een bruiloft denken we aan de jurk, het bruidskapsel, de locatie! Maar naast dat is er nog een belangrijk en lekker onderdeel die we niet willen overslaan... de bruidstaart! In deze galerij laten we je de allermooiste bruidstaarten mét bloemen zien.

  • Bruidstaart
  • Adviseren
  • Bruiloftstaart

Als we huwelijken vergelijken met een paar decennia geleden zien we hoeveel ze zijn veranderd. Hoewel het doel hetzelfde is, het vieren van de liefde en het verbinden van twee mensen, zit de uitvoering veel meer in de details! Denk bijvoorbeeld aan hoeveel aandacht we besteden aan het kiezen van de perfecte trouwjurk, bruids accessoires, kapsels, schoenen en decoratie. Maar naast dat is er nog een belangrijk en lekker onderdeel die we niet willen overslaan… de bruidstaart! In deze galerij laten we je de allermooiste bruidstaarten mét bloemen zien.

Adverteren

Na jarenlang uit de mode te zijn geweest zagen we een terugkeer van merengue en fondant. Deze versierden koekjes, cupcakes en ook bruidstaarten. Toen zagen we de trend van de simpele maar toch overheerlijke ‘naked’ cakesNu is het de tijd om plaats te maken voor de taarten die versierd zijn met prachtige bloemen. Van pioenen en madeliefjes tot rozen en olijftakken, het kan allemaal! Kortom, bekijk de galerij en misschien is deze trend wel iets voor jou!

Lees ook: de beste bruidstaart bakkerijen in Zuid-Holland, de beste bakkerijen in Amsterdam, 7 drankjes om te serveren op je bruiloft 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidstaarten met echte bloemen als decoratie op de bruiloft!