De leukste juice bars voor jouw bruiloft! Verfris jullie gasten op de zomerbruiloft!

Plaats een juice bar op jullie bruiloft, de beste plaats voor jullie gasten om te genieten van een verfrissende limonade of versgeperst sapje!

  • Receptie en Feest
  • International
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Galleries

Het is duidelijk,, in de lente en de zomer kiezen de meeste stellen ervoor om elkaar het jawoord te geven en dit te vieren met alle mensen die belangrijk zijn in hun leven. Het goede weer en het zonnetje hebben natuurlijk altijd een goede invloed op de sfeer! Hoewel hoge temperaturen (wanneer deze van toepassing zijn in Nederland…) een nadeel kunnen zijn, hebben wij het perfecte idee! Plaats een juice bar op jullie bruiloft, de beste plaats voor jullie gasten om te genieten van een verfrissende limonade of versgeperst sapje!

Kijk hier voor meer inspiratie voor 6 originele stijlen om drankjes op je bruiloft te presenteren!

We hebben vorige zomer gezien dat juice bars op bruiloften een groot succes waren. Dit is natuurlijk logisch! Steeds meer koppels kiezen ervoor om dit beschikbaar te stellen voor de gasten. Jullie kunnen het zelf uitbreiden zodat jullie gasten hun eigen cocktails kunnen maken. In deze galerij zien jullie de leukste ideeën om jullie eigen juice bar samen te stellen. Wij zijn fan van deze hoeken met verschillende fruit drankjes, cocktails, vers fruit en de beste toppings. Perfect om te genieten van een koel drankje. Is dit iets voor jullie?

Ontdek de leukste ideeën voor een juice bar op jullie bruiloft en pas het helemaal aan naar jullie smaak. Jong en oud kan hier van genieten!

Voor meer inspiratie neem ook een kijkje op ons Pinterest kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om nooit iets van ons te missen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Muruelle Oldenburger Haar en Make-up

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!