Juice bars voor op jouw bruiloft: Verfris jullie gasten op je zomerbruiloft!

Opzoek naar een verfrissende limonade of versgeperst sapje bij hoge temperaturen? Kies dan voor een toffe juice bar op jouw bruiloft!

  • Catering en Banket
  • International
  • Voorjaar
  • Zomer

Door het heerlijke weer het vaak zo dat de meeste stellen ervoor kiezen om elkaar het jawoord te geven in de lente of de zomer, en dit te vieren met alle mensen die belangrijk zijn in hun leven. Het goede weer en het zonnetje hebben natuurlijk altijd een goede invloed op de sfeer! Hoewel hoge temperaturen (wanneer deze van toepassing zijn in Nederland…) een nadeel kunnen zijn, hebben wij het perfecte idee: plaats een juice bar op jullie bruiloft, de beste plaats voor jullie gasten om te genieten van een verfrissende limonade of versgeperst sapje!

Kijk hier voor meer inspiratie voor 6 originele stijlen om drankjes op je bruiloft te presenteren!

Adverteren

We hebben vorige zomer gezien dat juice bars op bruiloften een groot succes waren. Dit is natuurlijk logisch! Steeds meer koppels kiezen ervoor om dit beschikbaar te stellen voor de gasten. Jullie kunnen het zelf uitbreiden zodat jullie gasten hun eigen cocktails kunnen maken. In deze galerij zien jullie de leukste ideeën om jullie eigen juice bar samen te stellen. Wij zijn fan van deze hoeken met verschillende fruit drankjes, cocktails, vers fruit en de beste toppings. Perfect om te genieten van een koel drankje. Is dit iets voor jullie?

Ontdek de leukste ideeën voor een juice bar op jullie bruiloft en pas het helemaal aan naar jullie smaak. Jong en oud kan hier van genieten!

Voor meer inspiratie neem ook een kijkje op ons Pinterest kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om nooit iets van ons te missen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Muruelle Oldenburger Haar en Make-up

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Juice bars voor op jouw bruiloft: Verfris jullie gasten op je zomerbruiloft!