De mooiste foto's van onze bruidsfotografen in 2017!

Bij Zankyou hebben we jullie de afgelopen maanden al voorgesteld aan de beste fotografen per provincie. In deze galerij laten we jullie nog een keer onze favoriete foto's zien.

  • Foto en video
  • 2017
  • Editorial
  • Bruidspaar

In deze galerij nemen we jullie nog een keer mee in wat prachtige foto’s van het afgelopen jaar. Het kiezen van een trouwfotograaf is een klus waar je uitgebreid de tijd voor moet nemen. Let daarom op de prijs en kwaliteit, maar zeker ook op stijl. Ga je voor vintage-fotografie? Of wil juist een modernere stijl? Wil je iets alternatief of origineels of ga je liever voor klassiek? Ga hierover ook niet met te veel mensen in discussie. Fotografie is persoonlijk, iedereen heeft er een mening over, maar jij en je aanstaande zijn uiteindelijk diegenen die de foto’s mooi moeten vinden. Op Zankyou vind je in ieder geval de beste trouwfotografen uit de industrie, maar als je hulp nodig bent dan bevelen wij graag (vrijblijvend) een fotograaf aan die bij jullie wensen past! 

Adverteren

Natuurlijk moeten jij en geliefde gedurende de dag worden vastgelegd. Maar als je een grote bruiloft hebt, geef dan voor de zekerheid nog een keer door wie er extra belangrijk voor jullie zijn. Ook afbeeldingen van de decoratie mogen niet ontbreken. Jullie herinnering wordt immers levendiger als er meer details in voorkomen. Bedenk om diezelfde reden ook voor hoeveel uur je een fotograaf inhuurt en waar hij of zij bij is en waar niet bij.

Spreek van tevoren goed met je fotograaf door wat je precies van hem of haar verwacht. Heb je last van cameravrees? De meeste fotografen vinden het helemaal niet erg om jou en je partner voor de grote dag al een keer vast te leggen. Op die manier kun je alvast een beetje wennen. Wedden dat jij op de dag van je bruiloft het stralende middelpunt bent!?

Voor meer inspiratie volg je ons op Facebook, Instagram & Pinterest

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste foto's van onze bruidsfotografen in 2017!