• Online magazine
  • De Bruid

De trouwjurk van jouw dromen is gearriveerd met de komst van de Lillian West herfst/winter collectie 2020!

Het internationale merk Lillian West heeft zichzelf weer eens overtroffen. Bekijk hier de trouwjurken van de herfst/winter collectie van 2020!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • 2020
  • Lillian West

De nieuwe Lillian West collectie voor de herfst/winter van 2020 is een must see voor toekomstige bruiden over de hele wereld. De ontwerpen doen eer aan de wereldwijde reputatie die het merk door de jaren heen in de internationale trouwindustrie heeft opgebouwd. Of jij nu gaat voor een zeemeerminnen jurk, meer van de klassieke look houdt of je bruiloft op danst als een prinses: Lillian West heeft de perfecte jurk voor jou in petto. Bereid je voor op een collectie vol elegante, simple en speciale trouwjurken met een mix van natuur en romantiek!

In de collectie zien we veel delicate ontwerpen en komen heel veel natuurlijke en romantische touches terug. Daarnaast zijn onze ogen niet af te slaan van de eindeloos prachtige ontwerpen als bloem borduursels en organische kantsoorten (iets wat by the way super trendy is nu!). De collectie ademt zachtheid en dit zien we bijvoorbeeld ook terug in de luchtige ontwerpen. De details over de silhouetten, maken de jurken hartstikke sexy. Eat your heart out!

Het internationale merk Lillian West bereidt ons goed voor op het trouwseizoen van de herfst/winter 2020 door middel van romantische touches en briljante ontwerpen die we niet zomaar zullen vergeten. Kies voor een jurk met open rug om jouw sterkste punten te showen en dans de hele nacht door met een jurk met gipsy rok. Be bold, be beautiful met de jurken van deze collectie en maak een statement op jouw eigen trouwdag, omdat het mag! Door in één van deze jurken te trouwen voelt het alsof al jouw dromen uitkomen op de mooiste dag van jouw leven, jouw trouwdag. Neem een kijkje in deze galerij en kies jouw favoriete design van de Lillian West by Justin Alexander collectie voor herfst/winter 2020!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!