Luxe bruidsschoenen voor 2020: ga voor een van deze merken op je bruiloft!

Ontdek onze selectie van de mooiste luxe bruidsschoenen in 2020, en val voor het droompaar dat bij je past!

  • Designers en boetieks
  • Luxury Weddings
  • International

Vaak wordt er gedacht dat de belangrijkste stap voor het trouwen het kiezen van de trouwjurk is. En daarna komt verfijnen van het de look met mooie bruidsaccessoires. Maar daarbij wordt een belangrijk onderdeel vergeten, namelijk: de bruidsschoenen! De kleur, stijl, hakhoogte, hakhoogte.. Waar moet je beginnen?

Adverteren

Wat als je voor het eerst valt voor een luxe schoenenmerk? Als er één gelegenheid is om een paar merkschoenen te kiezen, dan is het toch je bruiloft! Of je nu kiest voor een paar platte schoenen, droomt van pumps of de voorkeur geeft aan sleehakken, de luxemerken bieden alle stijlen en prijsklasses!

De nieuwste collecties van internationale ontwerpers spelen met kleuren, snitten, originele details en materialen, van kant tot pailletten, om steeds meer keuzes te bieden en jaar na jaar meer bruiden te laten dromen!

Klassieke witte of zilveren klassieke pumps van Michael Kors, originele duo’s van Jimmy Choo, elegante Chanel-stijl details of een speciale bruiloft collectie van Christian Louboutin: je zal onvermijdelijk een schoen aan je hebben uit onze selectie van de mooiste luxe trouwschoenen van 2020!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Luxe bruidsschoenen voor 2020: ga voor een van deze merken op je bruiloft!