Barbecueën op de bruiloft: maak optimaal gebruik van het zonnetje!

Ga jij trouwen in de zomer en zoek jij een alternatief voor jullie bruiloftdiner? Kies ervoor om samen met jullie gasten te gaan barbecueën!

Barbecueën op de bruiloft: maak optimaal gebruik van het zonnetje!
  • Catering en Banket
  • Zomer
  • In de buitenlucht

Overweeg jij een alternatief bruiloftsdiner? Denk eens na over een barbecue! Stel je voor: Het zonnetje schijnt, jullie zien er beiden prachtig uit en alle gasten hebben een lach op hun gezicht. Als jij deze drie dingen af kan vinken kunnen wij ons bijna geen betere trouwdag voorstellen. Het vieren van jullie liefde is één groot feest en daar hoort natuurlijk ook een feestmaaltijd bij. Kunnen jullie nou ook niet wachten tot het eindelijk zomer is, zodat die barbecue weer aan kan en staat jouw vent het liefst de hele avond te bakken? Overweeg dan om op de bruiloft ook de barbecue aan te gooien.

Adverteren

Het vaststellen van een menu voor jullie bruiloft is altijd een lastige beslissing… Toch een traditioneel diner? Wij helpen je bij het opstellen van een menu in 5 stappen!

opslaan
Barbecuen op de bruiloft. Foto: Shutterstock

Altijd een feestje

Zeg nou eerlijk, als de barbecue aan staat is het altijd een feestje. Hij staat voor gezelligheid, samenkomen met je lievelingsmensen en uiteraard lekker eten. Steek de barbecue aan en laat de mannen gezellig verzamelen om het eten en de vrouwen zich samenvoegen voor een lekker onder onsje.

Voor ieder wat wils

Het mooie aan barbecueën is dat het zorgt voor een enorme variatie aan eten. Zo kunnen de vleesliefhebbers helemaal los gaan met hamburgers, kippetjes en de lekkerste speklapjes, terwijl anderen zich al misselijk eten aan stokbroodjes met kruidenboter voor die überhaupt aangestoken is. Ook voor de mensen aan de lijn is er genoeg aanbod, aangezien je jullie barbecue uit kunt breiden met een aantal gezonde salades. Je kunt ook makkelijk rekening houden met allergieën tijdens een barbecue!

opslaan
Barbecuen op de bruiloft. Foto: Shutterstock

Hoe ziet dat er dan uit?

Hoe zo een barbecue op de bruiloft er dan uitziet is nog wel interessant. Je wilt uiteraard dat hij wel past tussen de rest van de decoratie van de bruiloft. Er zijn enorm veel cateringbedrijven die de barbecue kunnen verzorgen op de bruiloft en daarom zal er ook altijd één tussen zitten die perfect bij de decoratie van jullie bruiloft past.

Wij raden je dus aan om dit uit te besteden aan een ervaren cateringbedrijf. Het is natuurlijk nog fijner als jullie ergens gaan trouwen waar dit gewoon mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan Haddock Amsterdam. Dit kindvriendelijke restaurant aan het Ij in Amsterdam is de plek waar jij en je partner jullie trouwdag in de zomer willen beleven. Het restaurant heeft een informele sfeer en een groot terras met een capaciteit van maar liefst 170 man. Als jullie hier de ceremonie of het trouwfeest vieren zal de plek exclusief door jullie gebruikt worden, zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze heerlijke dag.

opslaanHaddock AmsterdamNeem nu contact op met Haddock Amsterdam
Haddock Amsterdam

Wie gaat er koken?

Hoewel het antwoord op deze vraag nog best simpel lijkt, merken wij dat veel bruisparen (en dan vooral de bruidegom) hier anders over denken. Aangezien de meeste mannen (uiteraard ook sommige vrouwen) het geweldig vinden om achter de barbecue te staan zijn er veel mannen die gelijk roepen dat zij dit op hun trouwdag ook wel zien zitten. Dit is dus echt een no go, om een aantal redenen.

  1. Je hebt geen tijd om te koken. Op de bruiloft gaat het er vooral om dat jullie allebei genieten. Als jij dan constant bezig bent het flippen van burgers voor 50 mensen wil dat niet echt lukken.
  2. Je zult de uitrusting waarschijnlijk niet in bezit hebben. Als je voor zoveel mensen moet koken zul je ook een barbecue moeten hebben die groot genoeg is en daarnaast nog eens moeten weten hoe je hiermee om moet gaan.
  3. Grote kans dat je vies wordt en gaat stinken naar rook. De kans is groot dat jij in de rook komt te staan, waardoor jouw of o zo mooie trouwpak gaat ruiken naar de barbecue. Dit is absoluut zonde en wil je voorkomen.
opslaan
Barbecuen op de bruiloft. Foto: Shutterstock

Wij zijn benieuwd of jullie de barbecue op de bruiloft aansteken. Wat vinden jullie van dit idee?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Haddock Amsterdam Restaurants
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!