BruidBeeld is genomineerd voor de Bruidsfoto & Film Award 2017!

BruidBeeld is dit jaar genomineerd in de categorie film. En de film waar het allemaal over gaat? Die bekijk je bij hier!

  • Foto en video
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruidspaar
  • 2017

De Bruidsfoto & Film Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de allerbeste foto en videografen vanuit België en Nederland. De awards zijn perfect om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en – filmmakers. Het is misschien een cliché maar zo waar, over 50 jaar hebben jullie nog steeds zoveel plezier van jullie trouwfoto’s. Dus is het extra belangrijk dat de foto’s er mooi en professioneel uit zien!

De bruidsfoto & Film Awards is uitgegroeid tot een belangrijk evenement in de professionele bruidsindustrie. De jury van de Bruidsfoto & Film Awards wordt gevormd door professionals en ook dit jaar maakten zij een selectie van de allerbeste foto’s en films. Uit bijna 2.000 inzendingen zijn 80 foto’s en 5 films genomineerd.

opslaanCredits: BruidBeeld Film & Fotografie
Credits: BruidBeeld Film & Fotografie

trouwvideo_Leuven_trouwfotografie_Leuven_weddingfilm_leuven_belgie48

Waarom wij jullie dit vertellen, is omdat wij de toppers van BruidBeeld Film & Fotografie graag in het zonnetje willen zetten. BruidBeeld film & fotografie bestaat uit een team professionals die jullie bruiloft onvergetelijk zullen maken. De werkwijze van BruidBeeld is journalistiek, niets is geënsceneerd of over-geposeerd. Jullie grote dag bestaat uit echte momenten vol met liefde en passie, dit zullen jullie terug zien in de fotografie/film. BruidBeeld is dit jaar genomineerd in de categorie film. En de film waar het allemaal over gaat? Die bekijk je bij hier.

In de video zie je hoe Pandora en Pieter elkaar het jawoord geven. Het prachtige stadhuis, in de Belgische stad Leuven, is een van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld. Een bijzondere locatie om te trouwen dus. In de video zie je hoe woorden, blikken en aanrakingen worden uitgewisseld. We zien toespraken en speeches van dierbaren, familie en vrienden. De bruiloft is persoonlijk, intiem en hartstikke romantisch!

Ben je benieuwd naar de video? Bekijk hem via deze link.

Wil je meer foto’s bekijken van deze bruiloft? Die bekijk je hier!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

BruidBeeld Videografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!