De bruiloft van popster Ellie Goulding

Een klassiek sprookjesachtig huwelijk in het wit! Zangeres Ellie Goulding en kunsthandelaar Caspar Jopling hebben elkaar in York het jawoord gegeven.

De bruiloft van popster Ellie Goulding
Foto: instagram.com/hellomag
  • Na de bruiloft
  • International
  • 2019

Ellie Goulding en Caspar Jopling zijn getrouwd. Het paar heeft elkaar op zaterdag 31 augustus in York Minster, de grootste middeleeuwse kerk in Engeland en grootste zetel van aardsbisschoppen in York, het jawoord gegeven.  

opslaan
Foto: Matt Porteous via instagram.com/hellomag

Al tweeënhalf jaar zijn de zangeres en de kunsthandelaar een stel, maar nu ook getrouwd. Op zaterdag bezegelden Ellie Goulding en Caspar Jopling hun liefde met het jawoord. Zij had een trouwjurk met hooggesloten hals in het wit met sluier en sleep en hij een nobele snit.

De jurk is op maat gemaakt door het Franse luxe label Chloé. Achter het eenvoudige ontwerp verschuilt veel moeite: de verantwoordelijke ontwerpster en haar team hebben er bijna 640 uur werk in geïnvesteerd om de jurk te maken! Ellie Goulding koos voor een fijn kralenwerk op de buitenstof. In een Vogue-interview zegt de bruid: “Een deel van mijn inspiratie voor de jurk kwam van historische bruiden, vooral Jane Seymour en haar jurk met prachtig borduurwerk.”

Voor de bruiloft was de kathedraal van York gevuld met beroemde gasten, waaronder popster Katy Perry en acteur Orlando Bloom, zanger James Blunt, actrice Sienna Miller en prinsessen Beatrice en Eugenie met hun moeder Sarah Ferguson, hertogin van York.

Veel toeschouwers hadden zich verzameld voor de kerk en konden niet worden tegengehouden door een regenbui om een glimp op te vangen van het bruidspaar en de beroemde gasten.

Na de bruiloft gingen ze naar de receptie van het herenhuis Castle Howard in North Yorkshire, waar het aansluitende feest plaatsvond.

Vorig jaar heeft het paar na een relatie van 18 maanden hun verloving aangekondigd. Niet via sociale media, maar eerder klassiek en formeel via een krantenadvertentie in de gedrukte editie van het Britse dagblad The Times.

We wensen het paar het allerbeste voor de toekomst! Deze artikelen vind je misschien ook interessant:

Nienke Plas is verloofd: een kijkje achter de schermen bij het aanzoek van Resley!

Scarlett Johansson is voor de derde keer verloofd!

Ontwerper Marc Jacobs is getrouwd: zijn gastenlijst en bruiloft waren een voor in de boeken!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!