De perfecte trouwlocatie voor een industriële bruiloft: Haddock Amsterdam!

Zankyou stelt restaurant Haddock Amsterdam aan je voor: de perfecte locatie voor een industriële bruiloft!

De perfecte trouwlocatie voor een industriële bruiloft: Haddock Amsterdam!
  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruidspaar
  • In de buitenlucht
  • Informele
  • Noord-Holland

Op het Zeeburgereiland in Amsterdam ligt een pareltje verschuild: restaurant Haddock AmsterdamNaast een stevige lunch en zalig diner is het een officiële trouwlocatie en kun je hier dus terecht om samen het huwelijksbootje in te stappen. In dit artikel zetten wij Haddock Amsterdam in het zonnetje, zodat jij jouw lief hier onder diezelfde zon het jawoord kunt geven (letterlijk). Lees snel verder!

opslaanFoto: Haddock.
Het terras van Haddock in Amsterdam. Foto: Haddock.

Even kennismaken… 

Haddock Amsterdam is een restaurant gelegen op de Mariebaronlaan in Amsterdam Oost. De locatie is afgesloten van de drukte van de stad, maar hierdoor zeker niet minder sfeervol. Vanuit de rode loods heb je prachtig uitzicht over het Ij. Het restaurant is kindvriendelijk en de verschillende ruimtes bieden enorm veel mogelijkheden. Aangezien het een officiële trouwlocatie is kunnen jullie hier niet alleen een spetterend trouwfeest geven, maar kan ook de receptie en ceremonie hier plaatsvinden. Ze nemen graag alle tijd voor jullie en luisteren dan ook met alle aandacht naar jullie wensen om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft alles wordt waar jullie ooit van hebben gedroomd. Dat zij alle aandacht voor jullie nemen blijkt ook uit het verhuren van de ruimtes. Zo luidt hun beleid: exclusief gebruik met maar één evenement per dag.

opslaanFoto: Haddock
Trouwen bij Haddock. Foto: Haddock

De verschillende ruimtes 

Haddock heeft twee verschillende zalen die perfect geschikt zijn voor tijdens jullie bruiloft. Jullie bruiloft vieren jullie in het restaurantgedeelte, terwijl de aparte zaal gebruikt kan worden als garderobe, kinderkamer of ruimte om te ontspannen. Hebben jullie altijd al gedroomd van een bruiloft in de open lucht? Ook dan ben je bij Haddock Amsterdam aan het juiste adres. Zo beschikt het restaurant over een groot terras waar genoeg plek is om jullie droombruiloft waar te maken.

Stijl 

Haddock Amsterdam heeft een informele en industriële look. Er hangt een ontspannen en feestelijke sfeer. Vooral de koepel en het hoge plafond zorgen ervoor dat dit zo een unieke en toffe industriële locatie is. Het contrast tussen het ijzer en het hout zorgt voor een interessante vibe en zeker de combinatie met de verlichting is de kers op de taart. Op warme dagen kan van het grote terras genoten worden. Deze sluit perfect aan op de stijl die we binnen in de loods zien. Het terras heeft een stenen ondergrond en wordt sfeervol door haar houten banken. Daarnaast geeft het een breed uitzicht over het Ij wat een detail is dat we niet mogen vergeten. Perfect voor een bruiloft op een zonnige zomerdag!

opslaanFoto: Haddock
De industriële trouwzaal bij Haddock. Foto: Haddock

Catering

Eigen consumpties meebrengen is niet toegestaan, aangezien zij jullie veel liever zelf voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Haddock Amsterdam is natuurlijk een restaurant en daarom mogen we de cateringmogelijkheden niet achterwegen laten. Als je een kijkje neemt op de website zijn we een gevarieerd menu met de lekkerste gerechten en desserts. Ook op jullie bruiloft staan de koks zich maar wat graag uit te sloven in de keuken om voor jullie en de gasten het allerlekkerste te bereiden. Zijn er speciale wensen? Dat is voor hen geen probleem. Zo kunnen zij speciale menu’s aanbieden in de vorm van vegetarisch, glutenvrij, halal, kindermenu’s en houden zij rekening met allergieën.  In het geval van de bruidstaart zijn jullie geheel vrij in je keuze. Jullie mogen deze zelf meenemen en laten verzorgen door een leverancier naar keuze.

Aantal gasten 

Het maximaal aantal gasten dat zij kunnen ontvangen is 240. Het maximale aantal zitplaatsen tijdens de ceremonie is 120 en voor de trouwceremonie is dat een aantal van 180 gasten. 

opslaanFoto: Haddock.
Ook catering op maat is geen probleem bij Haddock. Foto: Haddock.

Trouwfeest 

Jullie bruiloft is natuurlijk één groot feest. Aangezien ze bij Haddock Amsterdam niet vies zijn van een feestje helpen ze jullie er maar wat graag bij om dit groots te vieren. Ze luisteren goed naar jullie wensen en zorgen er zo samen met jullie voor dat er op jullie trouwdag gefeest wordt zoals alleen jullie dat kunnen. Jullie kunnen het trouwfeest vieren in één van de twee zalen en hoeven je tijdens het feest nergens zorgen over te maken. Drankjes worden verzorgd door de toppers van de bediening en de sfeer zal er goed in zitten. Samen met alle gasten kunnen jullie door feesten op de leukste hitjes die passen bij jullie als bruidspaar en swingen op de foutste nummers. Hoe lang jullie door feesten hebben jullie zelf in de hand, maar de maximale eindtijd van het feest is 02:30. 

Wat zeggen anderen? 

De reacties op zowel het restaurant, de locatie en de service zijn heel positief. Het restaurant is kindvriendelijk, dus ook de kinderen kunnen van de partij zijn op jullie grote dag. De locatie is super, aangezien deze weg is van de drukte van de stad. Daarnaast wordt het omschreven als de uitgewezen plek voor een zomerdag door het sfeervolle terras. 

opslaanFoto: Haddock
Het terras van Haddock in Amsterdam. Foto: Haddock

Wij zijn fan van deze top locatie en van mening dat dit een topper is wanneer jullie gaan voor een stedelijke of industriële bruiloft. Neem snel contact op met het restaurant om jullie opties te bekijken en ga eens langs bij de sfeervolle plek.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Haddock Amsterdam Restaurants

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!