Een cupcaketaart op jullie bruiloft!

Een taart met alleen maar cupcakes! Dat wil toch iedereen? Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan snel op Zankyou en ontdek de leukste inspiratie voor jouw taart met cupcakes.

  • Bruidstaart
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Het is tegenwoordig helemaal hip! Een cupcaketaart in plaats van een grote bruidstaart. De voordelen? Het ziet er super schattig uit, en het is ook nog eens lekker! Moeten jullie nou een gehele taart opgeven voor de cupcakes? Nee, dat is niet nodig! Denk aan een klein taartje om aan te snijden, zeker voor het fotomoment. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

De voordelen van cupcakes

Adverteren

Miss Baktaart vertelt dat bruidsparen cupcakes vaak zien als minder formeel en net ook wat speelser. En zijn er kinderen aanwezig op de bruiloft? Voor hen is het natuurlijk helemaal geweldig. Die prachtig versierde cupcakes vinden kinderen natuurlijk helemaal het einde. En kunnen jullie het niet eens worden over dezelfde smaak? Dan kunnen jullie ervoor besluiten om cupcakes te laten maken met verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan drie verschillende soorten cupcakes. Handig, toch?

Cupcakes zijn dus een handige manier om allerlei smaken te kunnen presenteren. En het kan ook nog eens zorgen voor minder kosten. Als jullie een grote gastenlijst hebben en graag hier en daar willen besparen, kunnen jullie dus kiezen voor cupcakes in plaats van een grote taart. Lees hier hoeveel een bruidstaart kost!

Een ander voordeel is dat jullie geen bordjes nodig hebben! Iedereen kan een cupcake pakken en gemakkelijk opeten, een schoteltje hebben ze al want er zit een papiertje om de cupcake. Niemand heeft problemen met het aansnijden van de cake en zo kunnen jullie het per ongeluk op de grond laten vallen van een stukje taart voorkomen.

opslaanFoto: Miss Baktaart
Foto: Miss Baktaart

De nadelen van cupcakes

Natuurlijk heeft elk voordeel ook zijn nadeel. Hebben jullie een grote bruiloft? Dan zijn er wel heel veel cupcakes nodig. Overleg dan met de patissier wat hierbij de mogelijkheden zijn. Misschien kiezen jullie dan wel voor een grotere bruidstaart én cupcakes. Zo kunnen jullie alsnog de cupcakes toevoegen aan deze speciale dag.

opslaanFoto: Miss Baktaart
Foto: Miss Baktaart

Geen bruidstaart?

Het toevoegen van cupcakes tijdens de bruiloft betekent niet dat jullie afscheid moeten nemen van het traditioneel aansnijden van de taart. Jullie kunnen kiezen voor beide! Miss Baktaart vindt het hartstikke leuk om alles aan te passen aan de stijl van het bruidstaartje. Zo is alles een geheel. Want een goede patissier als Miss Baktaart kan van een kleine bruidstaart ook een spektakel maken!

opslaanFoto: Miss Baktaart
Foto: Miss Baktaart

Presenteren van cupcakes

Cupcakes kunnen gepresenteerd worden als bruidstaart, maar ook op de sweet table. Er zijn zoveel mogelijkheden met cupcakes. Denk bijvoorbeeld aan een grote etagere met de bruidstaart bovenaan, om aan te kunnen snijden. Hieronder kunnen de cupcakes worden verspreid en kan iedereen gemakkelijk een cupcake pakken.

Lees ook: een kaastaart als bruidstaart!

opslaanFoto: Miss Baktaart
Foto: Miss Baktaart

Verschillende smaken en grootes 

Ook met cupcakes is het natuurlijk nodig dat jullie langskomen voor een proeverij. Er zijn zoveel smaakcombinaties mogelijk. Bij Miss Baktaart worden alle producten volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen zij altijd aanpassingen maken aan de smaken en/of combinaties. Zo bieden zij smaken aan als chocolade en vanille, appel en kaneel, chocolade met hazelnoot…. Hmmm, lekker!

Lees ook: hoe kies je een bruidstaart die bij jullie past?

opslaanFoto: Miss Baktaart
Foto: Miss Baktaart

Ga jij voor een cupcakes op de bruiloft? Laat het ons weten! Neem voor jou cupcaketaart contact op met Miss Baktaart. Wil je nog inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bekijk dan FacebookInstagram of Pinterest.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Miss Baktaart Taart en Zoetigheid
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!