Hoe maken jullie je eigen bedankkaartjes?

Ben jij creatief en wil je het liefst alles zelf ontwerpen? Lees hier hoe je je eigen bedankkaartjes ontwerpt!

  • Bedankjes
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Wanneer jullie het huwelijksbootje in gestapt zijn en de mooiste dag van jullie leven voorbij is willen jullie hier natuurlijk nog zo lang mogelijk van nagenieten. Aangezien jullie gasten degene zijn die de dag zo mooi hebben gemaakt als die uiteindelijk was is het leuk om hen nog te bedanken voor hun komst. Ieder bruidspaar doet dit op een andere manier. De een laat ze ontwerpen, maar voor de creatievelingen onder ons is het net zo leuk om ze zelf te ontwerpen! Hoe je dat doet en wat er allemaal op moet komen staan ontdek je hier. Lees snel verder!

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Websites 

Adverteren

Er zijn een aantal websites waar jullie niet alleen de bedankkaartjes, maar ook de save the date en trouwuitnodigingen zelf kunnen ontwerpen. Hier hebben jullie alle ruimte om zelf een thema te ontwerpen, de kleuren, het lettertype en uiteraard de tekst te kiezen. Daarnaast staan de werknemers van deze websites altijd voor jullie klaar via online chats, waardoor jullie nooit vast zullen lopen tijdens het ontwerpen van de kaarten. Bekijk bijvoorbeeld de website van Cotton Bird! Ontdek hier al onze top leveranciers die jullie zo op weg kunnen helpen bij het maken van een bedankje voor de bruiloft. 

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Eigen thema 

Het leukste is natuurlijk om een geheel eigen trouwthema te ontwerpen die jullie doortrekken in de save the date-, trouw- en bedankkaarten. Ontwerp een eigen trouwlogo en jullie zijn helemaal hip! Dit trouwthema kunnen jullie ook terug laten komen op jullie eigen trouwwebsite op Zankyou en in de decoratie van de trouw- en feestlocatie.

Ook de kaarten van Cotton Bird zijn erg gaaf om te sturen als bedankje! Ze hebben twee soorten bedankkaarten: klassieke en prestige bedankkaarten. Het papier is van hoge kwaliteit, echt een top manier om jullie gasten te bedanken voor hun komst.

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Foto als bedankkaartje 

Als jullie het nog een stukje persoonlijker willen maken kunnen jullie ervoor kiezen om na de bruiloft een foto van jullie als bedankkaartje te sturen. Geef dit van tevoren aan bij jullie trouwfotograaf. Deze zal hier niet alleen heel enthousiast over worden, maar kan op deze manier ook zo snel mogelijk op zoek gaan naar een aantal toffe foto’s voor deze kaart en er wellicht zelfs al op inspelen tijdens het maken van de foto’s op de bruiloft zelf.

Naast het versturen van een bedankkaartje na de bruiloft kunnen jullie er ook voor kiezen om de gasten zelf aan de slag te laten gaan op de bruiloft zelf. Zo kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen om een photobooth op de bruiloft te zetten. Zorg ervoor dat hier een kader aan vast zit met jullie namen en eventueel trouwlogo en zo zal iedereen naar huis gaan met een herinnering aan jullie bruiloft. Leuk én persoonlijk!

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Kinderen 

Als jullie ervoor kiezen om kinderen op de bruiloft uit te nodigen is het leuk om ook voor hen een bedankje te hebben. Veel kids zullen het leuk vinden om iets van entertainment te hebben. Ga opzoek naar een kinderjuf die met de kinderen gaat knutselen en laat hen op deze manier hun creatieve brein los laten gaan. Aan het einde van de dag kunnen de kids hun knutselwerk mee naar huis nemen.

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Tekst op de kaart 

De tekst op het bedankkaartje mag kort maar krachtig zijn. Denk samen na over een tekst, gedicht of songtekst die past bij jullie twee. Wellicht het nummer van de ceremonie of jullie openingsdans. Denk goed na over de tekst en probeer hierin niet te stijfjes over te komen, maar jullie emotie erin te leggen. Vraag desnoods hulp aan iemand.

opslaanFoto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Neem nog eens een kijkje tussen onze leveranciers voor de beste leveranciers van bedankkaartjes en neem vrijblijvend contact met hen op. Voor de leukste bedankjes voor de gasten van de bruiloft kijk je hier.

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Cotton Bird Uitnodigingen en Stationery
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!