'Happy moments' met trouwkaarten van Tadaaz!

Met kaarten van Tadaaz laat je de gasten proeven van jullie bruiloft! Bekijk de vele mogelijkheden van Tadaaz.

  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Save-the-date

Jouw bruiloft deel je met zoveel mogelijk dierbaren als jullie zelf willen. Het wordt een hele bijzondere dag en daarom moet alles op de dag zelf en daar omheen perfect zijn. Dit begint al bij de uitnodiging voor jullie bruiloft. Met een uitnodiging die bij jullie past zetten jullie de toon voor de bruiloft en maken jullie een onvergetelijke eerste indruk. Voor de uitnodiging en veel meer kunnen jullie terecht bij TadaazLees snel verder en ontdek de vele mogelijkheden!

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Wat is Tadaaz? 

Tadaaz is een webshop met uniek drukwerk voor iedere mijlpaal in je leven waaronder natuurlijk jullie huwelijk! Met een trouwkaart van Tadaaz nodigen jullie de gasten uit om dit Happy Moment samen te delen. De ontwerpen zijn creatief, luxe afgewerkt en te personaliseren met eigen foto’s en teksten. Bij Tadaaz hebben ze al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van familiedrukwerk.  

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Soorten producten

Tadaaz heeft verschillende kaarten en producten voor elk onderdeel van jullie bruiloft. Met een trouwuitnodiging van Tadaaz maken jullie een onvergetelijke indruk op jullie gasten. Jullie kunnen in de uitnodiging gelijk de stijl of het thema van jullie bruiloft laten doorschemeren aan de gasten, want bij Tadaaz kan je namelijk ook tafeldecoratie voor jullie bruiloft kopen! Het aanbod van Tadaaz loopt uiteen van uitnodigingen voor de bruiloft tot aan de bedankjes voor jullie gasten. 

Trouwkaarten 

Met bijna 300 verschillende trouwkaarten heeft Tadaaz een enorm aanbod aan uitnodigingen voor jullie prachtige wedding! Deze kaarten variëren van zowel vorm en kleuren als van thema en stijlen. Alle trouwkaarten zijn te personaliseren met tekst en foto en daarom zit er voor ieder bruidspaar iets tussen!

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Receptiekaartjes

Familie en vrienden zullen waarschijnlijk de hele dag bij jullie zijn, maar hoe zit het met jullie collega’s en kennissen? Die wil je er wel bij hebben, maar misschien is de hele dag een beetje overdreven. Veel bruidsparen maken hier onderscheid in en hen uitnodigen op de receptie is de perfecte oplossing. Hierom heeft Tadaaz ook een leuk assortiment aan receptiekaartjes! 

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Bedankjes

Vragen jullie jezelf wel eens af hoe jullie iedereen die aanwezig was op de bruiloft gaan bedanken? Wij hebben de oplossing! De ontwerpers van Tadaaz zijn op het leuke idee gekomen om mooie doosjes, magneetjes, snoepzakwikkeltjes en blikjes te ontwerpen die jullie als huwelijksbedankjes kunnen gebruiken. Door het toevoegen van jullie eigen namen, tekst en foto’s worden de bedankjes persoonlijk en zijn ze heel bijzonder om te geven!

Bedankkaartjes 

Een andere manier om jullie gasten te bedanken is via een bedankkaartje. Kiezen jullie voor klassiek of modern, sober of kleurrijk, strak of uitbundig – er is werkelijk voor ieder wat wils. Of kies voor een fotokaart en breng de herinnering aan jullie trouwdag in beeld!

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Tafeldecoratie

Willen jullie de decoratie van de bruiloft ook extra persoonlijk maken? Dat kan met de tafeldecoratie van Tadaaz! Placemats met jullie foto of tekst erop, menukaarten en tafelkaartjes in precies diezelfde stijl. Op deze manier versieren jullie de tafel op een originele en leuke manier!

Ceremonie

De ceremonie is misschien wel één van de meest persoonlijke momenten van de hele bruiloft. Dit komt door de toespraak van een trouwambtenaar en persoonlijke anekdotes van jullie vrienden en familie. Om dit compleet te maken kunnen jullie ceremonieboekjes bestellen. Deze natuurlijk in dezelfde stijl als jullie uitnodigingen, bedankjes en tafeldecoratie!

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Stickers

We zijn bij de laatste stap. Een sluitsticker is écht de kers op de taart wanneer het om jullie bruiloft draait. Niet alleen de trouwkaart straalt “goed nieuws” uit, maar met de sluitzegel van Tadaaz verkondigen jullie geluk!

Enveloppen

Als het moment dan eindelijk is aangebroken en jullie hebben een mooie kaart uitgezocht, dan is het tijd voor de enveloppe. Deze hebben ze bij Tadaaz in allerlei vormen en stijlen. Aan jullie de keuze: een rustige enveloppe of een enveloppe die opvalt?

opslaanFoto: TadaazNeem nu contact op met Tadaaz!
Foto: Tadaaz

Gemak ten top! 

Met jouw eigen account op Tadaaz houd je jouw favorieten, vorige bestellingen en persoonlijke gegevens bij. Op deze manier heb jij een eigen stekje op de website en heb je overzicht. Daarnaast zijn alle kaarten van Tadaaz van perfecte kwaliteit en staan de medewerkers je altijd met een glimlach te woord.

opslaanFoto: TadaazOntdek alle mogelijkheden
Foto: Tadaaz

Als jullie op zoek zijn naar kaarten voor jullie bruiloft raden wij Tadaaz 100% aan! Met veel variatie en verschillende stijlen zit er voor ieder wat wils tussen en met Tadaaz laten jullie de stijl van de bruiloft terugkomen van de uitnodigingen tot aan de tafeldecoraties!

Voor meer inspiratie volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!