Op zoek naar de perfecte uitnodiging? Zoek niet verder en ga naar Leintjes.nl!

Leintjes is dé kaartenontwerper die je moet kennen als je op zoek bent naar originele uitnodigingen, save the dates, pocket folds of een complete stationery voor jouw wedding. Wie is het brein achter Leintjes, wat doet Leintjes allemaal en waarom moet je Leintjes echt kennen? Lees verder en ontdek het!

Op zoek naar de perfecte uitnodiging? Zoek niet verder en ga naar Leintjes.nl!
Foto: Leintjes.nl
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Aanbeveling

Leintjes is dé kaartenontwerper die je moet kennen als je op zoek bent naar originele uitnodigingen, save the dates, pocket folds of een complete stationery voor jouw wedding. Wie is het brein achter Leintjes, wat doet Leintjes allemaal en waarom moet je Leintjes echt kennen? Lees verder en ontdek het!

Wie is Leintjes?

Adverteren

Het gezicht achter Leintjes is Marjolein Kleijwegt. De goedlachse Marjolein is creative designer. Sinds 2010 is ze eigenaresse van Leintjes en de fulltime ontwerper van alle prachtige kaarten die je op Leintjes kunt vinden. Marjolein gelooft dat trouwen niet standaard hoeft te zijn en dat laat ze dan ook zien met haar prachtige collecties. “Mijn passie is het vertalen van jullie liefde naar een mooi ontwerp op papier dat tot leven komt, wat raakt en beroerd. Ik geloof in de liefde en alle mooie dingen om ons heen. Romantiek, puurheid, natuur, kleuren en mooie materialen. Daarom probeer ik in mijn ontwerpen altijd een balans te vinden tussen puur, romantisch, stijlvol en fun.” Marjolein is gek op prints, patronen en bloemen. De perfecte combi voor de allermooiste trouwkaarten!

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Waarom is de uitnodiging zo belangrijk?

Het laten ontwerpen of het zelf maken van trouwkaarten is een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen van de bruiloft. Met de uitnodiging bijvoorbeeld, zet je de toon voor de bruiloft. Gasten weten wat ze kunnen verwachten van jullie wedding als ze de uitnodiging binnenkrijgen. De stijl die de kaart ademt zet namelijk de toon voor de rest. Daarom is de uitnodiging een grote eerste stap voor de verdere voorbereidingen. Begin dan ook op tijd met de uitnodigingen, en het overige drukwerk als de bedankkaartjes, het menu, en het dagprogramma.

De ontwerptool van Leintjes

Als je niet per sé wilt gaan voor een op maat gemaakte stationery, omdat jouw budget dit bijvoorbeeld niet toelaat, kun je gebruik maken van de mooie designs die online zijn te vinden bij Leintjes. Het ontwerpsysteem is supermakkelijk in gebruik, en laat je je kaart personaliseren tot in de details. Begin met een blanco design en kies uit de vele opties. Je kunt verschillende papiersoorten, formaten, designs en kleuren kiezen. Het is de perfecte tool voor bruidsparen die creatief zijn en het leuk vinden om hun eigen kaart van scratch te maken. Je hebt namelijk genoeg keus om vrij te zijn en de kaarten te ontwerpen zoals je zelf wilt, maar krijgt tegelijkertijd genoeg begeleiding en suggesties. Ideaal!

opslaan
Foto: Leintjes.nl

Een speciaal ontwerp bij Leintjes

Hoe gaat zo’n proces in z’n werk? Allereerst vraag je een offerte aan. Wel zo handig, want dan weet je meteen wat er allemaal binnen jouw budget past. Een complete stationery bijvoorbeeld, kan nog weleens een stuk duurder zijn dan je in de eerste instantie denkt. Het is daarom wel zo fijn om te weten waar je aan toe bent. Als beide partijen akkoord gaan met de offerte, maak je een afspraak met Marjolein. Dit is het moment dat je kunt vertellen wat je wensen zijn. Je neemt een moodboard mee om te laten zien wat je voor je ziet. Op deze manier kan Marjolein goed zien dat jullie ideeën zijn en kan ze haar ontwerp maken op basis van jullie wensen. Als je al helemaal weet wat je wilt is dat fijn, maar er zijn veel bruidsparen die echt nog geen idee hebben van wat ze willen. Geen zorgen! Marjolein helpt jullie graag bij het duidelijk krijgen van jullie wensen. Nadat jullie het moodboard of de wensen hebben besproken, wordt het steeds specifieker. Jullie gaan het hebben over de kleuren, de technieken, en de details. Willen jullie enkel de uitnodiging of een totaalconcept? Marjolein neemt jullie mee in het hele proces, waardoor jullie echt betrokken zijn bij het ontwerp en een kaart krijgen die echt helemaal bij jullie past.

Van concept tot ontwerp

Wij als leek zien de prachtige designs en denken wauw, maar Marjolein vertelt dat er veel meer achter de ontwerpen zit dan alleen een mooie look. Vanwege haar achtergrond als interieurontwerper denkt ze namelijk altijd in concepten, een onderscheidende factor. Het concept is de basis van alle ontwerpen die ze maakt. Waarom doe ik wat ik ga doen? Hoe wil ik het doen? Wat wil ik met dit ontwerp overbrengen? De gedachte achter alle prachtige ontwerpen zijn heel divers. Vraag Marjolein naar het idee achter de bestaande designs als je benieuwd bent, en denk ook zeker na over jullie boodschap. Niet alleen voor de kaarten of de complete stationery, maar ook voor jullie hele wedding. Welk gevoel wil je overbrengen? Hoe wil je terugkijken op de bruiloft?

opslaan
Foto: Leintjes.nl

De klant is het middelpunt

Een andere onderscheidende factor is dat Marjolein echt naar de klant luistert. Haar werk is herkenbaar voor de kenners, maar het gaat om het bruidspaar. Wat willen jullie? Dát is waar Marjolein van uitgaat bij het ontwerpen. Het van A tot Z een concept ontwikkelen dat bij het bruidspaar past vindt ze geweldig. Marjolein heeft een groot netwerk aan drukkers waardoor ze oneindig veel opties kan bieden en alles mogelijk is!

Leintjes biedt alles wat je nodig hebt voor de perfecte kaarten, en is toegankelijk voor elk budget. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Je eigen kaart ontwerpen, of één op één met Marjolein zitten voor een prachtig design en unieke kaarten. Droom jij ook weg bij het werk van Marjolein? Neem dan contact op met Leintjes voor de mogelijkheden!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!